2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


mandag 8. mars 2010

Krafttak fra sofaen!

http://www.krafttakmotkreft.no/

:)

Ja, og her går det forresten greit nok..

Jeg har hatt en kjempefin tur med Katrine, vi har gjort akkurat det vi skulle; så lite som mulig, med matpauser.

Nå er jeg sliten. Ikke fordi jeg har vært på fylla, dansa hele natta og rangla rundt i korridorene på Color Line, dessverre. Det er heller fordi jeg faktisk blir utslitt av å bare eksistere blant andre folk.
Ok, så har det vært mange inntrykk de siste par dagene, mye folk og liv, men ærlig talt; ingen 23-åring burde behøve å føle seg utslitt etter en rolig tur på cruise.

Men, men.. Det er mye unødvendig "burde" og "burde ikke" her i verden.

Egentlig burde jeg vel bare akseptere at sånn er det. .

..så får jeg ta igjen "ranglinga" en annen gang..

Jeg må hvile litt i kveld, men kommer plutselig sterkt tilbake på skrivefronten :)

5 kommentarer:

 1. Heisann
  Velkommen tilbake til hverdagen.. Hadde ikke det vært kuuuul ??? å kunne bare komme tilbake til en grå hverdag. Jeg vet det er det. Jeg har prøvd... Nå er jeg kommet så langt at jeg faktisk synes at hverdager kan være litt grå. Men ikke så grå som før. Og det skal du vite, for dit kommer du også om ikke så lenge.. men bare vent. Det er sååååå bra.. og du kan godt glede deg litt. Og forresten, grått en ganske fin farge spør du meg.
  "Guttungen (38) kom akkurat inn døra.. Hils så mye og ønsk lykke til. Hun synes sikkert det er ok med noen lykkeønskninger"
  Det er herved overbragt.
  Hvil deg, for du må nok slite litt lenger, men detta klarer du og den som sliter for noe godt.... Vi tenker litt på deg hver dag...
  Klem fra en gammel mann

  ole jonny

  SvarSlett
 2. Har savnet å lese din blogg nå...har tenkt masse på deg! Helt greit at ting er grå...grått er fint det!! Har akkurat kjøpt meg grå gardiner jeg, syntes de er kjempe fine ;-) Godt å høre fra deg igjen! Stå på Maren Sofie...vi er mange som støtter deg og "er" med deg!!! Mimmi

  SvarSlett
 3. Skjønner at det kan være vanskelig å akseptere at ting er som de er. Man skal jo slippe å gå gjennom noe sånt så ung som du er. Jeg syns du er tøff jeg. Og er glad for at du har så mange rundt deg som bryr seg og finner på ting med deg sånn at du kanskje får noe annet å tenke på, bare for en liten stund...

  :)

  SvarSlett
 4. Du er sterk Maren-Sofie! Masse lykke til videre! Det kommer bedre dager! :)

  SvarSlett
 5. Ja, den "grå" kvardagen er den beste. Og den kjem -sjølv om det ikkje kjennest slik nett no. Eg vart transplantert for to år sidan, og har endeleg begynt å få kvardagen attende no. Hurra for den. Det tek tid. Vær tålmodig. Når du føler at formen aldri blir betre.......så skal du vite at det blir den.

  SvarSlett