2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


søndag 21. mars 2010

:)


"Tenk om et tre veltet, og vi var rett under det?" sa Nasse Nøff.

"Tenk om det ikke veltet", sa Ole Brumm, da han hadde tenkt seg om en stund.

10 kommentarer:

 1. Ole Brumm er en klok fyr... ;)

  SvarSlett
 2. Her kommer Ole Brummm,
  en liten bjørn i Skogen
  tra-la-la-la-la bom!
  jeg heter Ole Brumm.
  Dette er en liten bjørnevise,
  og mon tro jeg snart får litt å spise?
  Her kommer Ole Brumm,
  En liten bjørn i Skogen
  tra-la-la-la-la bom!
  jeg heter Ole Brumm.

  "Ole Brumm"

  SvarSlett
 3. :) Hør på Brum du! Sender en bamseklem til!

  SvarSlett
 4. Ein Stor klemm til deg :-)

  SvarSlett
 5. Å vi mennesker er så rare.Tenker alltid det værste.Så dette var en oppløfter i hverdagen.Du har den rette innstillingen Maren, så fortsett og tenke som Ole Brum. Meget klokt.
  Hilsen en som vil deg alt vel.

  SvarSlett
 6. Jeg leste en eller annen gang, eller så jeg det på tv..... et sted i verden.. (Australia kanskje), hvor jorden ble svidd av for at det skulle kunne vokse opp friske nye skudd, blomster og trær og sånn...... Sånn er det kanskje med kroppen vår også, at vi må "svis av litt" for å bli friske når det noe som ikke stemmer helt.
  Vi må ha en ny giv liksom.. Brum har mye bra for seg... Glad i honning er han også, og glad i å spise... Gjør litt som Brum du.. Honning er sunt (året rundt) Ække sikkert det smaker metall heller. Selv levde jeg nesten på sursild en periode, men jeg prøvde ikke honning.. Kanskje jeg burde gjort det??
  Og det går an å være litt opptimistisk. Jeg tror det hjelper litt også jeg, selv om det er vanskelig..
  Klem

  ole jonny

  SvarSlett
 7. Nå skal vi ha en Brum-påske, Maren-Sofie, med "ja takk, begge deler": kakao OG boller OG spille spill OG være ute i solen OG gjøre noe OG gjøre ingenting. Håper du vil være med å leke :-).

  "Jeg er litt redd", sa Nasse Nøff.

  Søsterklem

  SvarSlett
 8. Det var et lite vers som antakelig reddet nattesøvnen min. Har vært deppa etter jeg fikk kreftdiagnosen min, men som alle vet.....Ole brum ER klok!!!

  Klem

  SvarSlett