2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


fredag 9. april 2010

Dag -4

Nå spiser jeg vaffel til frokost. Det er jo ikke så ille akkurat.

I går var det litt tungt, var i fin form på dagen, men utover ettermiddagen og kvelden fikk jeg noen skikkelige kramper i nakken, halsen og kjeven. Det var heldigvis ikke vondt, men veldig ubehagelig, og hodet ble dratt i feil vinkel hele tida.
Heldigvis ga det seg i natt, så jeg har, om ikke sovi, hvertfall vært krampefri.

Det som er verst nå, er tankene. Jeg tenker så utrolig mye på tida framover, selv om jeg hele tiden prøver å si til meg selv at jeg "må ta en dag om gangen". Det er helvete å vite at jeg skal være her så lenge, og det er helvete å ikke vite om jeg kommer levende ut i det hele tatt.

Etterpå skal jeg få en cellegift i spinalvæska igjen, da kommer mamma og holder meg i hånda.

:)

13 kommentarer:

 1. Mmm, vaffel!

  De krampene hortes ikke gode ut! Godt det har gitt seg da.

  Lykke til med spinal cellegiften. Dette er en spennende tid, og du er fortsatt den tøffeste jeg vet om!

  Klem fra Jona

  SvarSlett
 2. Dæven steike, du er tøff!! Noe valg har du jo nesten ikke, men du tar det som kommer på strak arm...imponert er jeg :)

  Godt mammas hånd kommer, du trenger all støtte i verden nå. Tenker på deg og er innom her fler ganger hver dag, heier på deg Maren Sofie, kreften skal IKKE vinne denne gangen!!

  Styrkende klem fra Johanne

  SvarSlett
 3. Du er så tøff Maren-Sofie!

  Godt at du får mammaen din til å være hos deg når du får cellegiften etterpå.

  Jeg heier på deg.
  Masse klemmer

  SvarSlett
 4. Hei Maren-Sofie
  Du er den tøffeste jeg kjenner. Tenker masse på deg og er innom bloggen din flere ganger om dagen.
  *Sende mange gode tanker og klemmer*

  Klem Sivi

  SvarSlett
 5. Selv de tøffeste trenger mamma sin hånd av og til :)

  Håper dette går knirkefritt. Følger med deg hver dag.

  Oppmuntringsklem fra meg :)

  SvarSlett
 6. Ikke vanskelig å forstå at du har mange tanker.
  Det er jo ikke små ting det du går igjennom.Selvom jeg ikke kjenner deg, tror jeg du sterk . Det betyr ikke at du ikke har det tungt og vanskelig inni mellom. Men du kommer til å klare de tøffe takene du nå må gjennom.Om noen uker tenker jeg at du sakte men sikkert jobber deg opp og fremover. Du har mange som er glad ideg og som vil støtte deg fremover.

  Krysser fingrene, og ønsker deg lykke til. Heier på deg.

  SvarSlett
 7. Kjære ukjente maren åååå sååå godt du har en sterk mamma....sterk mamma og en enda sterkere datter.. ikke lett og være på sidelinjen heller,,
  men det er du som skal igjennom dette og dette skal gå bra...legene er jo så flinke så dette går bra..jeg følger med deg sammen me alle andre her. klem fra ukjent dame w

  SvarSlett
 8. Du er tøff! Håper de steller godt med deg på riksen og lager verdens beste vafler til deg! Det fortjener du. :)

  Tankene du har er vel helt normale i situasjonen du er i.. Og det er vel ikke så lett "å ta en dag av gangen" og å tenke rasjonelt hele tiden.. Men, du er der for å bli frisk! Prøv å tenke den tanken. Eller slå på iPoden. Ta en liten time-out med musikk.

  Du er utrolig Maren-Sofie. Krysser fingerne for at det går din vei nå! Vi er mange som heier på deg! :)

  Klem

  SvarSlett
 9. Godt å glede seg over vafler til frokost :o)
  Håper spinalpunksjonen gikk greit, men forstår at det kanskje ikke er favoritten. Men får du ikke lokalbedøvelse?

  SvarSlett
 10. Hei Maren-Sofie!
  Jeg har lest bloggen din en stund nå, og må bare si: Du imponerer meg stort! Ikke bare takler du en alvorlig sykdom på en reflekterende og bra måte (om det går an å takle noe sånt bra), men du deler det med alle også. Du skriver veldig bra. Jeg håper virkelig du klarer denne kampen du går inn i nå - jeg og MANGE andre heier på deg og støtter deg! Husk at det er viktig å tenke positivt og ha tro på at man snart blir frisk:) Du er min heltinne, jeg vet ikke om noen som er så tøff som deg! Stor og varm klem fra Anne

  SvarSlett
 11. At et menneske kan gjennomgå SÅ mye, men alikevel være SÅ positiv er mer enn jeg kan forstå ! Du er inspirasjon, rett og slett.
  Fortsett og kjemp og stå på, dette ordner seg ! ja jeg vet, det er lett for meg å si, men VET virkelig at det kommer til å ordne seg for deg !

  SvarSlett
 12. Håper spinalcellegiften gikk bra - både vond og kjedelig den der! Du er en HELT, husk det!Håper du får sove litt også!!Stoor go klem fra Dragen din ;-)

  SvarSlett
 13. Synes du klarer deg fint jeg.. Vafler er godt, nesten like godt som iskrem. Prøv også varme nystekte vafler med iskrem, og gjerne en skvett syltetøy også..
  Var på kafeen på torsdag. Vi tenker på deg og heier på deg... Det kan nok bli litt tøft til uka, men prøv å få i deg litt mat. Da går det fortere oppover etterpå.

  Stor klem


  ole jonny

  SvarSlett