2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


lørdag 15. mai 2010

Hei!

Jeg griner, alt er vanskelig og jeg er så svak. Det går så sakte, både tida og min egen framgang. Jeg ser ikke ut som meg selv lenger, personen i speilet er annerledes, nedbrutt og trist.

Men..

..jeg er hjemme! Jeg var så heldig at jeg fikk reise hjem i går og sove i min egen seng!
Jeg veit ikke helt hvor lenge jeg kan få ha det sånn, at jeg kan reise hjem innimellom (må stadig inn på riksen, var der i stad), men det nytes ihvertfall til det fulle!

Dette vil ikke si at jeg er utskrevet fra sykehuset, men jeg får permisjoner for en viss periode om gangen. Fra onsdag har jeg fått rom på pasienthotellet, så jeg håper virkelig at dette er starten på "veien ut". Jeg trenger så veldig å få tilbake livet mitt nå.

Tusen hjertelig takk for at hver og en av dere er akkurat den dere er (sleit litt med å få det til å høres riktig ut, men satser på at dere forstår hva jeg mener, hehe). Ordene deres betyr enormt mye. Jeg skulle gjerne gitt dere alle en stor klem om jeg kunne!

Dette ble et kort innlegg, og det kan nok hende at jeg fortsatt må la mamma oppdatere litt. Jeg er rimelig sliten, for å si det mildt..

I'm still hanging in there!

En goood 17. mai-feiring ønskes dere alle, sammen med noen klemmer gjennom skjermen! :)

Maren-Sofie

71 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Det var utrolig godt å "høre" fra deg igjen... Vi tenker massse på deg og sender deg mange varme, store og gode klemmer!!
  Mimmi 64

  SvarSlett
 2. Takk kjære Maren Sofie. Jeg har ikke mer å si.
  Ord blir for svakt i ditt tilfelle.
  !!!!!

  MORMOR

  SvarSlett
 3. Nydelig, dette er stort! Krysser fingrene for at det blir minimalt med nye innleggelser etter dette.

  SvarSlett
 4. Hei,nå, ble jeg glad.Fulgt med deg siden jeg så deg på Puls.Tenker masse på deg.Du er sterk.God 17 mai til deg og dine

  SvarSlett
 5. Hei Maren-Sofie!

  Jeg er så glad for at du er oppe og klarer å skrive noen ord på bloggen igjen!
  Dette går rette veien, og jeg heier på deg hele tiden!

  Stor klem til deg fra Tone

  SvarSlett
 6. Hei.

  Sitter her med klump i magen og tårer i øynene.
  Tenker mye på deg og ønsker deg alt godt.

  Kjenner deg ikke, men syns at du skal få livet ditt tilbake nå.

  Stå på!!
  Klem

  SvarSlett
 7. Fantastisk flott å høre "stemmen" din igjen:) Jeg ønsker deg alt godt i timene, dagene og ukene som kommer. Du er på god vei og jeg fortsetter å heie like intensivt på denne delen av reisen også. Mange styrkende og oppmuntrene tanker fra Tone W.

  SvarSlett
 8. Så utrolig deilig å få komme hjem en tur! Selv om det ikke er jeg som er syk så vet jeg hvor godt det er å komme hjem igjen etter et lengre opphold med gutten på sykehuset.
  Du er sterk og har mange i ryggen, så dette går bare fremover!

  Håper du får lengre og lengre perioder hjemme.

  Ønsker deg en god 17.mai og sender deg en stor klem :o)

  SvarSlett
 9. hei på deg åååå dette er stort... du hjemme sååå bra..alt blir så mye bedre da....du kommer deg nok fortere når du er hjemme sykehus er pyton men såå bra og ha når en er syk. vi er heldige som bor i Norge.!!!
  så glad jeg ble på en lørdagskveld...ha en fin lør-søn og 17 mai. dette går fremover nå sakte med sikkert og du er med oss og gir oss en lyd av og til. Takk klem fra ukjent dame w

  SvarSlett
 10. Du føler deg svak og vi andre fatter ikke hvordan du klarer å være så sterk!
  Husk at veien blir til mens du går deg vill......
  Stor 17.mai-klem fra Marianne M.

  SvarSlett
 11. ÅÅÅ Nå ble jeg supergla på dine vegne - å få sove i sin egen seng, gå på egen do, dusje - ja alt som andre tar for gitt er bare helt nyyydelig!!!Du fortjener dette så veldig, og det hjelper på "veien videre"!!Kos deg go jenta - og "knips" om det er noe - jeg er her for deg!! Stoor gla DrageKlem :-)

  SvarSlett
 12. For oss som følger og føler med deg så er ikke svak ordet noen ville brukt om deg;-) du er verdens sterkeste Maren-Sofie du, selv om du ikke føler det sånn akkurat nå. Ganske snart er du deg selv igjen. Superklem og tusen takk for at du redda lørdagskvelden. Hilsen H

  SvarSlett
 13. Heisann......
  Framgangen er jo påtagelig. Nå skriver jo dama i bloggen sin selv.
  Er du klar over hvor hyggelig jeg virkelig synes det er. Vi har jo ikke sett snurten av din skrift i det siste, så da er det stort.
  Vet du er veldig slapp. Har prøvd, og det er ikke mye futt å spore, men det kommer. Når du gruer deg til å gå på do, fordi du må gå opp ei trapp...., men det visste jeg ikke da jeg flyttet hit i 1975. man får heller hvile litt på toppen av trappa....
  Også har du et par ulemper som jeg ikke hadde. Du så for pen ut før behandlingen, og så har du for godt syn. Jeg var ikke i nærheten av så sprek, også ser jeg dårligere, spesiell om morgenen uten briller. Og jeg ser meg ikke i speilet ellers....
  Godt mot Maren .. dette går bra. Nå har du i alle fall fått en behandling som med stor sannsynlighet vil gi deg et godt og langt liv på sikt, så da får det ikke hjelpe om det tar litt tid....
  Kos deg hjemme, la moderen feite deg opp litt, så blir du nok snart rund i kjakene igjen.

  Jeg spanderer gjerne ei napoleonskake på deg når du kommer på kreftkafeen igjen. Krem er sundt.....
  Klem
  ole jonny

  SvarSlett
 14. Kjære Maren Sofie....jeg er en mamma til en jente litt yngre enn deg....og jeg tenker sååå på deg...og ønsker såå du skal bli frisk vakre jente.Hold ut! Det kommer bedre tider.Klem til mor og deg:)

  SvarSlett
 15. Hei!
  Tenker masse på deg! Det er veldig normalt å oppleve et endret selvbilde etter en transplantasjon. Medisiner, overskudd av vann i kroppen mm får deg til å se litt annerledes ut. Da er det naturlig å bli nedfor, så tillat deg å være t
  rist og lei, men prøv også å se framskrittene, for de er der!
  Ta en dag om gangen, og stå på videre, for nå er ditt "nye" liv begynt!

  Ønsker deg og dine en fin 17.mai-feiring, og lykke til videre!
  Klem.

  SvarSlett
 16. Såååå flott å høre fra deg igjen! Utrolig at du kan sove hjemme - måtte det bli mye av det framover. Håper du får en bra 17.mai. God bedring.

  SvarSlett
 17. Flott å høre at du sakte men sikkert beveger deg i retning av "livet ditt".. Tenker på deg, og håper at slapphet, smerter og alle andre bivirkninger skal krype vekk, og la deg være i fred! Krysser det jeg har for at du skal få være mest mulig hjemme, og få tilbake styrken og gleden over frihet fra sykesengen! Masse gode klemmer

  SvarSlett
 18. Så fantastisk å høre fra deg og at du er hjemme. Det gir masse styrke å ligge i sin egen seng. Håper du får en fin 17. mai og vit at det kommer mange 17. maier etter dette. Flagget til topps for deg Maren-Sofie. Føler jeg har masse å feire. Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 19. Å, så godt å høre fra deg igjen! Kjempegla for oppdateringer fra mor, men er jo spesielt hyggelig å høre dine egne tanker. Skjønner godt at det ikke er lett men jeg synes du er kjempesterk. og selv om man er sterk må det være lov å være så realistisk at man erkjenner at man ikke har det så bra og at dette ikke er det man ønsket seg eller så for seg. Men det kommer bedre dager, og så får du bare fortsette å sette pris på de små ting.
  Ønsker deg en kjempefin 17 mai feiring. Og stooooor KleM til deg!

  SvarSlett
 20. Kjære Maren-Sofie, så flott at du kan få sove i din egen seng igjen, krysser fingrene for at det blir mange netter til der. Også flott at du er i form til å oppdatere bloggen selv, det tyder på framgang, selv om det kanskje ikke føles slik.

  Du er den siste personen jeg ville ha brukt ordet svak om, du er en av de sterkeste personene jeg vet om, du MÅ være det (selv om det absolutt ikke har vært selvvalgt, akkurat)...

  Igår fikk jeg innkalling fra blodbanken, har meldt meg som blodgiver og donor for det jeg kan, og vil takke deg for at du setter livet i perspektiv, oppfordrer alle andre til å gjøre det samme, vi kan kanskje være så heldige å få gjøre en forskjell for noen!

  Maren-Sofie, takk for at du er en så flott person, stå på, ditt nye liv begynner snart, og ute er det vår!

  Mange styrkeklemmer til deg og de rundt deg fra WL

  SvarSlett
 21. Så godt å høre fra deg igjen! Bare det at du kan komme hjem en tur og at du klarer å skrive blogginnlegg selv, må vel ses som en stor fremgang. Selv om det tar tid, går det riktig vei. Jeg håper på rask bedring nå, slik at du kan ta opp igjen livet ditt. Jeg heier videre!
  Klem fra Mona

  SvarSlett
 22. Hei! Jeg har leukemi selv og er 16 år. Ferdig med de første fem ukene av behandlingen, går nå over til fase 2.

  Vi har ikke funnet kreft i beinmargen de siste to gangene, så heldigvis fungerer kuren som den skal! Jeg har ikke rukket å bli så godt kjent med deg (lest noen av innleggene dine tidligere fra den første uken da jeg søkte meg nettet rundt etter info osv. om leukemi), men jeg husker ikke helt hvorfor du har gått på behandling såpass lenge... har du en veldig agressiv form for leukemi? Jeg håper virkelig du blir frisk snart, fordi dette cellegift greiene er ikke noe greit i det hele tatt. Vi kan jo ikke gjøre noe annet enn å holde ut og vente på å bli frisk! Tenk... vente på å bli frisk! Det er urettferdig, er det ikke? Vel, vi kommer styrket ut av dette og vi vil være så takknemlig for å være frisk! En takknemlighet enkelte aldri vil forstå. Jeg tror vi kommer til å utrette mye godt her i verden når vi først blir frisk, det er derfor vi har fått denne sykdommen, tror jeg! For å komme stykret ut av det og gi masse godt til verden :D

  ------------

  Om du vil ta kontakt en dag: andreas_mathisen_93@hotmail.com

  Logger ofte på i vis som frakoblet. Hadde vært koselig å snakke med deg privat. :)

  - Hilsen en frustrert tenåring som går på cellegift-behandling :<

  SvarSlett
 23. Jeg beklager litt for ting jeg sa i forrige innlegg... jeg skulle ha lest mer om deg først.

  Hva kan jeg si? Her sitter jeg uten kreft i beinmargen min allerede etter tre uker, mens du har gått gjennom tre år og en beinmargstransplantasjon... jeg er så redd for deg, men jeg vet at du blir frisk! Du fortjener å bli frisk, og du skal bli frisk! Jeg håper jeg kan få møte deg en dag. Jeg ville vært beæret! Stå på, Maren, stå på!

  SvarSlett
 24. Så godt å "høre" fra deg igjen!

  Jeg heier på deg og håper bare at dette, som du sier, er starten på veien mot en hverdag hjemme.

  Ikke rart du er sliten nå. Samle de kreftene du kan, og bli frisk fort!

  SvarSlett
 25. En liten gledeståre for deg!

  Det er lov til å føle seg liten og svak, og det er lov til å "grave seg ned" litt innimellom. Bare husk at for oss som følger bloggen din, er du en heltinne, med styrke vi andre bare kan misunne! ;)

  Jeg vil takke DEG for at du gjør en forskjell i mitt liv ved å dele din historie. Det setter ting i perspektiv...

  Masse lykke til videre!
  Stor klem fra Laila

  SvarSlett
 26. Så utrolig fantastisk å høre fre deg igjen!
  Det må være deilig å få sove i sin egen seng!
  Håper du får være mye hjemme, og lite på Riksen framover.

  Du er tøffest av alle!

  Klem fra Jona

  SvarSlett
 27. ((( Maren-Sofie )))

  Hvor herlig du er hjemme. Håper du og din familie også får en fin 17.mai sammen i morgen.

  Det var vondt å lese hvor mye smerter du måtte gjennomleve (selv om det ikke ble utbrodert), så ikke rart om det har satt sine spor både på den ene og andre måten.

  Ser ofte på hvor fint bilde av deg og Springsteen til venstre på bloggen er. Skjønner godt du lengter tilbake til at livet skal være som det igjen. Selv om jeg jo vet du egentlig var syk på det bildet også, så det livet du nå langsomt vinner tilbake, bør jo bli enda bedre. Fritt for kreft !

  Fortsatt god medisinsk framgang, og håper du vil kjenne energien din gradvis vende tilbake.

  SvarSlett
 28. Du må skynde deg sakte, men jeg skjønner jo godt hvorfor du lengter etter andre dager. Prøv å trøste deg med tanken på at du hver eneste dag, er en dag nærmere det livet du ønsker :)
  Neste 17.mai smiler du fra øre til øre fra morgen til kveld ;)

  Klem

  SvarSlett
 29. Du er steintøff Maren-Sofie. Du har vært igjennom en knallhard behandling, og et er klart det tar tid å bygge seg opp igjen. Men nå går det rette veien! Og etterhvert kommer hverdagen tilbake! Du er kjempeflott! :)

  Fortsatt god bedring og god 17. mai!

  Klem

  SvarSlett
 30. En god klem sendes deg fra Trondheim!Skjønner at du er utålmodig, ja, og når hver dag synes lang og tung, er det nok vanskelig å tenke langt framover. Vi er veldig mange rundt omkring som føler med deg!

  Klem .....

  SvarSlett
 31. Hei Maren Sofie!
  Så godt å høre fra deg igjen! Så flott at du har fått litt permisjon, det er nok godt å se noen andre vegger enn sykehusvegger. Håper du får en fin feiring! Krysser fingrene for deg.
  Klem

  SvarSlett
 32. Godt å høre at du har det nogenlunde greit. Håper du blir bedre snart og at du får en fin 17.mai tross omstendighetene.

  Stay strong!! :)

  SvarSlett
 33. Så utrolig fint å høre fra deg, Maren-Sofie!! Får tårer i øynene, dette går den rette veien... :) Stor klem til deg! Thea

  SvarSlett
 34. Hang in there! ;-) Dette går veien!

  SvarSlett
 35. Hei, der er du jo tilbake igjen og i skrivende tilstand. Dette er gode nyheter for oss som følger bloggen din. Moren din var flink til å oppdatere oss, og det er vi takknemlig for, men det er naturligvis litt spesiellt å lese noe du har skrevet selv. Det betyr at det går den riktige veien, og det gleder vi oss alle over. Stå på videre, dette klarer du!

  SvarSlett
 36. Godt å høre at du får litt fri fra sykehuset. Tenker masse på deg og synes du er kjempetøff!
  Klem

  SvarSlett
 37. Selv om du føler fremgangen går sakte, er det godt å høre du har kommet ut av isolatet og hjem i egen seng for en stund :o) Jeg krysser fingrene for minst mulig komplikasjoner og kjipe bivirkninger!!

  Stoor klem fra Marielle

  SvarSlett
 38. Håper du får en god 17. mai, Maren tross omstendighetene. Neste 17. mai kan du helt sikkert gå i tog frisk som en fisk! :D

  SvarSlett
 39. Så godt å høre fra deg, Maren-Sofie! De har jeg savnet! :) Jeg ønsker deg så masse lykke til i fremtiden, og håper på å se deg i Drammen frisk og fin om ikke så kjempealtforlenge :o)

  God bedring, og flott fremgang!

  SvarSlett
 40. Dette var utrolig hyggelig og lese.Det tar nok litt tid ,selv om du er nedbrutt og trist som du sier, men du er et skritt videre og du har vært hjemme i sengen din.Ble oppriktig glad for innlegget ditt. Tenker på deg videre og er sikker på at du klarer og være tolmodig og gi deg den tiden du trenger.Ha en fin 17mai ,og skulle også gjerne gitt deg en klem. Sender den til deg nå.
  Stoooor 17 maiklem fra Birgitte

  SvarSlett
 41. Sikkert godt å få vært hjemom, innimellom alt som skjer. Du er tøff, ikke gi opp, dette klarer du! :)

  SvarSlett
 42. Hei Maren-Sofie
  Sender deg en liten hilsen med ønske om god bedring. Godt at du er kommet hjem til det kjente.Man kommer seg fortere i hjemlige omgivelser.Jeg kjenner deg ikke, men hilste på deg i Inas Friskfest. Vi tenker på deg og ønsker deg alt godt. Ha en hyggelig 17.mai sammen med familien din. Hilsen til dere alle fra oss her v/bestemoren til Ina

  SvarSlett
 43. Kjære Maren-Sofie!
  Du er bare så utrolig tapper! Håper du får litt mer styrke for hver dag!
  Håper du også får en god 17. mai!
  Stor klem fra Britt:)

  SvarSlett
 44. Kjære Maren-Sofie!
  Du er bare så utrolig tapper! Håper du får litt mer styrke for hver dag!
  Håper du også får en god 17. mai!
  Stor klem fra Britt:)

  SvarSlett
 45. Hei
  Har fulgt bloggen din en stund, men har ikke skrevet noe tidligere...
  Synes du er ei tøff jente som får ei alt for røff behandlig - det er så urettferdig! Er så glad for at du er kommet ut av isolatet, og endelig kommet deg HJEM en tur. Skjønner godt at du er sliten, trist og lei deg, men husk at nå går det bare en vei - OPPOVER! Stå på. Selv kan jeg ikke gjøre annet enn å stå på sidenlinja og heie på deg. HEIA HEIA HEIA!!

  Ha en flott 17. mai hjemme! Håper det blir flere og flere dager hjemme og færre dager på sykehuset.

  God bedring ønskes av ukjent Wenche

  SvarSlett
 46. Håper du får en god dag, og at formen blir fort bedre. Vi tenker på deg når vi heiser flagget i dag :) Alle gode ønsker og tanker til deg og dine.

  SvarSlett
 47. Hei Maren Sofie!
  Det er et vakkert dikt av Olav H Hauge som jeg gjerne vil dele med deg nå som jeg forstår at du er sliten og forsynt av hele greia....:

  Det er den draumen

  Det er den draumen me ber på
  at noko vidunderleg skal skje,-
  at det må skje-
  at tidi skal opna seg
  at hjarta skal opna seg
  at dører skal opna seg
  at berget skal opna seg
  at kjeldor skal springa-
  at draumen skal opna seg,
  at me ein morgonstund skal glida inn
  på ein våg me ikkje har visst um

  Lykke til med dagene som kommer!
  Klem

  SvarSlett
 48. Hei Maren Sofie!
  Det er et vakkert dikt av Olav H Hauge som jeg gjerne vil dele med deg nå som jeg forstår at du er sliten og forsynt av hele greia....:

  Det er den draumen

  Det er den draumen me ber på
  at noko vidunderleg skal skje,-
  at det må skje-
  at tidi skal opna seg
  at hjarta skal opna seg
  at dører skal opna seg
  at berget skal opna seg
  at kjeldor skal springa-
  at draumen skal opna seg,
  at me ein morgonstund skal glida inn
  på ein våg me ikkje har visst um

  Lykke til med dagene som kommer!
  Klem

  SvarSlett
 49. Høres ut som om du har flere grunner til å feire i dag! Og det går an å feire mentalt, selv om det ikke ser slik ut på utsiden =)
  Lykke til å dagene/ukene framover - og husk at noen få år ikke er så mye når du tenker på hele ditt liv!

  SvarSlett
 50. Så fin at du igjen skriver.
  Krysser fingrene for deg og ønsker deg fortsatt god bedring. Heier på deg!
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 51. Nå er det ikke mye igjen av flaggdagen.. Håper du fikk en brukbar 17.mai, og at du orket litt iskrem. Det er ofte slike småting som betyr mye i en så tung hverdag som du er oppe i nå.

  God bedring i dagene som kommer, vi håper kondisen kommer fortere enn du trodde...
  Snart er det sommer...

  klem
  ole jonny

  SvarSlett
 52. Hei på deg :)

  Jeg er en mormor på 51år som leser om deg og er UTROLIG imponert over hva du klarer :)Jeg tror nok at du klarer "brasene"med all medisin du må ha.Kroppen er nok innstilt på d den får.Jeg følger deg hele dagen,og d har jeg gjordt en stund.
  Stor klem fra Inger.

  SvarSlett
 53. det var vel strålende åfå sove i egen seng kan jeg tenke meg:)lukke døren og få litt privatliv:)
  hang in there girl:)
  styrkeklemmer sendes i hauger og bunker;)
  klems fra torild

  SvarSlett
 54. Dette skal du klare, Maren-Sofie. Jeg heier på deg!

  SvarSlett
 55. Kjære Maren-Sofie!

  Så godt å høre at du er hjemme igjen. Måtte formen din bli bedre for hver dag som går. Det har vært lang nok tid for deg med store plager og fra nå av kan det bare gå en vei: OPP OG FREM :-)

  Er sterkt gjort av deg å orke å skrive til oss som følger med deg. La nå mamma og alle du har rundt deg få stelle godt med deg mens du ligger til "lading".

  Klem Wenche

  SvarSlett
 56. I tunge stunder, husk på alle som heier på deg, som sender deg varme tanker, som ønsker deg alt godt, som gjerne vil hjelpe deg og som er glad i deg.
  Du er så uendelig tøff og sterk! Jeg heier på deg!
  Hjertlig hilsen ei jente som du ikke kjenner, men som du likevel har klart å berøre på en veldig spesiell måte :)

  SvarSlett
 57. Hei Maren - Sofie!

  Det er kjempebra at du får permisjon og at du har fått sove i egen seng. Veldig bra, tenker jeg. Også er det så godt å få sove hjemme. Du er på vei ut nå, skjønner du.... På vei ut til livet ditt igjen. Og det er bra du orker å være utålmodig, det er et godt tegn. Det tenkte jeg om min situasjon i fjor på denne tida.
  Ta en dag av gangen, ett skritt.... Hold ut, det blir bedre.

  Varm hilsen fra Solvieg

  SvarSlett
 58. Hei Maren-Sofie,

  En lang god klem til deg, og vel overstått 17 mai...

  Viggo :)

  SvarSlett
 59. Krysser fingrene for deg,kjære Maren Sofie!!!!!

  SvarSlett
 60. hei er innom hver dag minst og ser etter deg.....håper det går fremover... eller er det slik som mange ting står stilt av og til!!!!ønsker deg alt godt.klem fra ukjent dame w

  SvarSlett
 61. Jeg heier på deg!!!!
  Og håper du snart føler energien kommer sakte men sikkert. Aller mest håper jeg at benmargen din nå normaliserer seg og trykker til med stigning i nøytrofile granulocytter. Jeg har selv ferdig med cellegiftbehandling for 5 mnd siden, og kjenner til noe av det du er igjennom. Synes dere som må igjennom benmargstransplantasjon er knall tøffe, har forstått at det er et tøft løp.Stå på, du er igjennom det værste :-)

  Hilsen og lykke til, Åse Kirstine Jægtvik (voksenogkreftsyk)

  SvarSlett
 62. Håper du føler deg litt bedre dag for dag. Tenker masse på deg og resten av din familie
  klem fra en mamma

  SvarSlett
 63. Jeg ble så glad når jeg leste at du er hjemme. Dette er bra!!!! Jeg håper du kan føle,selv, at du blir litt sterkere hver dag, orker litt mer.... Håper 17. Mai feiringen var bra for deg og resten av familien. Her i USA feiret vi på søndag, med norsk laks, mormor Nordem's fiskesaus, norsk lam med kålrabbi stappe og ikke å forglemme, norske kjøttkaker og kålstuing. Moltekrem og vestlands lefse til dessert. Vi hadde gjester fra Norge, Tyskland, England, Frankrike/Belgia og en hel gjeng med amerikanere. De likte maten. Moltene kom med Bjørg fra Bergen bare få dager i forveien. Det ble jeg veldig glad for... Jeg håper moltekrem høres godt ut, og ikke minst smaker godt for deg snart også!!! Klem fra 1/2 kusine Birgitte

  SvarSlett
 64. Hjemmebesøk og rom på pasienthotellet - det er jo kjempeflott fremgang, det ! Ble veldig glad på dine vegne da jeg leste det. Men skjønner jo godt at du har tunge stunder og synes det går sakte. Det er lettere for oss som "ser deg" utenfra å merke bedringen. Vi er mange som gleder oss til å følge deg videre. Håper du får en fin pinse og at du snart kan komme ut i vårværet. Hos meg lukter det hegg bare jeg åpner vinduet ...... sov godt. L

  SvarSlett
 65. Jeg er fra Latvia og kan ikke så god skrive om det som jeg følte desverre. Men jeg håper at du skal bli frisk! Jeg vet at du skal gå bra!!! Holder og skal tro!

  SvarSlett
 66. Du er strek, stå på! Alle heier på deg, alle!
  Christine

  SvarSlett
 67. Tenker på deg Maren- sofie!!!

  SvarSlett
 68. Jeg ber, heier og tenker på deg. Håper du får flere krefter for hver dag som går.
  Det var jammen godt å høre at du har vært hjemme i senga di. :-)

  Marianne fra Oslo som du ikke kjenner, men som følger med

  SvarSlett
 69. Hei. Første gangen jeg kommenterer på bloggen din. Har nettopp lest ferdig boka til Regine, og ville så gjerne vise min støtte til noen som kanskje trenger det i en vanskelig tid. Håper virkelig du blir bedre og alt vil gå bra!Krysser alt jeg eier og har som krysses kan!
  Anette 21

  SvarSlett
 70. Hei første side jeg åpner om dagen er din ...håper på en god melding...men sier som så intet nytt er godt nytt... tenker og tenker på deg....du er en flott jente og en utrolig jente...ha det så bra som du kan ha det..klem fra ukjent dame w

  SvarSlett
 71. Hei Maren-Sofie.
  Du er ei skikkelig sterk og tøff jente. Dette går rette veien. Har vært jevnlig inne på bloggen siden jeg så deg på Puls. Stå på videre.

  Mange varme klemmer fra June

  SvarSlett