2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


fredag 18. juni 2010

Oppturer og nedturer...

De siste dagene har Maren-Sofie vært mye kvalm og uvel, men det har allikevel vært en god trøst at blodverdiene har steget. I går ble de nøytrofile granulocyttene målt til 2,5, og behandlingen med daglige injeksjoner med det benmargsstimulerende middelet ble avsluttet.

Hun har fremdeles behov for tilførsel av blodplater - trombocytter - og det har hun fått på Riks'n i dag. I tillegg fikk hun beskjed om at en benmargsprøve som ble tatt i går skal gjennom nærmere undersøkelser for å avklare om det virkelig er den nye benmargen som er i funksjon, eller om det kan være den gamle som har "våknet" igjen - skrekk og gru :-( - en ny uke med nervepirrende venting på resultater :-(.

Som et paradoks er Maren-Sofie i bedre fysisk form i dag enn på lenge - hun har vært med i butikken og handlet, og vi har gått en tur med Springsteen :-).

Ny tur til Rikshospitalet på søndag. Vi håper at det går an å skyve de verste redselstankene unna, og være glade for at Riks'n gjør sine undersøkelser. Maren-Sofie har i dag gitt sin tillatelse til at de for sikkerhets skyld kan sette i gang søk etter ny donor, så får vi bare se hvor dette bærer videre...

Jeg har lest dette innlegget høyt for Maren-Sofie nå, og hun sier: Ja, det er ihvertfall mye håp i skrivinga di, mamma...

For en hjerteskjærende situasjon for den herlige jenta vår :( :( :(

Fortvilet innlegg fra mamma Grethe og Springsteen

16 kommentarer:

 1. Dette SKAL gå bra. Varme klemmer fra H

  SvarSlett
 2. Hei Maren- Sofie!
  Ja, livet er ikke alltid så enkelt for oss som sliter med denne elendige sykdommen! Oppturer den ene dagen, nedturer den neste. Men vi gir ikke opp vet du! Neste lyspunkt er nok rett rundt svingen skal du se! Det er så fint å lese at du har vært ute på tur med hunden din, og vært i butikken og handlet! Så godt at formen er bedre.
  Jeg har akkurat vært til kontroll på radiumhospitalet, og blodprøvene var veldig fine sa legen min, så nå slapper jeg av til neste kontroll om tre mnd., og håper på samme gode resultat da.
  Stå på Maren-Sofie! vi er mange som heier på deg!
  Hilsen Tone.

  SvarSlett
 3. Heisann Maren
  Jeg synes det er veldig positivt at blodverdiene dine stiger, og velger å tro at det er den nye margen som er i gang.
  Kvalmen din er vel kanskje et resultat av at du bla.a. har gått så lenge på smertestillemde morfin i tillegg til den tøffe kuren du har hatt. Vi har vel alle våre nedturer av og til, og det er klart at psyken vår blir ikke noe bedre av cellegiftkurer og dårlige blodverdier.
  Men jeg synes du klarer deg bra jeg, og for all del, det er lov å syte litt....
  Og det er lov å synes litt synd på seg selv en gang i blant.
  Vi krysser finga... detta går bra..

  Stor godbedringklem
  ole jonny

  SvarSlett
 4. Krysser alt jeg har for at dere får gode nyheter på alle prøvene som er tatt!!

  Det er nok nå.

  Stay strong!
  :)

  SvarSlett
 5. Tenker mye på deg Maren-Sofie og håper og krysser fingrene. Nå skal du se at det går rette veien og du snart får det livet du savner så veldig tilbake sånn smått litt etter litt :) Ønsker deg en god helg. Klem fra Mirakela

  SvarSlett
 6. Dette klarer dere fint, aldri gi opp, forsett å være sterke! :D

  SvarSlett
 7. Så bra at du har fått KOST deg litt med shopping og Springsteen!!! Er det noen som fortjener en tur ut og vet å sette pris på HVER DAG er det du Maren!! Vi krysser ALT ALT ALT vi har for at det er den NYE margen som jobber!! Vi sender deg DIGER DrageKlem og Espenklem, og en stoor en til verdens beste mamma Grethe også:-)

  SvarSlett
 8. Fint med en oppdatering. Selvom jeg ikke kjenner noen av dere så lurer en på hvordan det står til. Det er tøffe saker dere går gjennom. Det er vanskelig å finne de rette ordene. Sender dere varme tanker, og krysser fingrene for at fremgangen fortsetter.
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 9. Så deilig å høre at du har vært på shopping, og kost deg Springsteen. Får håpe at det rister litt i den nye benmargen slik at den "setter seg". Varme tanker og mange klemmer fra oss.
  Ann-Mari og Ragnar

  SvarSlett
 10. Uutholdelig spenning, men vi satser alt på at de gode nyhetene er de virkelige sanne nyhetene. Den må da virke, margen, den har jo verdens beste vert!!!
  Klem fra Marianne M.

  SvarSlett
 11. Jeg krysser alt jeg har og eier for at det er den nye benmargen som er i sving.
  Jeg skjønner det må være forferdelig tøft for dere å vente, og jeg håper dere klarer å fokusere på andre ting imens.

  Ønsker dere alt godt og lykke, lykke til :-)

  Merete**

  SvarSlett
 12. Hei!
  Dere er midt i verdens lengste berg og dalbane, det er sikkert og visst. Dere er tøffe, flinke til å sette ord på tingenes tilstand. Imponerende og rørende lesing. Ønsker dere det beste framover! Lykke til. Hilsninger fra ei mor som selv har vært gjennom lignende situasjon med barnet sitt.

  SvarSlett
 13. Heia heia heia!!!!!! :):):)
  God bedring:)

  SvarSlett
 14. Hei Maren-Sofie,
  Jeg tror jeg siterer Hanne Krogh: ”Alvoret kommer til oss alle, men den beste måten vi kan hente styrke til å møte det alvoret på er å ta imot den gleden vi møter i hverdagen, uansett hvor liten den synes å være”.

  Du må slite mye nå Maren-Sofie, men gjør som Hanne Krogh sier, samle på alle små perler ...da blir det et kjede til slutt.

  God klem til deg og mamma Grethe fra Viggo!

  SvarSlett
 15. Det er så ufattelig at noen må gå gjennom dette her. Ønsker deg masse lykke til kjære deg!

  SvarSlett
 16. Håper inderlig at det er den nye benmargen som er i funksjon. I så fall er dette svært gode nyheter. Sender deg alt jeg har av positive tanker. Klem fra Mona

  SvarSlett