2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


fredag 30. juli 2010

Sommer på godt og vondt


12 kommentarer:

 1. Fint ay du har hatt noen fine stunder med familie og venner inni mellom alt det vonde du har måtte gå gjennom.
  Krysser finger for deg , og sender deg mange varme tanker.
  Heier på deg Maren -Sofie
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 2. Nydelige bilder :)

  SvarSlett
 3. Du ser godt ut!!
  God bedring - krysser fingrene for deg:)
  Klemmer fra Anne

  SvarSlett
 4. Du ser jo fresh ut, på tross av alt du har gjennomlevd i det siste. Smiler til og med. Og Springsteen smiler også, synes jeg.

  Mange gode tanker.. :)

  SvarSlett
 5. Så søt Springsteen er!
  Denne gangen SKAL det gå bra, nå har det vært nok motgang for deg.
  Masse lykke til!!!

  Klem fra Vigdis

  SvarSlett
 6. Så utrolig søt du er! :) Og så svær Springsteen har blitt.. Hold på troen Maren-Sofie. Du har gått en vanvittig tøff og krokete vei. La oss håpe denne tunge ferden snart er over og at du snart går over i rekken blant de som har slått kreften!

  Klem og masse lykke til!

  SvarSlett
 7. Flotte bilder. Ser ut som du har kost deg i sommer :) Masse lykke til i neste uke. Jeg skal tenke på deg!

  SvarSlett
 8. Alldeles nydelige bilder. Blir så imponert over at du ikke bare holder deg oppegående, men til og med har et så godt smil oppi alt dette. Og det hadde jammen Springsteen også på det ene bildet, ser skjønn ut :)

  SvarSlett
 9. Skjønner redselen fo å bli mistet, men syntes du er flink å sette ord på.... og jeg er glad for at vi får følge deg i denne hverdagen din..... stå på.... så lenge der er liv er der håp....

  så ikke gi opp

  klem

  SvarSlett
 10. Hei
  Hyggelige og herlige bilder fra din spesielle sommer.Syntes ikke det er så rart at du er redd, men det er disse kreftene vi alle har,som drar oss igjennom tunge tak, jeg er sikker på at du har et lager igjen ,som hjelper deg gjennom denne tøffe behandlingen du nå skal starte på.tenker masse på deg og dine. Stå på..

  SvarSlett
 11. Jeg krysser alt jeg har for deg og satser på å se deg på Jonas B i fin form snart <3 Man er sterkere enn man aner, men det trenger jeg ikke fortelle deg! Klemmer fra Christina.:)

  SvarSlett
 12. Flotte bilder :-)
  Masse lykke til videre - følger med deg . KLEM .
  Milly

  SvarSlett