2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


mandag 23. august 2010

Ganske nøyaktig 12 timer etter...

...publisering av forrige innlegg, fikk jeg en svært overraskende - og svært, svært gledelig :-):-) - telefon fra Maren-Sofie som hadde fått beskjed fra legen om at hun kunne få reise hjem i dag! I DAAAG - HJEEEMMMM - HURRRAAAA!!!! UTSKREVET FRA RH PÅ DAG +17 :):):):)

Så nå er hun vel hjemme hos meg og Springsteen (får ikke lov å "slafse" med han da...), med en haug med piller og beskjed om at hun må regne med daglige besøk på poliklinikken på Rikshospitalet en tid fremover. Vi er forberedt på at blodverdiene kan variere fremover, og at feber eller andre forhold kan medføre behov for innleggelser, men nå er hun hjemme - så får vi ta dagene som de kommer...

Etter en varm dusj, hoppet Maren-Sofie rett til sengs - ikke noe er som en deilig, normal hjemmeseng etter etter å ha tilbrakt både dager og netter i flere uker i en sykehusseng!!!

Optimistisk oppdatering fra en glad mamma <3<3

42 kommentarer:

 1. Jaaaaaaaaaaa! Endelig går det hennes vei!! :D :D :D DET var på tide.

  SvarSlett
 2. det var en utrolig gledelig nyhet for meg som maren sofies faste blogg leser. ønsker henne alt godt. har fått lyst til å skrive mange ganger tidligere , men det har vært så vanskelig å skrive noe til henne i den vanskelige tiden. håper at hun blir fri for den kreften så fort som mulig:-) stå på alt er på rett vei

  SvarSlett
 3. Nå snakker vi....
  Opptimismen deles gjerne..
  Ta det pent, gå sakte i begynnelsen , ikke hopp høyt til å begynne med. men smil til verden,,, og fordundre meg smiler ikke verden igjen....
  Så morro...
  Vi gleder oss med både mor og datter ( og resten av familien også)
  og håper fremgangen fortsetter i bra tempo...

  Stor godbedringklem
  ole jonny

  SvarSlett
 4. Ja dette var gledelige nyheter! Håper du får en god natts søvn, Maren Sofie, og at du våkner i morgen med ny optimisme. Stå på videre og fortsatt god bedring! Hilsen Mona

  SvarSlett
 5. Dette var utrolig fint å høre!:D Håper alt går like fint videre! Stå på!:D

  SvarSlett
 6. Hei på dere begge to.
  Jeg holder pusten vær gang jeg går inn på bloggen,men nå kan jeg puste ut.Sååå kjekt at du har kommet deg hjem i en god seng med familien rundt deg,og ikke minst Springsteen.Lykke,lykke til i dagene som kommer.
  Stooor klem fra en mormor fra Sandnes.

  SvarSlett
 7. Moro! Og som jeg unnder Maren-Sofie å komme hjem til litt mer normale forhold!! :) Lykke til videre!

  I morgen skal jeg selv avgi blod og scannes med MR/rtg for å se om min kreftsykdom fortsatt holder seg borte - det har den gjort i 1,5 år nå! Alltid litt spennende uansett, men det vet vel du Maren-Sofie alt om.. Uansett så krysser jeg fingrene for oss begge!

  Du har tatt et syvmilssteg i retning av en ny normaltilværelse nå Maren-Sofie. Jeg skriver ny fordi at ting blir aldri som før, men du har mye å se fram mot og glede deg over!

  Tjohei :)

  SvarSlett
 8. så bra at hun kommer hjem. har akkurat gått igjennom stamceller beh selv. så hvet hvilket helvete hun går igjennom. håper det går bare fremover nå. prøve å tenke positivt. men det er ikke lett når det står på som værst . sender manger gode tanker til dere. stå på videre dette klarer du Maren Sofie. :))

  SvarSlett
 9. HUUUUURRRRRRAAAAA! Bra jobba!

  SvarSlett
 10. Endelig,litt fremover.
  Supert =0)
  Wenche

  SvarSlett
 11. Oi Så flott å høre! Det var nok en stor lettelse tenker jeg. Masse lykke til i tida framover nå.. Detta klarer du med glans! Jeg hvisker et lite heiarop for meg selv hver dag, og regner med at det finner fram til deg ;)
  Stor klem fra Monica <3

  SvarSlett
 12. JIPPI!!!! En bedre start på dagen kunne jeg ikke fått enn når jeg leste dette! Ble så glad Maren-Sofie at det endelig kom noen skikkelige gode nyheter. Dette fortjener du virkelig! Og mamma Grethe og Springsteen også :-)

  Klem Wenche

  SvarSlett
 13. Det er bare en ting å si. Hipp hurra til Maren-Sofie og mamma Grethe! De har jobba godt borte på riksen i sommer...og takk for det. Springsteen og slafsinga får de vel bære over med en stund, selv om det kan være tøft nok det, hi, hi.

  Et stort Glis og ikke mindre Klem fra Viggo :))

  SvarSlett
 14. hei gledelig nyhet
  kjempebra
  supert
  roper hurra!
  KLEM FRA UKJENT DAME W

  SvarSlett
 15. ÅÅÅÅ jeg er så glad.Da var det deg Alf så igår.
  Hilsen oss

  SvarSlett
 16. Jadda! Cause` what don`t kill ya makes ya more strong!

  SvarSlett
 17. Wonderful! Fantastisk :))

  Det var ei jente fra Bergen som skrev litt her tidligere. Hun hadde også vært gjennom en benmargstransplantasjon, og slet en del med ettervirkninger etter hun kom hjem (inkludert noen sykehusinnleggelser.)

  Men nå virker hun utfra bloggen utrolig mye piggere (og intet tilbakefall). Tror benmargstransplantasjon må være noe av det mest grusomme og tøffeste et menneske kan gjennomgå - og jeg tror ikke alle har forutsetninger for å klare påkjenningene - men så er det jo et fantastisk mirakel når kuren virker og folk kan komme tilbake til en frisk eller semi-frisk tilværelse.

  SvarSlett
 18. Fantastisk fantastisk fantastisk!

  Dette var gode nyheter. Kos dere max

  SvarSlett
 19. Fantastiske nyheter!! :-)

  SvarSlett
 20. Herlig, så hyggelig ig lese. Dette var bra lesing, kos dere masse og ta en dag av gangen. Sikker på at detgår fremover nå.

  SvarSlett
 21. Lykke!!! Kanskje jeg treffer dere på RH på torsdag? Skal være der fra kl. 8 og til langt på dag i forbindelse med jobb. Det hadde vært trivelig! Marianne M.

  SvarSlett
 22. Herlig! Dette har du fortjent, Maren-Sofie!!! Gleder meg masse på dine vegne :D Stor klem fra Trine

  SvarSlett
 23. Fantastiske nyheter :D

  SvarSlett
 24. Nå ble jeg veldig glad på deres vegne. Klem fra Marianne Stensrud

  SvarSlett
 25. Dette var en kjempe god nyhet. krysser fortsatt fingrene for deg maren sofie, og tenker på deg hver dag.

  Stor god klem Til deg og mammaen din:)

  SvarSlett
 26. Så bra! Heier på dere fra Bergeråsen :O)

  SvarSlett
 27. Så veldig herlig å lese glade meldinger. Jeg er rørt til tårer og gleder meg veldig på deres vegne, til tross for at jeg ikke kjenner noen av dere, bare såvist hilst på Maren Sofie! Nå håper jeg det blir plankekjøring videre og at inen eller ingen ting får plage dere noe mer resten av livet!!! Lykke til, nyt dagene, nyt livet! Dette kommer til å gå bra!

  SvarSlett
 28. Jeg tenker på deg, Maren-Sofie. Og jeg gleder meg sånn til å se deg frisk og rask! Herren veier er uransaklige, dette tror jeg fullt og fast på. Du er med meg i bønnene mine fortsatt, og du kommer til å fortsette med å være det. Stå på!

  SvarSlett
 29. Hurrraaaa!! Endelig! Det var med hjertet i halsen jeg gikk inn på bloggen din etter 18 dagers ferie og uten mulighet for oppdatering.
  Nå tenker jeg du nyter sengen din og hjemmetilværelsen. Selv om veien sikkert blir litt humpete fremover så vet du jo nå at det går den riktige veien.
  Dette var en fantastisk gladnyhet.....og snart skal Springsteen ta deg med på tur...
  Takk til mor Grethe, for oppdateringen. Vi gleder oss med dere.
  Masse klemmer fra Annemor, Jens og Bella

  SvarSlett
 30. Så flott! Dette var veldig gode nyheter. Nyt dagene hjemme:-)

  SvarSlett
 31. Hei Maren Sofie!

  Jeg er så glad på dine vegne og dine kjære som følger deg tett på. Dette var godt og stort nytt!! Når dere beskriver følelsen av å ligge i egen seng, med eget sengtøy, med lukt av hjemme - det er godt det. Og slippe den sterile sykhusinstutisjonslukta.... Det er helse bare i det.
  Jeg heier på deg, du tapre jente... Ønsker deg så gode dager nå med fremgang og bedre helse.

  Klem, Solveig

  SvarSlett
 32. HURRA, HURRRRRAAAAAAA!!!! :-) Å så vel fortjent!Ingenting er ¨så godt som å komme HJEM!! - i egen seng, dusj, do og ALT!!HJEM til familien som har ventet på denne dagen sååå lenge!!Så gla på dine vegne at her ble det grining!!DU er SJEFEN OVER ALLE SJEFER!!!SVÆR DIGGER DRAGEKLEM OG ESPENKLEM :-)

  SvarSlett
 33. Hipp hipp hurra for deg Maren-
  Sofie, nå ble jeg utrolig rørt og glad. Håper at fremgangen fortsetter, nå er det din tur til å få livet ditt tilbake.

  Heier for fortsatt bedring, ingen er tøffere enn deg!Nyt stundene, håper komplikasjonene holder seg unna og at du og familien kan få gode dager hjemme framover, det er nå resten av livet ditt begynner!

  Tusen takk til verdens beste mamma-Grethe som oppdaterer oss lesere..

  WL

  SvarSlett
 34. Såå fint å høre / lese hun er kommet hjem - god natt søvn i sengen din på rommet :-)
  Masse forsatt god bedring Maren sofie

  Milly

  SvarSlett
 35. Vi tenner lys for Maren Sofie hver gang vi er på riksen. Kirken nede i glassgata er ensbetydende for oss med at tennes det lys der....så går ting bra!!! Vi tenner lys for hver gang jenta vår opereres der og et ekstra :) Like kristne som gummistøvler, men dette er en tradisjon!!

  Kos deg hjemme og la mamsen pusle om deg :)

  SvarSlett
 36. Hipp Hurra for Deg Maren sofie,dette har vi i Svelvik ventet på.Sola skinner over deg og Svelvik.Du er super og bruk super kreftene i dagene som kommer.ble litt sjokket da jeg hørte du skulle hjem,men Fantastisk BRA.
  Kos deg som best du kan.

  Klem Reidun

  SvarSlett
 37. hei hei håper de er forsatt bra med deg maren....at det fremover for hver dag...utrolig historie du har delt med oss...lykke til videre til deg og hu mor!!!!og resten av din fam. det har sikkert helt sikkert vært en tøff tid for dere alle klem fra ukjent dame w

  SvarSlett
 38. Så utrolig godt å høre at du kan være hjemme Maren-Sofie!! Gleder meg med deg :) Kos deg alt du kan. Vi tenker hardt på at det nå går riktig vei for deg.
  Stor klem fra Tine

  SvarSlett