2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


tirsdag 15. februar 2011

They say pain is just weakness leaving your body. Oh, well..

Detta blir bare en kort oppdatering for å si at det går greit, og at jeg endelig har blitt ferdig med operasjonen jeg grua meg sånn til. Det har ikke gått smertefritt for å si det sånn, og jeg kan forvente å ha rimelig vondt de neste par ukene. Det var veldig vondt på fredag da jeg kom hjem fra sykehuset, men regna med det første døgnet var verst. På søndag ble det derimot så uutholdelig at det ble bestemt at jeg skulle øke dosene med smertestillende. Nå tar jeg en grunndose med Oxycontin + jevne doser med morfin.. Ah, hadde det bare tatt knekken på alt det vonde! I steden er det fortsatt vondt, og jeg er dopa og spyr i tillegg.
Ja, jeg synes synd på meg selv.. Heldigvis er det gjennomført nå, og det som er foran meg kan bare bli bedre.

:)

Ettersom jeg forventer å ikke ha det så godt de neste dagene, har også oppholdet på Landaasen blitt utsatt (igjen!). Jeg vil jo gjerne få mest mulig ut av det, så da venter jeg heller med å reise til den 14. mars.

Har fått en forespørsel om jeg ikke kunne skrive litt om dette her på bloggen, men foreløpig har jeg ikke satt meg så mye inn i det, og har dessverre ikke energi til det akkurat nå. Håper heller dere kan titte innom linken selv, så skal jeg se på det seinere :)

18 kommentarer:

 1. Kjære deg!!!
  Sjekker hver dag om det har kommet nye innlegg fra deg!Godt å høre at det går rette veien!
  Livet kan bare bli BEDRE etter alt dette!
  Stå på videre,-unødvendig å skrive,for det vet jeg at du gjør!
  Har deg i tankene!

  Varm hilsen fra Trondheim!

  SvarSlett
 2. Well, there is pain, and there is PAIN! but then again you will become even stronger.
  Mine operasjonserfaringer er nok det samme som for deg, at første dagen ikke er den verste, men at det blir verre, før det blir bedre - og så går det over! husk det. Høres ut som du har fått en virkelig hard tørn da. Føler veldig med deg. Svinger tryllestaven herfra og ønsker smertene langt vekk.

  Jeg har startet en blogg om livet med kreft selv, i dag... sender deg adressen om du vil.
  Stor klem fra Tine

  SvarSlett
 3. Hei.
  Godt å høre at det egentlig går bra, selv om du har mye vondt.
  Håper alt blir litt bedre når våren og solstrålene som varmer kommer :)
  Klem Lene

  SvarSlett
 4. Så bra at operasjonen er vel overstått. Synd å høre at du sliter med smerter. Smerter gjør vondt! Og vondt er ikke noe godt, nei, aldeles ikke!

  ;-)

  Men seriøst: God bedring =)

  SvarSlett
 5. Hei Maren Sofie

  Jeg føler med deg. Det er vondt å ha vondt... Men skal ikke vondt vondt fordrive da??
  Vi får håpe at det går fort over, og at du dermed slipper å ha mere vondt. Du har vel egentlig hatt vondt nok.
  Også slipper du i hvert fall gå rundt å grue deg.
  Og det er helt ok at du syntes litt synd på deg selv. Vi synes synd på deg vi også, men trøsten nå er at nå blir vel alt bedre....

  God bedring og

  stor klem
  ole jonny

  SvarSlett
 6. Tenk at du er frisk, for det er du. Trekk pusten dypt og si at alt er bra. Alt blir bra. La deg ikke presse til noen ting -tenk at du bestemmer over deg#
  du skal leve lykkelig for at du er du. Energiklem Marit

  SvarSlett
 7. Hei på deg!Håper du kommer deg raskt - og at smertene gir deg en pause snart nå!! Hvordan går det med hårveksen a?? Blir det no krøller på deg også eller??? Savner deg og håper vi ses snart i vårsola!! Stoor go bedring klem fra Dragen<3

  SvarSlett
 8. Hei Maren

  Vi var på kveldskafè i dag og det framkom spørsmål om hvordan det står til med deg.
  Vi er mange i gjengen som tenker på deg skjønner du.
  Jeg prøvde å videreformidle hvordan du har informert om tilstanden på bloggen din.

  Keep on running,,, vi tenker på deg

  klem
  ole jonny

  SvarSlett
 9. Hei du...

  Ha ei fin uke da....

  klem
  ole jonny

  SvarSlett
 10. Det er gått å hørra at det går rette veien i alle fall. Men det var ikkje kjekt å lesa at du nå må ha morfin igjen!
  Eg håpe at smertene snart vil avta og at kreftene kommer etterkvart.
  Fortsatt god bedring:)

  SvarSlett
 11. Heisann

  Skal du ut å gå på ski snart.... eller skal du gjøre som oss andre: sitte inne i sofaen å sløve foran VM-sendingene å lure på hvor de får alle kreftene i fra, når de halser etter hverandre i skiløypene, mens vi tyller i oss popkorn og potetgull og cola og øl andre godsaker.....

  Er det ikke deilig, at vi slipper det der.?? At vi kan sette lista litt lavere, og heller se an om det ikke er vår snart.... Så vi kan få i gang grillen.. Jeg gleder meg...

  Smiiiil

  ole jonny

  SvarSlett
 12. Jeg skulle ønske jeg kunne ta all smerten fra deg og over på meg selv. Du må være så sliten etter alt du har vært gjennom - den stakkars kroppen din burde ikke trenge å takle mer smerte nå.
  Jeg tenker på deg og ønsker deg alt godt.

  SvarSlett
 13. Hei Maren Sofie

  Ville bare si
  Ha en glitrende helg....

  ole jonny

  SvarSlett
 14. Hei Maren Sofie,er selv tidligere transplantert og sliter endel med fatige.Har fulgt bloggen en god stund uten å kommentere.Håper noe av fatigen din forsvinner sammen med smertene etter operasjonen.Lykke til.

  SvarSlett
 15. Hei!jeg er mamma til ei jente på snart 7 år som ble transplantert i fjor på denne tida. Har lest gjennom en del av det du skriver og kjenner igjen så mye. Det er en utrolig påkjenning å stå midt oppi kampen mot kreften, men tiden etter er også en prøvelse. Alle tror og mener så mye som du også nevner.Det kan sannelig være belastende.
  Jenta mi ble også syk i 2006,All, høyrisk. Vi har hatt mange runder på sykehus og vet hva det er! Mange lykkeønskninger om bedre tider fra sørlandet!

  SvarSlett
 16. Jeg blir så gla i hjertet av å lese at det går riktig vei for deg, om enn litt kronglete. Har fulgt bloggen din siden 2008, og vært varierende flink til å kommentere. Du er uansett ofte i tankene mine!

  SvarSlett
 17. Hei Maren

  Ha ei fin helg..

  Klem...
  ole jonny

  SvarSlett
 18. HEI maren er leeenge siden jeg har komentert bloggen din men er veldig titt inne for jeg tenker på deg mye...HÅPER det er bedre nå idag!!!! oi oi du har gjennomgått mye . men som sagt hååper jeg nå det går rette veien..ønske deg alt godt på veien videre dag for dag.
  klem fra ukjent dame w

  SvarSlett