2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


søndag 13. mars 2011

God kveld!

På mandag reiser jeg på Landaasen, og jeg skal selvfølgelig ta med meg pc'n så jeg kan oppdatere om eldretrim og poteter (som sist). Tenkte jeg bare skulle gi et lite livstegn før jeg drar også.

Forrige fredag fjerna jeg endelig CVK'n i brystet, det gikk veldig fint. Denne gangen "brant" de det ut med en slags varm kniv (?), det lukta ihvertfall svidd hud.. Uansett, nå er den ute, og jeg er fri for fremmedlegemer. Fire arr utapå, langt fler på sjelen.

I går var jeg på riksen igjen, og da skulle jeg få en dose med noe som skal hjelpe immunforsvaret mitt. Jeg har hatt en tendens til å bli forkjøla og å "ta i mot" alt av omgangssjuker og det som går.
Som noen av dere veit via bloggen, har jeg en viss tendens til å få alt av merkelige bivirkninger, og i går var jo intet unntak. Er det noe legene sier "skjer ytterst sjeldent" eller "aldri skjer", ja, da endrer ihvertfall jeg statisikken. Noen ganger føler jeg meg som et eget studie, men det er helt sikkert godt for noe.

Jeg ble kobla til intravenøspumpa (selvfølgelig skulle den fram igjen rett etter av CVK'n var ute, men det gikk heldigvis bra å stikke meg), og fikk detta superhjelpendeimmunforsvarmiddelet. Det gikk ikke lange tida før jeg fikk en allergisk reaksjon ved at blodkarene mine utvida seg noe voldsomt, og jeg fikk en helsikes pulserende smerte i ryggen. Det var så vondt at jeg blir helt kvalm av å skrive om det.
Etter allergidempende medisiner, kortison og morfin fikk jeg endelig roa meg ned litt, og jeg fikk resten av middelet. Det gikk heldigvis bra, men kan ikke si jeg ser fram til neste gang.

Ellers er det stille og rolig om dagen, derfor blir det litt lite skrivi her også.. Jeg veit ikke om dere er så veldig interessert i å vite hva jeg spiser til frokost, hvilke klær jeg har på, åssån? (Høhø..)
Ukas høydare var en skikkelig'en da, det må jeg jo nesten få med; jeg har fått tak i billetter til The Big 4 (Metallica, Slayer, Anthrax og Megadeath) i Gøteborg til sommeren! Det blir dyrt, kjempegøy og slitsomt for denna kroppen. Men fy, så verdt det! Vi lever bare en gang!

18 kommentarer:

 1. Så fint med en aldri så liten oppdatering. Det er nemlig sånn at selvom en ikke kjenner deg annet en gjennom bloggen , så lurer jeg ofte på hvordan du har det og hvordan det går med deg.
  Håper du får det fin på Landaasen, og at du får det litt bedre.
  Krysser fingrene for at fra nå bare går fremover.Heier på deg.
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 2. gomorgen maren så bra at det går "greit" me deg.. du skriver du blir kvalm av alt du må igjennom...ja det forstår jeg ...når jeg leser om deg blir jeg LEI meg kvalm av alt du må gjernnom...men du er en unik jente.. heldige de som har så flott jente...stå på klem fra ukjent dame w

  SvarSlett
 3. Jeg reagerte også da jeg fikk dette. Neste gang tar du allergimedisin på forhånd, så går det sikkert bedre.

  SvarSlett
 4. Kjempegreier! Liker at formen bedrer seg! :) ...og Gøteborg-konsertene blir garantert knall!

  Njæ.. Det kunne jo forsåvidt være interessant å vite hva du spiser til frokost.. Hehe, neida. Konsentrer deg om å bli stadig bedre og lev livet du!

  Ha en flott søndag!

  SvarSlett
 5. Hei på deg!!En oppdatering er alltid hyggelig! Først av alt: GOD TUR!! - uff ja, du får jo alt du da - er det noe som nesten aldri skjer, da kan de skrive Maren bak det - så inmari urettferdig! MEN kjære Maren Sofie du er FRISK og det er jeg veldig gla for!!Jeg håper vi kan ta et treff når du kommer tilbake fra rehab. Stoor DrageKlem<3!!

  SvarSlett
 6. godt å høre at det går bedre med deg. kjipt du skulle reagere på det du fikk intravenøst. Jeg har selv vært på riksen i helgen. Jeg har sittet på isolat. veeeeldig moro. NOT! men jeg fikk tiden til å gå med litt serier på datan:)

  Så gøy med konsert til sommeren. alltid deilig å ha noe å se frem til!

  SvarSlett
 7. Gleder meg til å høre om eldretrim og poteter ;)
  Godt du skal kose deg til sommern!
  Klem Lene

  SvarSlett
 8. Jeg sier som de andre,-vi tåler å høre litt trivialiteter fra Landaasen!!!
  Godt å høre at du kan være ironisk i blant!
  Konserten til sommeren blir nok en megaopplevelse,-kjenner et par stykker som skal dit også!
  Lykke til med kuroppholdet!

  Trondheim

  SvarSlett
 9. Hei Maren....

  Noen arr på sjelen går over etter hvert som kreftene kommer tilbake, tro meg, og de arrene som er utenpå, minner oss bare av og til på hvor heldige vi egentlig er. Det kunne jo ha gått mye verre??

  Nå syntes jeg nok i perioder at du fikk problemer nok og vel så det, men det ser jo unektelig ut til at ting til syvende og sist går bra.

  God tur til Landaasen. Håper du får et fint opphold. Men vær forsiktig om du går på butikken, så du ikke mister alt mulig på gulvet....

  Stoor nåerdetsnartvårklem

  ole jonny

  SvarSlett
 10. Awesome!
  Broken, Beat & Scarred, men i live og klar for å se Hetfield være sånn som bare Hetfield kan den 3.juli.

  Kanskje vi sees :-)

  `Cause what don`t kill ya, makes ya more strong!

  SvarSlett
 11. Hei Maren-Sofie

  Så godt med en liten oppdatering. Tenker mye på deg :)
  Håper du får en fint opphold på Landaasen.Ja, nå er det akkurat et år siden vi var sammen på Montebello.
  Gode minner :)
  Nå må det bare gå en vei, nemlig fremover !!
  Topp å se frem til konserter til sommeren da.
  Unner deg alt godt Maren-Sofie:)

  klem fra marit

  SvarSlett
 12. Takk for oppdatering, jeg er en av de mange som ikke kjenner deg, men som har fulgt bloggen din leeenge. Ha et godt opphold og en fin tur til Sverige senere. Var din bemerkning om frokost og hva du har på deg en liten spydighet til alle de rosabloggere som boltrer seg på nettet? Jeg oppfattet det slik, for gudene skal vite at vi har nok av dem.

  SvarSlett
 13. Jævlig kult å høre at det går fremover!

  Og joda, selvfølgelig er vi interessert i å høre hva du har på deg! (hurr hurr) =P

  SvarSlett
 14. Heisan Maren Sofie!
  Først og fremst tusen takk for at du oppdaterer.
  Har fulgt med på bloggen kjempelenge , så er jo så koseleg å høre at du har det bra .
  Det fortjener du virkelig.
  Er jo litt rart...tror nesten jeg kjenner deg ...men det er jo bare gjennom bloggen her.
  har forresten treft deg noen ganger på riksen . Så da var det nesten som jeg trodde jeg kjente deg .Tenkte ...hvor pokkern har jeg truffet henne...å , så var det jo selvsagt her .
  Men ønsker deg i alle fall alt godt og håper du får et flott opphold på Landaasen .
  Masse klemmer ! :))

  SvarSlett
 15. Hei Maren

  Har dem skiløyper der oppe på Landaasen.. Ettersom det er så stille på deg, regner jeg med at du er ute og går på ski om dagen, slik at du er sliten om kvelden...hihi.

  Har ikke hørt om hverken eldretrim eller poteter....

  Håper uansett at du har det bra der oppe, og at matlysta er på topp, og at fugger`n ikke bråker for fælt. Det er våren nå vet du.
  Så akkurat på gradestokken. det var 9 varmegrader ute. Er det ikke fint???

  KOS deg
  klem
  ole jonny

  SvarSlett
 16. Hei Maren

  Har dem skiløyper der oppe på Landaasen.. Ettersom det er så stille på deg, regner jeg med at du er ute og går på ski om dagen, slik at du er sliten om kvelden...hihi.

  Har ikke hørt om hverken eldretrim eller poteter....

  Håper uansett at du har det bra der oppe, og at matlysta er på topp, og at fugger`n ikke bråker for fælt. Det er våren nå vet du.
  Så akkurat på gradestokken. det var 9 varmegrader ute. Er det ikke fint???

  KOS deg
  klem
  ole jonny

  SvarSlett
 17. Håper det går bra med deg på Landaasen og at du treffer hyggelige mennesker, både gamle og unge.
  Hilsen Anne

  SvarSlett