2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


torsdag 1. mars 2012

Takk

Det er ikke meninga at denne bloggen skal fortsette som en "hverdagsblogg", men jeg synes nesten det er litt trist å ikke ha noe mer å skrive om her, da denne bloggen betyr veldig mye for meg. Den har vært en kilde til trøst, mot og styrke, glede og håp. Nå har den, for meg, blitt en uvurderlig dokumentasjon på sterke minner og erfaringer.
Jeg synes det er helt sprøtt å lese tilbake i gamle innlegg. Det er mye jeg har glemt som kommer tilbake til meg igjen når jeg leser, og jeg kan faktisk huske akkurat hvilken følelse jeg hadde når jeg skrev enkelte av de. Noen er helt forferdelige, fordi jeg veit at de ble skrevet med en ikke-eksisterende livslyst, andre er fulle av forhåpninger, påtatt tapperhet og drømmer.

De fleste som har lest i bloggen min har funnet linken på Kreftforeningen sine nettsider. Jeg har hørt av flere at de synes det er fint å kunne få lese de personlige historiene som finnes der, ikke bare fakta fra fagfolk, og det er jeg veldig enig i. Jeg har fulgt flere slike blogger i løpet av sykdomsforløpet mitt, på godt og vondt.

Jeg har ikke noe lyst til å bare sette en sluttstrek for bloggen min, men det er klart at det kommer til å bli (enda) sjeldnere oppdateringer her nå.
Det er fortsatt en god del "småtteri" som skal finnes ut av og undersøkes i løpet av tiden framover. Kontroller og beinmargsprøver blir også en del av livet mitt de neste årene, og jeg vil gjerne skrive noe her i forbindelse med sånne ting. Begrepet "hverdagsblogg", som jeg skrev over her, blir liksom ikke helt "meg". Det er kanskje få av dere som har fulgt meg her, som tror meg når jeg skriver at jeg faktisk ikke er så glad i å "utlevere" meg selv og livet mitt (hehe), men det er altså sånn jeg egentlig er, uten kreften. Nå har jeg ikke den å "gjemme meg bak" lengre, og jeg vil gjerne finne fram til den Maren-Sofie'n jeg er, uten kreften som slør.

Blir jo nesten litt trist av detta, jeg.
Men...jeg vil takke for meg, inntil videre, og jeg vil takke for dere. Jeg er ydmyk, og veldig overrasket, over hvor mange som har fulgt meg på den kronglete veien min. Jeg er enormt takknemlig for hver gode tanke og hvert eneste, styrkende ord.

Jeg har èn livreddende donor, men mange livreddende blogglesere.

17 kommentarer:

 1. Tusen takk for alt du har delt med oss. På godt og vondt! Du er en fantastisk jente, og jeg ønsker du får ALT du ønsker deg videre i livet.

  Stor klem fra Jona.

  SvarSlett
 2. Takk for alt du har delt, Maren Sofie. Har fulgt deg gjennom opp- og nedturer og det er fint å vite at du er tilbake til en mer normal hverdag nå. Alt godt ønskes deg i tiden framover. Hilsen Mona

  SvarSlett
 3. Håper du finner ut av tingene.
  Takk for alt du har delt med oss. Og alt du har lært oss ved å sette ting i perspektiv i hverdagen.Jeg er/eller har ingen i familien som er syk. Men tenker at jeg er blitt mer bevisst på mange ting gjennom bloggen din.
  Ønsker deg alt godt, og håper at vi av og til hører fra deg.
  Heier på deg !!!!
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 4. Takk for at du har delt tanker og følelser med oss.Ønsker deg alt godt fremover.Ha en fin vår og sommer.Klem

  SvarSlett
 5. Kjære Maren!

  Takk for følget i disse årene, og lykke til med livet videre!

  Hilsen Kari

  SvarSlett
 6. Masse lykke til med fremtiden og med å finne tilbake til den du var før kreften. Takk for mange fine innlegg, jeg har fulgt deg lenge. Håper du får et flott liv!!

  SvarSlett
 7. HEI jeg har også fulgt deg lenge. og følt meg deg og fam også. jeg er mor selv til voksne jenter og satte meg i den situvasjoen dere var i føltes helt forferdelig ut. men dere klarte det og det er jo så bra at en historie ender godt.Ønsker deg ALT godt videre. kommer jo til og se etter deg. slik er det bare. stor klem fra ukjent dme

  SvarSlett
 8. Tusen takk for at du delte Maren Sofie! Du har vel vært gjennom noe av det tøffeste man kan tenke seg og du er usedvanlig sterk! Håper du er ved god mot og at du finner din vei. Lykke til videre i livet!

  SvarSlett
 9. Jeg er nesegrus av beundring for deg Maren Sofie.
  Du vil nå langt,- det er jeg overbevist om !!!
  Skynd deg langsomt ! du har tiden foran deg. De årene du har "tapt",- er bare en bitte liten brøkdel av hva du har foran deg.- Du har fått en ballast som gjør deg til et helt unikt menneske. Du VET hva livet er,- og dette kommer du til å ha god nytte av framover.
  Lykke til videre,- verden ligger for dine føtter !!!!!!
  Hilsen en mamma fra Drammen,- hvis datter har vært i samme situasjon.

  SvarSlett
 10. Takk for at jeg har fått lov til å være med på veien, det har vært mange oppturer og nedturer, og selv om du ikke kjenner meg har jeg tenkt på deg! :)

  SvarSlett
 11. Jeg beundrer deg! Ønsker deg et fantastisk liv!
  Carina

  SvarSlett
 12. Hei Maren-Sofie.
  Er så glad for at jeg fikk lære deg litt å kjenne på Montebello og har fortsatt å følge deg her.
  Kjempejente er du og jeg ønsker deg ALT godt for fremtiden!
  Håper du holder oss litt oppdatert med hyggelige og positive innslag.

  Stå på Maren-Sofie.Alt ordner seg for snille jenter!

  Stooor varm klem fra Montebello marit

  SvarSlett
 13. Takk for at du ha vært så raus med deg selv! Jeg er så glad for at det går bra med deg. Jeg ønsker deg ALT godt i framtida. LYKKE TIL

  SvarSlett
 14. Jeg syns det er flott at du har orket å dele så mye med oss igjennom alt sammen. Jeg kjenner deg jo ikke på ordentlig, men den personen som du har vist igjennom bloggen er en vanvittig sterk og flott person!
  Forstår godt at du ikke ønsker å utlevere mer når du er over i "hverdagen" igjen. (selv er det jo ikke meg og mine som personer jeg har fokus på i min blogg heller).
  Men de blir nesten litt trist likevel, for jeg ønsker jo å vite at alt går bra med deg videre ;) Høres kanskje sært ut, men sånn har det bare blitt :P

  Håper alle prøvesvar i fremtiden blir fine, og at du koser seg med hverdagene :)

  Klem Lene

  SvarSlett
 15. Anne Lovise og Helge3. juni 2012 kl. 20:20

  godt å se at det gikk bra med. Vi har tenkt på deg mange ganger de siste årene. Hilsen utleier i Fjelltunveien, Sandvika - Anne Lovise og Helge

  SvarSlett
 16. Får nesten en tåre i øyekroken her! Har fulgt deg fra syk til frisk, og jeg føler jeg har møtt deg på den friske, nye siden, og det er herlig å være her med deg! <3

  SvarSlett
 17. Anne Lovise og Helge; veldig hyggelig å høre fra dere, og at dere har tenkt på meg. Tusen takk :)
  Håper det står bra til med dere, hils så mye og ha en ordentlig god sommer!

  Andreas: oi, så fint skrevet! Tusen takk! Det er veldig godt å være på denne siden :) Er det bra med deg..? Håper det, og at du har gode dager! :)

  SvarSlett