Kreft er skummelt

I dag ringte gynekologen meg. De har fått svar på prøvene de tok når jeg var i narkose.

Æsj, jeg veit egentlig ikke helt åssen jeg skal forklare det liksom.. Det er funnet ganske mye celleforandringer, noe som enten kan komme av cellegifta, eller at det rett og slett er mer drit på gang her. De deler celleforandringene inn i tre grader, der den tredje graden er forstadiet til kreft. Jeg er på andre grad. Litt for mye, synes jeg. Det er egentlig ganske.. Urovekkende? Hm, jeg er ikke helt sikker enda, har ikke klart å tenke så mye på det. Det er vel den, ganske så menneskelige evnen til å skyve vanskelige ting unna, som "slår inn".

Planen er uansett å ikke gjøre noe med det nå, jeg blir innkalt til ny sjekk om tre måneder. Kanskje det da har gått tilbake av seg selv, det var nemlig mulig. Jeg kan ikke annet enn å satse på det. Holder da søren meg med èn kreftype.

Kommentarer

Camilla sa…
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Camilla sa…
Naa surra jeg litt og sletta den andre kommentaren jeg hadde lagt inn. Jaja...

Jeg er da en ukjent leser av bloggen din... Det her skal gaa bra, du kan IKKE ha en krefttype til, det er jeg helt enig med deg i! Skal sende positive tanker for at det er borte vekk om 3 maaneder : )

Hilsen Camilla
katrine sa…
Søta mi =)
Jeg satser for å krysse fingrene og håper at det går tilbake, til neste gang du skal inn til sjekk!
Det holder med det du har nÅ =)

Skal vi dra et sted å se på voff voffer en dag? BaRe for å titte?

Klempådu
Jona sa…
Hei.
Jeg har lusket litt på bloggen din en stund, og følte litt for å si Hei nå.
Jeg må si du er en utrolig tapper og strek jente. Alt det du har gått igjennom, og fortsatt går igjennom må være utrolig slitsomt! Ikke rart man må ta seg pauser innimellom...
Går på cellegift for tiden for behandlig av eggstokk-kreft, og selvom jeg føler meg sliten og syk, er det INGENTING i mot hva du har vært igjennom.

Du skriver på en utrolig god måte. Det er beundringsverdig at du klarer å holde på humøret ditt mesteparten av tiden. Det har nok hjulpet deg masse.
Jeg boinker (som jeg lærte på Tone og Espen sin side) masse for deg, at celleforandringene dine vil være bra om 3 mnd. Noe annet kan ikke være mulig!

Tusen takk fordi du deler så mye av deg selv med andre, det hjelper utrolig når man sliter selv.

Klem fra Jona
Anonym sa…
hei søta..

tenker masse på deg og krysser fingrene nå for at det ikke kommer mer..

kleeeem Mo9ca
Anonym sa…
Hei Søta :)
Krysser alt som kan krysses :)
Stooor klem fra Siv Anine
Anonym sa…
Hei søte Maren-Sofie!

Jeg satser på at alt går tilbake av seg selv. Tenker masse på deg og krysser fingrene :)

Klem fra Tone
Marita sa…
Heisann!

Leste om deg i hjemmet bladet. Du virker som en utrolig tøff jente! :)

Masse lykke til!!

Klemmer fra Marita
Anonym sa…
Hei
Hei

Er bare en tur inne å titter på bloggen din. Veldig fin.

Du har et beundringsverdig pågangsmot. Det står det utrolig respekt av. Ønsker deg alt godt videre. Stå på. Håper du blir frisk igjen. Alt går bra

stooor klem fra anonym.
Anonym sa…
Lykke til, hold motet oppe, psyken og det mentale er utrolig viktig for helsen din, meditasjon er fint til å slappe heeeelt av, om det har litt helbredende effekt er de "lærde" uenig om, men skader nok neppe :)

(Og blir cellegiften for hard tror jeg faktisk det er mulig å få cannabis på resept om du finner rette lege, bruker den uten resept når jeg har influensa for å orke å spise selv)

Populære innlegg fra denne bloggen

LEUKEMI

19. oktober