2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


tirsdag 20. mai 2008

Bedre og bedre

Formen er på vei opp, endelig!

Var en tur på riksen i går, og blodverdiene er ålreite igjen. Nå har jeg begynt på cellegiftpillene mine, sånn som vanlig, og det er egentlig ganske betryggende. Føler at det nesten er litt "feil" å ikke skulle ta noen piller, det blir faktisk litt utrygt. Men nå er jeg i gang igjen, og formen er mye, mye bedre.

I dag har jeg lånt sykkelen til mamma en tur, det var jo igrunn ganske tøft, for jeg har nemlig ikke sykla på ca to år ;) Men gamle kunster var ikke glemt! Tror jeg kommer til å være ganske støl i rumpa i morgen da, men da kjenner jeg hvertfall at musklene har jobba litt.
Det er altså det som er planen framover; holde kroppen litt i gang og spise mye god mat. Høres jo ganske greit ut det? Jeg har fått anbefalt å legge på meg litt + bygge litt muskler, eller ihvertfall holde kroppen i gang, før jeg legges inn.

Angående transplantasjonen, så er jeg egentlig like uvitende som før. I går fikk jeg vite at det fortsatt er sånne "småting" igjen, som blodprøver og helsesjekk av eventuell donor. Klaffer alt nå så kan ting gå veldig fort, men vi veit aldri.. Bare å fortsette på tålmodighetsprøven.

I mellomtiden får vi spise jordbær.. Mmmm :)

3 kommentarer:

 1. Jøss, vi var på riksen igår vi også :-P. Anyways, godt at dagsformen er litt bedre! Tålmodighet er jaggu ikke lett å ha alltid, men denne gangen skal det gå bra med donorsøket og med deg!

  SvarSlett
 2. Hei søta =)
  Er så glad for at formen stiger altså!
  Ingenting er bedre enn det.
  Hørtes ut som et godt råd, å spise god mat å kose seg litt. Det er greit å ha litt ekstra når man vet man skal ligge innlagt en stund. Bra å ha litt å tære på =)

  Håper du koser deg med jorbær å sykling :D

  SvarSlett
 3. Så flott!!!!
  Optimistiske og deilige nyheter. Stå på Maren Sofie :-)

  mvh Ann-Mari

  SvarSlett