2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


fredag 13. februar 2009

Hva har du gjort i dag da?

Jo, jeg begynte dagen som alle andre 22 år gamle jenter gjør; sto opp, barberte hodet, tok en dusj, sminka meg.. (var det no' rart da?)
Hehe. Heldigvis er jeg kommet til det punktet at jeg kan le av det, men det var et kjipt tema en gang i tida.
I dag så var det med litt blanda følelser jeg sto der med klippemaskinen og måtte ta håret da, for det var langt. Eller.."langt". Lengre enn det har vært på en lang stund, men når det først begynner å falle av, så synes jeg det er likegreit å barbere det vekk. Hår som fester seg overalt er ikke noe ålreit, og det er jo ikke bare et par stykker her og der. Her snakker vi hårtuster.

Veit dere hva? Akkurat nå sitter jeg i en hotellseng, på Gardermoen! I helga er jeg på organisasjonskurs, sammen med andre styremedlemmer fra Ungdomsgruppa i Kreftforeningen :)
Igjen et eksempel på hvordan livet mitt virkelig går opp og ned, hadde dette vært for en ukes tid siden, så hadde jeg ikke klart å gjennomføre det. Bank i bordet. Jeg har jo ikke gjennomført det enda.. Håper at formen min holder seg grei i helga. I dag har jeg begynt på noen cellegiftpiller som heter Methotrexate, de er små, gule og ser skikkelig utrivelige ut. Det er de og.

Jeg håper dere alle får en god helg!

11 kommentarer:

 1. ÅÅ. kanskje du er på hotellet mitt!! Som jeg jobber på altså. Når jeg begynner å jobbe igjen da. Neste mnd forhåpentligvis. Skal innom jobben i morra med noen papirer. Da skal jeg se om jeg ser deg, men tør sikkert ikke snakke om jeg jeg skulle kjenne deg igjen... Hehe ::))

  Kos deg på kurs da hvertfall. :)

  SvarSlett
 2. Alle MTX-piller burde ha et surt smilefjes på seg, de små jævlene. Hils alle jeg kjenner for meg, vil du det? Jeg savner UG så fææælt=(
  Og ikke la de små gule ødelegge for deg denne helgen, a. Du har så godt av litt good-times nå =)

  sees snart, håper jeg!
  mange klemmer fra moi<3

  SvarSlett
 3. Kjempefin blogg, Maren Sofie:) Dårlig at jeg ikke har skrevet her før...:) Tusen takk for en kjempefin helg på Gardermoen:)

  Klem Stein-Magne

  SvarSlett
 4. Glemte å si at det betyr utrolig mye at du har valgt et bilde med meg, deg og Katrine på forsiden;)

  Stein-Magne

  SvarSlett
 5. Heisann. Idag har jeg lest hele bloggen din og ville bare si at jeg beundrer motet og livsviljen din. Du er fantastisk! Du klarer å finne de små lyspunktene i livet selv om du har mye motgang. Det er det ikke alle som klarer. Jeg heier på deg og sender tusenvis av gode tanker! Takk for at du vil dele dette med oss.
  Martine :D

  SvarSlett
 6. Jona: Oi, jobber du der oppe? :D
  Jeg var på Clarion Hotell, er det ditt? Spennende at du skal begynne å jobbe igjen :)

  Ina: Vi må sees s n a r t, ja ;)

  Maggie: Takk for en kjempehelg, jeg føler meg full av fornuftig kunnskap. Haha :D Jeg er forresten veldig gla' i det bildet av oss, det er sånn jeg husker helsereisen :)

  Martine: Jeg blir liksom litt tom for ord når noen skriver så fint. Tusen hjertelig takk, det betyr så inderlig mye! (Jeg veit det er en mye brukt setning, men jeg mener det så veldig også).
  :) :)

  SvarSlett
 7. Håper det går bra på kurset! :)
  Må bare si at du er utrolig tøff! Jeg beundrer slike mennesker som deg :)
  Stå på, og god helg!

  SvarSlett
 8. Virkelig en herlig blogg! Jeg er fast leser, og ønsker deg alt det beste!
  Beundrer deg, virkelig! DU ER TØFF!

  SvarSlett
 9. Takk for en fiiin dag =)

  SvarSlett
 10. Du var jo på hotellet mitt du da! Dumt jeg ikke rakk innom...
  Håper de var snille mot deg der! Og at du koste deg.
  Blir deilig å begynne å jobbe litt igjen ja. Tror jeg... Litt rart, og spennende etter et år hjemme.

  Håper det er bra med deg om dagen. :)

  SvarSlett
 11. Stine Marie: Tusen takk for hyggelig kommentar! Håper du får en kjempefin helg også :)

  Vedis og Klaus: Takk, takk, takk! :D Koselig at du leser!

  Katrinesnuppis: Jeg er glad i is-dater ;) Og DEG da :D

  Jona: Nææ, jobber du der altså? Synes det var veldig fint der, og alle var så snille og blide atte! God seng var det også, med bløøøte puter ;)

  Håper virkelig det gir deg en positiv "boost" å begynne å jobbe igjen. Jeg krysser fingrene for det ;)

  SvarSlett