2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


lørdag 25. juli 2009

Det ække så greit

Jeg hadde tenkt å skrive noe om tilstanden, men fant ut at det ikke var så lurt, i fare for hva dere ville trodd om meg. Jeg er syk i hue.
Tanker som overhodet ikke skal være tenkt av en jente på 23, nei, ikke av noe menneske i det hele tatt tenkes. De er så vonde, så altfor, altfor vonde.

Det er medisinen som gjør detta, og det må jeg si til meg selv flere ganger om dagen.

Det er tøffe tak nå.

Hm, hva skal jeg skrive uten at noen blir bekymra da tro..
Jeg får hjelp og støtte, og den er god.

20 kommentarer:

 1. Tenker masse på deg om dagen Maren Sofie. Mange klemmer fra meg

  SvarSlett
 2. Uff, hoeres ikke greit ut... Lykke til videre, haaper det kan snu seg og bli bedre snart...

  SvarSlett
 3. husk at det er mange som tenker på deg!!! hold ut!!!

  henriette

  SvarSlett
 4. tenker på deg! du er så tapper.

  SvarSlett
 5. HEIA Dette hørtes plagsomt ut, prøv å tenk en god tanke for hver " syk " Snakk med de som er rundt deg, ikke sikkert de tankene er " gale " sikkert flere i din situasjon som også sliter med vonde tanker.
  Lykke til og snart er du ferdig med diss vonde medisinene. STOR KLEM, tenker og støtter deg selv om jeg ikke kjenner deg så berører du meg sterkt.

  SvarSlett
 6. Aaaargh...! Det hjelper overhodet ikke, men det er nok mange som lider med deg, Maren.

  Hold ut! Det vet jeg du gjør, men jeg sier det "læll". :-)

  klem fra Bengt

  SvarSlett
 7. Kjære Maren-Sofie. Jeg tenker masse på deg og. Du er flink og tøff og sterk! lei for at du må igjennom alt dette vonde. :(

  Trøste klemmer fra Jona

  SvarSlett
 8. Stå på gjennom jævelskapen! Det er lys på andre siden av den bratte fjellknausen.

  Lykke til og god bedring =)

  SvarSlett
 9. Godt så lenge en skjønner at tankene ikke burde vært der;)

  SvarSlett
 10. Hei (DJ) Margen=)

  Tenker masse på deg om dagen <3
  stooor klem fra Monica

  SvarSlett
 11. Fant bloggen din gjennom Regine sin blogg! Så utrolig tøffe dere er begge to! God bedring! Håper du blir kvitt kreften snart! Klem!

  SvarSlett
 12. Dette klarer du, du kommer deg igjennom det, hold på håpet, du er ei tøff jente! :)

  SvarSlett
 13. Hvorfor ikke prøve å skrive litt om de vonde tankene? Litt om gangen?
  Jeg er sikker på at du vil oppleve at det er veldig mange som har slike "sinnsyke" tanker innimellom... ting/tanker det ikke skal snakkes om, og som kanskje vil fremkalle redsel hos den som lytter...
  Hos deg skyldes det jo medisinen du går på, men det gjør det vel ikke noe lettere for deg å takle mens det står på....

  Det kan være godt å få tømt hodet for "rare" tanker innimellom...

  Klem B

  SvarSlett
 14. Tenker på deg, Maren-Sofie!
  Håper virkelig at det blir bedre for deg snart. Masse god bedring og masse lykke til!
  Jeg har troen på deg,
  og på at dette skal gå bra! Du er så sterk!

  Klem Mari

  SvarSlett
 15. lille maren sofie jeg syns så synd på deg at du skal måtte gå gjennom slikt det er urettferdig.du er ei så søt jente du skal leve livet ikke ha det vondt slik du har det.man kan spørre seg hvorfor enkelte blir syk og andre får være frisk,jeg har lymfødem i beina men er ellers frisk har ikke noe vondt men det er jo kipt får ikke gå så mye som jeg gjorde før.men du har det mye verre,alle disse bivirkningene av medisinene du tar dette er trist.får håpe du holder motet oppe vi er mange som tenker på deg.lille skjønne rose stå på du er ei tapper og modig jente.

  SvarSlett
 16. På min vei har jeg lært at de tankene man tror man er mest alene om, de er det alltid noen andre som deler med deg. Problemet er bare å finne dem som deler de tankene. Noen ganger synes jeg det kan være godt å skrive ett innlegg uten å poste det, så kan jeg heller vurdere om jeg vil poste det siden.
  Medisiner som gir psykiske bivirkninger er noe skikkelig møkk(!), og hadde det ikke vært noen positive egenskaper med dem, så kunne de bare kastet de langt pokker i vold for min del. Stå på!!

  SvarSlett
 17. Hei Maren- Sofie
  Sitter her i natten og skumleser bloggen din. Håper det går bra med deg. Det er tøft å lese hva du går igjennom, spesielt med tanke på at min datter fikk ALL i 91 da hun var nesten 3 år gammel, hun er nå en frisk og kjekk 20 åring. Å lese om bivirkningen og det cellegiften gjør med deg får meg til å tenke tilbake på alle de dagene da vår datter ikke kunne forklare hvordan hun hadde det. Heldigvis husker hun stort sett det positive, bl.a lekestua på sykehuset som var utrolig bra.
  Ønsker deg god bedring.
  Utrolig flott at du orker å dele dine dager med oss, takk

  Klem fra Astrid

  SvarSlett
 18. Hva kan jeg si? Bit tennene sammen! Klapp Springsteen! Gudskjelov at du vet det er medisinene som gjør deg rar i hodet. Ikke at det nødvendigvis gjør det så mye bedre for deg, men du har hvertfall noe å holde fast i. Håper du føler deg bedre snart.

  Hilsen "tante" Liv

  SvarSlett
 19. Tusen takk for så gode kommentarer, alle sammen :)

  Jeg har sagt det før, men finner liksom ikke noe annet passende å si igjen; de og dere betyr så uendelig mye for meg!

  Thomas WT: Du spurte meg for litt siden om alkohol og medisiner.. ALTSÅ; jeg har ikke lov, det frarådes veldig. Men du? Noen regler er til for å brytes, og den regelen har nok blitt brutt noen ganger her i gård'n. Rimelig billig fyll da, holder omtrent å lukte på korken ;)

  SvarSlett