2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


søndag 19. juli 2009

Det kommer en dag i morgen

I morgen starter jeg på noe nytt. Det er ekkelt, spennende og jeg gruer meg. Egentlig er det faktisk en liten milepæl, for det betyr at ting begynner å "dra seg til". Jeg nærmer meg slutten på detta helvetet.

En av cellegiftene jeg har fått gjennom hele vedlikeholdsbehandlingen tas vekk i morgen. Den byttes ut med en helt ny type, og dere skjønner kanskje jeg er litt skeptisk, ettersom jeg har uvanlige, kjipe bivirkninger på det meste. Ikke noe "fasitpasient", nei.
I steden for å få den vanlige typen intravenøst, skal den nye settes i magen via en sprøyte. Det er jo igrunn greit nok det, det er reaksjonene jeg er spent på.
Faktisk skal jeg på riksen hver dag den kommende uka, for denne sprøyta skal settes til sånn omtrent samme tidspunkt hver dag, andre uka, i de fire siste syklusene.

Dagen i dag er en ikke-dag. Jeg er sur, har vondt og nøyer meg med å bare eksistere. Det holder noen ganger. Været passer ihvertfall bra.

6 kommentarer:

 1. er stum av beundring for ditt uffatelige mot!! har fulgt bloggen din lenge, og du skal vite at jeg tenker mye på deg. håper du får minst mulig bivirkninger av den nye cellegiften, og at det nå bare går en vei. en dag snur det jo den rette veien, og kanskje det er nå det begynner:) skal krysse alt jeg har de neste ukene!!! hold ut, og stå på, vi er mange som heier på deg her ute!!:) mange klemmer fra henriette på jæren:)

  SvarSlett
 2. du er ei flink jente jeg skjønner ikke hvordan du klarer dette.men det må du jo for og gi opp er ikke løsningen.jeg håper at denne nye kuren kan hjelpe deg så du får det bedre det er så trist at du skal ha det så vondt.jeg er med deg i tankene jeg håper så veldig på at du skal få bli frisk og leve livet ditt normalt igjen.ha det bra være med venner ikke ha smerter,det håper jeg.håper det går bra med vofsen din og.du tapre modige maren sofie stå på vi er mange som tenker på deg.vær sterk lille rose vær sterk.

  SvarSlett
 3. Bare fortsett å stå på, snart er du ferdig med dette, det fortjener du! :D

  SvarSlett
 4. Du sier at ting drar seg til, og det er jo kjempebra!

  Jeg har ikke noe gode råd egentlig, men jeg ønsker deg jo alt godt (selv om jeg kun kjenner til deg gjennom bloggen din), og håper at noen positive kommentarer kan hjelpe på humøret.

  Her er en vits (på engelsk, håper det går greit):

  A large, powerfully-built guy meets a woman at a bar. After a number of drinks, they agree to go back to his place. As they are making out in the bedroom, he stands up and starts to undress.

  After he takes his shirt off, he flexes his muscular arms and says, "See that, baby? That''s 1000 pounds of dynamite!" She begins to drool. The man drops his pants, strikes a bodybuilder''s pose, and says, referring to his bulging thighs, "See those, baby? That''s 1000 pounds of dynamite!"

  She is aching for action at this point. Finally, he drops his underpants, and after a quick glance, she grabs her purse and runs screaming to the front door. He catches her before she is able to leave and asks, "Why are you in such a hurry to go?"

  She replies, "With 2000 pounds of dynamite and such a short fuse, I was afraid you were about to blow!"

  SvarSlett
 5. hvordan står det til med deg vakre blomsten,har den nye cellegiften gjort ting litt bedre.stakkars deg dette er bare trist ingen skulle behøve ha så vondt ,men jeg håper og tror du blir frisk,frisk til og kunne få alt ut av livet som du bare kan.tenker på deg godjenta stå på du er modig og tapper.

  SvarSlett