2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


onsdag 23. september 2009

SJEFEN ER SEXY!

..eeh, unnskyld, jeg mener jo SEKSTI! Hehe. Han holder seg godt da, det ska'n ha! The Boss - Bruce Springsteen fyller seksti år i dag, hurra og gratulerer med dagen! Happy Birthday! (Måtte jo ta det på engelsk og, siden jeg virkelig regner med han er en fast leser av bloggen min, høhø).
Alle bursdager bør feires med kake, så jeg bakte faktisk eplekake i stad. Resultatet er en annen sak, kaka "knakk" og halvparten falt på gulvet (til Springsteen-hund sin store glede!). Den resterende halvparten ser..tja..så som så ut. Jeg tror egentlig jeg bare plasserer den i kjøleskapet, jeg.

Ja, også er det meg da.. Jeg tar meg friheten til å klage litt mer, sånn som jeg pleier å gjøre. I det siste så synes jeg det har blitt litt vel mye, men som dere sikkert har skjønt så blir jo faktisk ikke ting noe bedre med tida. Behandlingen er utrolig tøff, og nå går jeg virkelig på tomt energi- og livslyst-lager.
I går snørra og grein jeg opp en hel pakke med papirlommetørkler på en halvtimes tid. Mamma fikk sikkert sin dose med tårer på skuldra hun og. Utrolig hvor mye væske som produseres inni hue?!
Uansett, det ække så greit nå, og jeg tror det vil være en god stund til jeg kommer til å kalle tilstanden for noe tilnærmet "greit" igjen. Utrolig negativ holdning, tenker dere kanskje, men jeg er litt lei av å være fake-positiv. Egentlig tror jeg jo litt på at det hjelper og da, å være fake-positiv. Man kan kanskje "lure" hodet til å føle seg litt bedre, tenke litt snillere tanker, men jeg liksom..GAAH!
Jeg veit hva jeg trenger nå, og det er å få plass på det rehabiliteringsoppholdet jeg har søkt på. Får jeg ikke plass der, da veit jeg faktisk ikke helt hva jeg gjør. Noe må nemlig skje nå, noe må få meg på rett spor igjen.

Som nevnt, i et annet innlegg, var jeg hos gynekologen på Kvinneklinikken i forrige uke. De tok en ny celleprøve, og jeg fikk beskjed om at jeg fikk svar i posten. I går sjekka jeg postkassa og der lå det et brev derfra, men det var jo ingen info om celleprøven, det var innkalling til ny time! Vanligvis har jeg fått beskjed om å komme tilbake etter et drøyt halvår, men nå vil de faktisk ha meg inn igjen allerede den 6. oktober. Det synes jeg var litt vel snart, og jeg er vel kanskje en smule bekymra for hva det skal bety. Hadde håpa det kom noe mer info i posten innen i dag (riksen sparer nemlig ikke på brevpapiret, for å si det sånn, hehe), men nei. Jeg ringer i morgen.

15 kommentarer:

 1. Tenker på deg Maren <3
  Prøver og sende over litt styrke:P
  klem Christina

  SvarSlett
 2. Takk, søte! Jeg tar i mot med åpne armer, hehe :) Håper du har det bra!

  SvarSlett
 3. Jeg føler så veldig med deg... jeg har aldri hatt kreft, men jeg har gått på medisiner de siste 11 årene pga depresjon/tvangstanker.. (Det er veldig få i min omgangskrets som i det hele tatt vet noe om det, fordi jeg er særdeles velfungerende og "vellykket" i dagliglivet så lenge jeg tar medisinen min). Det er tøft når psyken begynner å "motarbeide" èn... når den plasserer tanker i hodet som i utgangspunktet ikke er der.
  All verdens gode tanker går til deg, og jeg håper du får det litt "lettere", slik at du kan konsentrere deg om den egentlige sykdommen din.

  Stor klem fra Birgitte

  (dersom du skulle få behov for å "prate" (el stille spm.) med en utenforstående, som vet hva dette vil si, så ta gjerne kontakt.. birgitte.louise@hotmail.com)

  SvarSlett
 4. <3 Love you søta <3

  SvarSlett
 5. Hei Maren-Sofie

  Har fulgt bloggen din en stund, og synes du er så flink til å sette ord på tankene dine. Jeg tror at det er viktig når man er i en vanskelig livssituasjon, og skulle ønske at jeg hadde mer av denne egenskapen.

  Jeg har selv hatt kreft, vært frisk i 2,5 år nå. Sykdomsperioden og behandlingen var ufattelig tøff. Din og min diagnose er helt forskjellige, jeg hadde livmorhals kreft, det samme er behandlingen vi har gått gjennom, men alikevel kjenner jeg meg godt igjen i mye av det som du skriver, jeg hadde selv, og har fremdeles tunge dager med slike tunge tanker, men for hver dag som går så går det litt bedre. Jeg har tatt i mot all den hjelp som jeg kan få ift psyken, og det er jeg glad for den dag i dag. Jeg håper inderlig at du får være med på rehabiliterings kurset og at det kommer til å gjøre deg godt.

  Forstår at du bekymrer deg for celleprøvene dine, men heldigvis blir du fulgt så tett opp ift dette at det er svært liten sjangs for at celleforandringene skal ha utviklet seg til kreft. Er celleforandringene grove må de evetuelt foreta en konisering av livmorhalsen for å fjerne celleforandringene, det er kanskje derfor de har innkalt deg igjen. Det er ikke noe som er farlig.

  Klem

  SvarSlett
 6. Syns det er leit å høre du er så sliten om dagen! men det er fullt forstålig. Jeg har og tro på den fake-positiv greia. Men man må jo faktisk orke å hente den fram og. Det er ikke alltid lett i cellegift-helvete. Håper virkelig du får plass på den rehabiliterings-greia. Du burde vel absolutt kvalifisere til det.

  Springsteen er seksti ja... Utrolig hvor godt den gubben holder seg :) Han er helt rå. Klart man må bake kake når det er bursdag. Og egentlig passet det jo veldig fint av navnebroren fikk halve kaka ;)

  Lykke til med celleprøvene dine! Skjønner ikke helt hvordan de bare kan sende et sånt brev?? De må da skjønne at folk begynner å lure da!!!

  Sender og noen styrke-klemmer din vei, sammen med litt positivitet som du kan prøve å bruke!

  Natta klemmer fra Jona

  SvarSlett
 7. Lykke til Maren - sender styrkende og positive tanker din veg : )

  SvarSlett
 8. Hei Maren-Sofie,

  Dette skal du klare, du kommer deg gjennom dette også! Tror kanskje det hjelper noen ganger å være liksom-glad (har selv kreft og er midt i behandling), men vet hvor frustrerende det er å ha den "masken" på seg hele tiden også. Det er sunt å gråte også!

  I alle fall så tenker jeg tuuuusen positive tanker for deg og er helt sikker på at du skal bli frisk! Og da kommer alle tunge dager til å kun være et dårlig minne... og et som du har lært veldig mye av!

  Dette ble bare surr, men det jeg egentlig bare ville si var at du har veldig mange mennesker rundt omkring i Norge (og i utlandet, ikke minst Bruce! :-D) som tenker på deg og vi VET at du er tøffest i verden!

  SvarSlett
 9. Sender deg mange varme og energi givende høst-klemmer <3

  Vigdis :o)

  SvarSlett
 10. Kom igjen, du skal klare det.

  Fuck it all and no regrets
  I hit the lights on these dark sets
  I need a voice to let myself
  To let myself go free.

  SvarSlett
 11. hei maren sofie jeg skriver ikke så ofte akkurat nå jeg venter på nye briller og blir så trøtt i øynene.men en klem skal du få og ønske om en god helg.og jeg tenker på deg du er ei flott jente. helgeklemmer fra anne.

  SvarSlett
 12. Hei! Håper virkelig du får plass på det rehabiliteringsoppholdet! Det er sikkert akkurat det du trenger nå. Tror vi sliter med mye av det samme for tiden, formen min er også ganske dårlig og jeg har lite energi og overskudd til noe som helst. Så vet hvordan du har det på det området. Det er så frustrerende! Det er så mye man har lyst til, så kommer den forbanna formen og ødelegger. Ikke rart kroppene våre er slitne heller da, for å si det sånn. Tenker på det hele tia, og håper du får det bedre snart :)

  SvarSlett
 13. Sender over en klem og noen gode tanker! :) Du sjekkes nok ekstra nøye for det meste i den situasjonen du er i - og det er jo bra! Krysser fingrene for at du får det rehabiliteringsoppholdet!

  Ellers var jeg jeg selv på kontroll på kreftavd. i dag - og jeg holder meg frisk :DD Og dit skal du også komme!

  klem

  SvarSlett
 14. Kjære go`jenta!! Jeg håper inderlig at du får plass på rehab., du tenger et sted å hente frem krefter! - Jeg håper du orker å bli med meg en dag på en liten høstkjøretur til hytta på Tyrifjorden (jeg kjører) - og skal diske opp med nyyydeelig lunch!Og du skal bare kose deg!
  Formen min er veldig bra om dagen, ca.4 uker til neste syklus begynner...gruer meg alt til neste "kortisonhelvete"..Stoor go klem fra meg :-)

  SvarSlett
 15. vil bare gi deg en kjempeklem,syns du er både sterk og flott.stå på maren sofie vi håper alle at du skal bli frisk.

  SvarSlett