2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


torsdag 22. oktober 2009

Jada, neida - såå..

Det er jo litt vanskelig å "bryte isen". Det blir noen pinlige pauser og blikk i taket, men jeg tror vi kommer til å bli en fin gruppe her oppe. Jeg har verken tenkt eller lov til å si så mye om "oss", men vi er en liten gjeng på fem personer som skal være her sammen i tre uker.

Førsteinntrykket av stedet er igrunn veldig bra. De som jobber her er kjempehyggelige og virker trygge i det de driver med. Sånt betyr mye for meg.

Det er mange eldre her da (oh, yees..). Nå sitter jeg i et hjørne av en av stuene, og jeg får endel blikk fra noen som tydelig lurer på hva jeg har på fanget (altså, pc'n!). Så ja, det er litt sånn..nei, jeg skal ikke si det (eldresenterfølelsenoenganger). Hm?

Ellers spiser vi da. Jeg tror neppe jeg kommer til å sulte her oppe, for å si det sånn! Det er stadig måltider, og det er ikke akkurat småsnacks de disker opp med her. Det er buffèt til hvert måltid, med pålegg, supper, kjøtt, ost og (herregud) poteter. Hva skjer med poteter og sånne steder? (Hallo, jeg kom i går, og detta skriver jeg allerede!)

Nei, huff. Det virker nesten som jeg klager, men det må jeg få understreke at jeg virkelig ikke gjør. Det er innmari bra her, og jeg ser ordentlig fram til å være her. I dag har jeg hatt samtale med sykepleier, sosionom og fysioterapeut. Jeg merker så godt at de virkelig er ute etter at jeg skal ha det bra, og at de er her for meg.

Vi i gruppa mi, som er de yngste på huset, har fått et eget grupperom. Det er helt nytt og fylt med masse spill, en feit flatskjerm (større enn din, Wroldsen!), Playstation og Nintendo Wii (som jeg aldri har prøvd før, så jeg er veldig klar for det etterpå)..(haha, forøvrig; det imens det bys opp til dans her "i aften". Det kommer et lokalt trekkspill-lag for å spille, nemlig!)

Nååå måtte jeg bare le litt i sofaen.

Jeg var ute og tusla en tur i stad. Det ligger en Joker-butikk borti høgget her, så jeg kjøpte Allers (!), sånn for å ha litt å lese på. De hadde Donald og, men Allers varer lengre ;) I natt fant jeg ut at jeg måtte ha litt sengelektyre, da det var vanskelig å sovne med nye puter, ukjente lyder og mange tanker. Ikke engang sovepilla knakk meg i natt.

I morgen er det et foredrag med ernæringsfysiolog på planen, det er jeg litt spent på. Hun skal visst komme fra Montebello-senteret, og er kjent for å være veldig flink. Utover dagen blir det vel litt "Landaasen-trim", de har veldig ålreite trimrom åssånt her, så jeg ser fram til å lære alle maskingreiene.

Ja, også..haha. Jeg må få le litt mer av (haha) situasjonen da (for den er jo litt småmorsom). I dag, klokka 09.00, var jeg med på "morgentrim". Husker dere trimmen som gikk på NRK for mange år siden, den med musikken? I say no more!

Nå skal vi spise litt, igjen..

9 kommentarer:

 1. Dette hørtes veldig bra ut! Skulle vært der og tatt meg en svingom på gulvet med deg... :D Hva er det det går i? Swing eller gammeldans?

  Får diskutere Biola med gamlingene - de bruker å være interessert i det! :D

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Så godt å høre at du har det fint:)
  Haha, det er faktisk artig å prate med gamlinger, de har så mye rart å si.
  Du får ha noen fine dager vidre da!

  SvarSlett
 3. Og strekk og bøy og en og to. Joda - jeg ser det for meg!!! Jeg ønsker deg masse latter, glede og positivitet for dagene fremover. Nå får du trimme og le vekk de siste kreftcellene! Godklem fra søstra

  SvarSlett
 4. Et lite tips hvis kveldene blir lange: www.metontour.com. Følg gutta on tour med videoer fra hver gig. `Cause what don`t bore ya, makes ya more strong! ;-)

  SvarSlett
 5. Hihi, må bare si at du skriver så vanvittig morsomt, sitter og humrer for meg selv! Kjempeflink til å formidle er du! Synes det er så flott at du fikk plass og fikk reise til dette stedet. Håper du får samlet nye krefter og får en liten pause fra hverdagen. Tenker på deg! Ha det kjempefint videre. :)

  SvarSlett
 6. Høres ut som du har det bra Maren.
  Når du skrev om dette trekkspill-laget ditt, fikk det meg til å tenke på engang du var hos meg når jeg var hos pappa å vi hørte på Holmestrand nærradio og bestilt trekkspill-marsj! :P
  Det var tider det. Håper de var like flinke.

  stooor klem fra Monica

  SvarSlett
 7. Ser at "anne" har gått over til Regines blogg..

  SvarSlett
 8. Hei!

  Høres jo ut som du har det koselig og avslappende ihvertfall =)

  Håper du kommer godt overens med gruppen din.

  Ta deg en skikkelig Sputnik-svingom når det spilles opp tel dains!

  SvarSlett