2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


torsdag 24. juni 2010

Hvor mye skal...

...jenta vår måtte tåle??!!!

Dette blir bare en kort oppdatering om at Maren-Sofie i dag fikk den fryktede tilbakemeldingen om at det er hennes egen gamle benmarg som regjerer. Hun hadde nok selv en følelse av at beskjeden ikke kom til å bli særlig positiv, men opplever dette selvfølgelig som nok et slag midt i fleisen - og denne gangen et tøffere slag enn noensinne.

Rikshospitalet har allerede en ny donor klar, og nok en benmargstransplantasjon er planlagt til slutten av juli måned.

Vi kan ikke annet enn å håpe at vår kjære Maren-Sofie er sterk nok til å tåle både den fysiske og psykiske belastningen dette medfører.

Slitne hilsner til alle snille blogglesere fra søster Hege, pappa Espen, mamma Grethe og Springsteen

101 kommentarer:

 1. Tenker kjempe masse på deg! Klem Maiken<3

  SvarSlett
 2. Åh nei!!

  Tenker på dere alle sammen, og krysser alt jeg har for at dette skal gå bra.

  SvarSlett
 3. Stor klem til dere alle fra Hans-Eirik m/familie

  SvarSlett
 4. Stakkars, stakkars Maren-Sofie, og stakkars dere. For en grusom tilbakemelding. Nå gjeld's det å holde seg fast. Vi tenker på dere, og følger med daglig.
  Klem fra Annemor, Jens og Bella

  SvarSlett
 5. Åh, så sint jeg blir. Det er så urettferdig! Tenker masse på dere! Klem fra Mirjam

  SvarSlett
 6. Jeg vet ikke hva man skal si - sitter her med klomp i magen.
  Hold sammen, heier på dere.

  sender gode ønsker og tanker <3

  SvarSlett
 7. Så alldeles grusomt – helt uvirkelig. Det ”positive” må være at Rikshospitalet åpenbart ser sjanser, for jeg husker med Regine at det aldri var snakk om en ny operasjon.
  Men jeg skjønner jo utrolig godt at dette må føles som altfor mye, skjønne Maren-Sofie. Jeg kan bare håpe med din familie at du på nesten unaturlig vis må finne og få den styrken du trenger.

  SvarSlett
 8. Hvorfor skal noen måtte kjempe så mye?

  Må innrømme jeg er redd når jeg går inn på bloggen ... har fulgt Maren-Sofie noen år nå.
  Jeg håpet virkelig at det nå gikk opp og frem!

  Varme klemmer til dere

  SvarSlett
 9. Beautiful.beautiful, yau are beautiful,
  and you will make beautiful things in your life.
  Carefully touching you, making your eyes to see,
  that you will make beautiful thing in YOUR life!!

  Mamma og Mormor

  SvarSlett
 10. Kjære Maren,Mamma Grethe,Pappa Espen og Søster Hege!!
  Ja, jeg griner så snørr og tårer spruter, men ikke pokker om denna driten skal få ta knekken på deg Maren!!Jeg er så sinna, og får dårlig samvittighet for at jeg er ferdig med behandlingen - du lå jo foran meg!Jeg vet at det er familien du vil ha hos deg, men jeg stiller opp for deg 110% - bare send et pip og jeg er hos deg, om du vil grine eller le så kan vi gjøre det sammen!! Denne kampen er langt fra over - DU BLIR FRISK - DET BARE TAR SÅ INMARI LANG TID!!...Stoor DrageKlem og Espen Klem :-)

  SvarSlett
 11. Det er helt utrolig hva enkelte mennesker skal måtte tåle å gå igjennom. Vi føler med dere alle sammen, og spesiellt med Maren Sofie... Men vi gir ikke opp å håpe at det skal gå bra til slutt. Det som lykkes for andre må da kunne lykkes for Maren også.
  Vi krysser fingre og armer og ben og alt vi har, ber til høyere makter, og alt hva vi kan be til og håper det beste....

  Klemmer fra
  ole jonny og hans absolutte bedre halvdel

  SvarSlett
 12. Skulle så virkelig ønske det var noe JEG kunne gjøre for dere.. Sender mange varme tanker til deg Maren-Sofie, og til hele familien!

  Masse hilsner fra Kirkenes i nord

  SvarSlett
 13. Stor medfølelse til dere alle, og spesielt til Maren-Sofie. Håper virkelig det går bra og bedre framover. Bra i det minste at ny donor er klar. Er årsaken til at den gamle benmargen fortsatt er aktiv at den ikke ble slått helt ned før forrige transplantasjon? Er det sånn at den gamle benmargen kan være frisk etter den harde behandlingen før transplantasjonen? Lykke til med tiden framover!

  SvarSlett
 14. Kjære vakre Maren Sofie
  Dette var fryktelig leit å høre. Nå som vi alle trodde på positiv respons fra den nye benmargen. Kanskje du skal se det sånn, at Maren-Sofie-margen tuller du ikke med. Det må sterkere krutt til. Det betyr jo at du også er laget av et stoff som ikke knekkes verken med cellegift eller annet som må til. Du og dine er i tankene våre mange ganger i løpet av dagen.
  Klem fra Ann-Mari og Ragnar

  SvarSlett
 15. kjære dere alle...dette er bare helt forferdelig for alle...men stå på goe klemmer fra ukjent dame w

  SvarSlett
 16. Så forferdelig. Jeg er helt tom for ord. Tenker masse på deg, Maren Sofie, og håper du klarer å finne styrke videre. Husk: Legene hadde ikke satt i gang med ny donor dersom de ikke øynet håp. Mange gode tanker sender jeg deg. Klem fra Mona

  SvarSlett
 17. Tenker på dere. Lykke til fremover!

  SvarSlett
 18. Fryktelig leit å høre! Jeg skal be til høyere makter og krysse alt jeg har for at du lykkes m ny benmarg :-) Klem Nina

  SvarSlett
 19. Dette er fryktelig urettferdig!!!! Helt forjævlig. Man blir jo helt tom for ord... Det er godt en ny donor er klar, men å måtte gå igjennom hele prosessen, med alt det innebærer, igjen??!!!! Alt jeg kan gjøre er å ønske deg og resten av familien en god sommer, lykke til og en stor trøsteklem fra Birgitte i USA.

  SvarSlett
 20. Dette er bare helt forferdelig tragisk.
  Men dette skal, og må du greie Maren-Sofie!! Masse varme tanker til deg og familien.

  SvarSlett
 21. Skulle ønske jeg kunne gjøre noe for deg Maren-Sofie! Vit iallefall at jeg tenker på deg og dine nærmeste.
  STÅ PÅ! :):)

  SvarSlett
 22. Det finnes ingen som er sterkere og tøffere enn deg Mare-Sofie <3

  Ingen kan sette seg inn i alt det som du har måttet gå igjennom, og hva du har følt på kroppen både fysisk og psykisk.

  Og nå når du må igang med enda en runde av dette helvete, så står jeg like sterkt på sidelinjen og er klar til å følge deg hele den lange veien.

  Det finnes ikke noen som er som du, min aller kjæreste bestevenn <3

  SvarSlett
 23. Hei vennen ! Det var så godt og koselig å se deg, Maren Sofie, sammen med mamman din og goingen Springsteen, på St. Hans aften på Batteriøya.....Ønsker deg alt godt videre, vakre jenta .....Masse varme klemmer fra Harriet....

  SvarSlett
 24. Kan ikke gjøre annet enn å sende deg varme, positive tanker...

  Klem fra Synnøve

  SvarSlett
 25. Verden er ufattelig urettferdig!

  Jeg fant bloggen din tilfeldig, og har fulgt deg en stund. Å lese om alt du og andre må gjennom, har hjulpet meg å forstå og støtte en kreftsyk pappa bedre.

  Etter mitt inntrykk så er du så ufattelig tøff, så du skal klare også dette! Etter det blir det bare solskinnsdager, for nå er det din tur!!!

  Håper du klarer å få noe fint ut av sommeren. Prøv å gjøre en ting du liker hver dag, så kanskje ventetiden blir litt mindre tøff.

  Klem fra en leser som er imponert over sterke deg!

  SvarSlett
 26. sender deg en stooor god klem <3

  SvarSlett
 27. Uff uff uff..... trodde virkelig at dette skulle gå bra denne gangen:( følger med på bloggen din og på facebook, og var sikker på at nå skulle du endelig slippe alt dette og bare bli frisk.. Vit at jeg tenker på deg og ber til høyere makter om at du skal bli frisk! Stå på frøken, dette klarer du!
  klem fra Janni

  SvarSlett
 28. Neineinei! :( Vet ikke hva jeg skal si. Skulle sånn ønske at jeg kunne gjøre deg glad Maren-Sofie! Du fortjener litt medgang nå! Varme klemmer og lykkeønskninger fra Trøndelag!

  SvarSlett
 29. Ord blir fattige.Tenker på dere alle og aller mest på Maren-Sofie og mamma Grete Klem fra en mamma

  SvarSlett
 30. Kjære dere!

  Akkurat nå mangler jeg ord, tårene renner, dette synes jeg var trist! Men legene gir ikke opp, så du må bare fortsette å stå på, Maren_Sofie, selv om du er kjempesliten og lei nå. Vi er så mange som tenker på deg og dine hver dag, husk det!
  Varme tanker og stor klem fra Tone.

  SvarSlett
 31. Stå på, dere kan fortsatt klare det, ikke gi opp håpet, selv om dere allerede har kjempet lenge! Vi heier på deg Maren-Sofie! :)

  SvarSlett
 32. Jeg har ingen ord... jeg ønsker og håper så inderlig at alt skal gå bra. Det er så urettferdig at hun må igjennom alt sammen enda en gang! ;(
  Sender alle gode, styrkende tanker som jeg kan.
  Klemmer fra Jona

  SvarSlett
 33. nei, nei, nei! Dette er urettferdig, og burde ikke være mulig. Det var ikke dette du skulle få høre nå som du allerede har vært gjennom så altfor mye. Men du er den beste, tøff og sterk, du klarer det.
  Kjære Maren-Sofie, jeg sender deg mine varmeste tanker.
  Stor klem fra Tine

  SvarSlett
 34. Dette var fryktelig tragisk å høre!!Stakkars lille,store Maren!!
  Hva må ikke enkelte tåle av smerte og fortvilelse??
  Takk til mamma som oppdaterer oss!

  Hilsen en annen mamma.

  SvarSlett
 35. Tenker og heier noe saa vanvitting paa deg og sender mange gode tanker din veg :) camilla

  SvarSlett
 36. Kjære vakre Maren-Sofie!
  Jeg sender deg og din familie all styrke og varme jeg bare kan.. Dette skal gå bra! <3

  Klem Vigdis

  SvarSlett
 37. Kjære Maren-Sofie..

  Heier på deg!!!! Dette skal gå bra!! Etter regn kommer sol...

  Og til deg mamma Grete...pappa,bror og Sprengsteen, Hun er veldig heldig som har akkurat dere som familie..

  Klem fra Inger

  SvarSlett
 38. Jeg stemmer i, sammen med søster Elisabeth; denne DRITTEN skal slås!Det er den nye beinmargen du får NÅ som er den rette for deg - den første du fikk var ikke "margen i ditt liv"! Rikshospitalet har ny donor klar, det er flott. Hytta på Tyrifjorden venter bare på besøk fra deg og Elisabeth!!!

  SvarSlett
 39. Åhhh så vondt at dere igjen fikk en så vanskelig beskjed... Ord blir tomme og vi kan bare sende tanker og bønner. Håper på noen fine minutter, timer og dager for dere fremover midt i starten på en ny behandling. Håpklemmer fra Margrethe

  SvarSlett
 40. Huff, stakkars Maren-Sofie! Synes så forferdeli synd på henne.. Dette ble en lang og hard kamp ja! Håper hun klarer og holde motet og humøret nogen lunde oppe! Kjempebra at hun har en flott familie som passer på henne og stiller opp! Slikt har så uendeli mye å si! Ønsker dere alle alt godt. Tenker på dere!

  Klem Cathrine B.

  SvarSlett
 41. Det var da utgjort også. Tenker så mye på dere og håper dere klarer å finne styrke hos hverandre nå. Vi får bare håpe på det beste og at denne flotte jenta får litt medgang snart! Varm og styrkende hilsen fra Marianne M.

  SvarSlett
 42. Hei Maren-Sofie,

  Sinne er vel det riktige ordet, men på hvem er jeg ikke sikker på. Du har vist gang på gang at du er en Kjempe og vær det fortsatt er du snill, sammen med din flotte familie. God sommerklem til deg fra Viggo:) (Jeg er en mann midt i livet du ikke kjenner annet enn de få ordene jeg har skrevet her på bloggen, og jeg kjenner deg fra bloggen og er blitt glad i deg).

  SvarSlett
 43. Jeg gjør med herved om til en celle med rambobånd: tar med balltre, sverd og boksehansker og sniker meg inn i kroppen din for å banke dritten ut av kreften!! Stå på Maren-Sofie, ikke la den dårlige nyheten knekke deg. Løft hodet og smil, dette SKAL gå bra. Veldig synd det tar så lang tid og at du må oppleve så mye vondt! Masse lykke til!
  M.N

  SvarSlett
 44. Livet er rett og slett jævla urettferdig. Det å måtte stå midt oppi dette, håp, brutte håp, føle det på kroppen hver dag, er en kjempe utfordring, vi kan ikke forstå....... Men slik jeg ser dere fra utsiden, så er dere en sterk og positiv familie. Stå på videre, og vit at det er MANGE som tenker på dere. Dette skal dere klare og komme styrket ut av. Positive tanker fra Kr.sand.

  SvarSlett
 45. Hver gang jeg logger inn på nettet, så titter jeg innom, og håper på gode nyheter. Dette var ikke en av de dagene man skulle få det. Jeg håper så inderlig det går bra med deg, håper du klarer å finne noe i hverdagen som kan holde fighten oppe! For du har bevisst gang på gang at du er en kampsterk jente, og jeg er så fryktelig imponert over din vilje til livet!
  Tenker på deg, og håper den nye margen vil produsere, og gjøre deg frisk, så du kan kjenne livet ruske deg i håret!

  SvarSlett
 46. Tenker masse, masse på dere alle sammen!

  SvarSlett
 47. Dette var dårlige nyheter! Men du er tydeligvis ikke oppgitt, siden du får en transplantasjon til. Det er verdt å ta med seg!

  SvarSlett
 48. Tenker på dere. Må du finne styrke til å gå på omgang nr 2.
  Trøsteklem fra Jorunn

  SvarSlett
 49. Vi biter tenna sammen og gjør oss klar til ny transplantasjon. Du er ikke i krigen alene, Maren-Sofie. For det første har du en fantastisk familie rundt deg, og så har du oss "outsiderne". Ikke mye vi outsiderne får gjort selvsagt - men vi kan klart og tydelig si at vi tenker på deg, og vi tenker på familien din også. Dere er noen hardhauser, hvis ikke hadde dere bukket under for lenge siden.

  Fokuser på mulighetene. Det er mulig å komme gjennom dette. Har kontakt med en dame vesentlig eldre enn Maren-Sofie fra Vestlandet. Hun gikk i fjor og forfjor gjennom to transplantasjoner tett inntil hverandre i tid, fordi den første ikke var vellykket. Hun har nettopp vært til ettårskontroll etter den andre transplantasjonen. Prøvene var fine og hun rapporterte egen form til å være upåklagelig. På vei tilbake til arbeid nå.

  Det er mulig, Maren-Sofie! Krysser det jeg har for deg.

  Klem.

  SvarSlett
 50. Nei, hvor mye skal dere tåle...

  Ord blir verdiløse, samtidig som trangen til å komme med noen trøstende ord er så stor, så stor.

  Kan ikke noe annet enn å slutte meg til heiagjengen. Jeg velger å tro at dette vil gå bra til sist!

  Stor klem til dere alle, og
  en ekstra klem til mamma Grethe, fra en annen mamma (som ikke engang kan forestille seg...)

  SvarSlett
 51. Kjære Maren-Sofie og familien
  Jeg har fulgt med dere en stund og nå klarer jeg ikke la være å skrive noen ord. Å lese bloggen deres får meg til å kjenne meg så takknemlig for det livet jeg har. Synes så synd på dere og ønsker så inderlig at dere får muligheten til å smile igjen - av pur lykke og glede.
  Hilsen en fremmed venn (og mamma)

  SvarSlett
 52. Fy søren, det er så dårlig gjort at noen må gjennom så mye! Tenker masse på dere alle sammen.

  SvarSlett
 53. Kjære Maren-Sofie og resten av familien!
  Lykke til, vi tenker på dere. klem fra Ellen

  SvarSlett
 54. Dette var ikke noe hyggelig å lese.. Men som andre har nevnt, Riksen og legene har helt tydelig troen på deg! Hvis det er noen som kan komme gjennom dette, så er det deg, Maren- Sofie!! Du er sterk! Og med den fantastiske familien du har, og alle oss her ute som heier på deg- vet jeg at du vil klare dette! You go, girl!!

  Tonje.

  SvarSlett
 55. Kjære Maren-Sofie!

  Så vondt å lese dette her. Ikke sånn det skulle være. Du har vel hatt nok snart nå. Men gi ikke opp håpet er du snill. Fra ett sted klarer de fleste av oss å hente en styrke vi ikke ante at vi hadde når vonde ting skjer. I dag har jeg kjent på det, 9 mnd etter at sønnen vår på 16 år døde i en ulykke. Det er noen tunge dager, men man kommer gjennom selv om det ikke alltid virker sånn på forhånd.
  Så kjære jenta mi, hold fast i håpet, ta imot all den styrken andre kan gi deg. Så kan du om en tid se tilbake på dette helvetet du nå er midt oppi, og slå deg på brystet å si: Jeg klarte det!!! Den dagen skal komme :-)

  Klem Wenche

  SvarSlett
 56. Oi oi oi, dette var lite hyggelig melding å lese :-( Har så vondt av maren Sofie og dere rundt nå. Tenker på dere alle!! Gry

  SvarSlett
 57. Nei,nei nei!
  Du Maren-Sofie har nå fått mer enn du føler du kan tåle. Det er en umenneskelig påkjenning du nå har vært gjennom, og så får du den forferdelige beskjeden om at det må enda en transplantasjon til. Håper du klarer å finne enda litt krefter slik at du kommer deg gjennom dette en gang til, og at du da blir frisk!
  Masse lykke til, skal tenke masse på deg og familien.

  SvarSlett
 58. Kjære Marem-Sofie.

  Hva skal man si? Har rett og slett ikke ord nå. Det var alt annet enn morsomt å lese dette. Jeg var så innstillt på gode nyheter fra deg også ble det som fryktet.. Men jeg vet du klarer det, selv om det å holde ut lenger nå kan føles veldig veldig tungt. Vi skal bli frisk som en fisk begge to, slik er det bare!

  Jeg fikk dårlige resultater på en beinmargsprøve idag, men jeg gir meg ikke og det får ikke du heller gjøre. Vi skal vise dem.

  Tenker masse masse på deg og krysser alt jeg kan. Du er vanvittig sterk og heldig som har familien din der. Dere må være laget av stål hele gjengen!

  stor klem fra meg- jeg har troen på deg.

  SvarSlett
 59. Neineinei!
  Dette skulle dere slippe å oppleve nå, etter så mye smerte allerede. Men du tilbys en ny runde med transplantasjon, det må jo være et godt tegn?

  Jeg skal fortsette og heie og heie og heie på deg Maren-Sofie, og på søster, mamma og pappa også, som lever i denne vanskelige situasjonen. Jeg tenker på dere alle, skulle ønske det var noe jeg kunne gjøre.

  All mulig lykke til, jeg krysser fingre for at denne gangen blir det bra, det må det bli etter så lang tid med smerte! Klem fra WL

  SvarSlett
 60. Så forferdelig! Tenker på deg og familien din, og håper alt går bra!

  SvarSlett
 61. Nå gråter jeg! Noe så urettferdig! Håper såååååå intenst på nok fysisk og psykisk styrke til å klare ny transplantasjon. Ta vare på hverandre.

  SvarSlett
 62. Finner ikke ord.
  Tenker på dere , og sender
  varme tanker.
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 63. Skikkeleg trist å lesa:( Da var ikkje noko kjekt.....men sjå framover, fortsett å kjempa. At det er ordna med ny donor er jo veldig bra å lesa. Berre stå på, kan ikkje fatta korleis da må følast, og kor tungt da er, men lov meg å kjempa heile vegen. Da VIL, og SKAL, ordna seg til slutt for deg Maren- Sofie:):) Helse masse til heile familien også, ska senda masse gode tanka.

  SvarSlett
 64. Takk Bengt. Den historien skal jeg bære med meg. Den ga styrke og håp og jeg skal tenke på den hver gang jeg blir redd.

  Det er så ubeskrivelig alt sammen. Nok en gang noe udefinerbart som finnes der fremme, noe uoversiktlig, farlig og ukontrollerbart som Maren-Sofie og vi alle må inn i og gjennom. Det er som å se inn et hav av glassmaneter. Man skimter noe der bak, men vet ikke hva det er. Men man vet ting; at det blir ubehagelig underveis. Kanskje det er brennmaneter?

  Det er store skifter om dagen; gråt, sinne, redsel, men også latter. Skikkelig dårlig humor :-)Trenger ikke dra på Tusenfryd for å oppleve berg-og-dal-bane i alle fall.

  Mirakela: vi får ta på oss skoa nok en gang og traske videre.

  "If you are going through hell, keep going". Winston Churchill

  Storesøs

  SvarSlett
 65. Ville bare si at jeg tenker masse på dere.....
  Klem fra Aina!

  SvarSlett
 66. Kjære vakre jente m.familie.

  Har fulgt bloggen og kampen din lenge og blitt så glad i deg . Tenker på deg hver dag og har deg og fam.din med i bønnene våres.

  Håper på bedre nyheter fremover og at dere alle finner styrken til å kjempe videre.

  Varm klem fra Ada

  SvarSlett
 67. DETTE ER TRIST NÅ NÅR VI TRODDE MAREN SOFIE SKULLE BLI BEDRE.JEG HÅPER AV HELE MITT HJERTE AT NESTE OPERASJON MÅ VÆRE VELLYKKET OG AT MAREN SOFIE KAN BLI FRISK.KLEMMER TIL ALLE DERE I FAMILIEN VI ER MANGE SOM TENKER PÅ DERE OG SELVFØLGELIG KJEMPEKLEMMER OG GOD BEDRING TIL MAREN SOFIE.

  SvarSlett
 68. tenker på deg maren sofie!!! du har vært igjennom alt for mye til å gi op nå!! kom igjen!!!! vi er utrolig mange her ute som heier, ber og krysser alt vi har for deg!!
  kjenner ingen som er så sterk som deg!! dette SKAL du klare!!!!

  klemmer fra jæren

  SvarSlett
 69. Jeg tenker på dere veldig mye, og jeg håper så inderlig at dette skal gå bra!
  Stor klem fra Caroline Skriung

  SvarSlett
 70. Vær sterk i kampen, det er mange som vil knuse deg!
  I denne situasjonen er det kreften som prøver, vær sterk kjære Maren!

  Tenker på deg!

  Masse varme tankeklemmer og ord fra Vestlandet..

  SvarSlett
 71. Dette var ikke den beskjeden du ønsket. Men forsøk å samle på alle gode opplevelser du kan i tiden fremover - så du får styrke til å klare det du skal igjennom! Tell dine gleder oppi all elendigheten. Dette skal du greie!

  SvarSlett
 72. Krysser fingrene for at det går bra!Hold ut Maren-Sofie!!Ikke våg å gi opp!!Vi er mange som tenker på deg og sender gode tanker og krysser fingrene for at alt kommer til å gå bra til slutt.
  Klemmer fra meg til deg

  SvarSlett
 73. Kjære dere.

  Mine tanker går til dere alle i familien.
  Dette her er tøft men vi får håpe Maren-Sofie klarer å få krefter både fysisk og psykisk til å klare en transplantasjon til.
  Hun er ei kjempetøff og skjønn jente!
  Ønsker dere får en "fin" sommer i sammen og samle krefter på.
  Tenker veldig mye på dere og spesielt Maren-Sofie som jeg er så heldig å blitt kjent med!


  Mange varme og positive tanker til dere alle

  SvarSlett
 74. Dere er i tankene mine! :) Klem Lisa

  SvarSlett
 75. Dere er i tankene mine! :) Klem Lisa

  SvarSlett
 76. Hei:) Jeg fant bloggen din for kun noen dager siden, og har allerede lest alt du har skrevet. Skulle virkelig ønske at noen kunne overta smertene og redselen din for noen dager, så kunne du fått litt "fri". Jeg skulle gjerne gjort d. Livet kan være så utrolig utrettferdig! D er så mange som får kreft. Nå må de snart finne en kur!! Tenker masse på deg, og håper VIRKELIG at neste BT virker som den skal! Håper du får noen fine sommerdager nå. D fortjener du :)

  SvarSlett
 77. Kjære Maren-Sofie.

  De graablaa skyer samler sig. Solen blev borte.

  Jeg ser paa de velklædte herrer,
  jeg ser paa de smilende damer,
  jeg ser paa de ludende heste.

  Hvor de graablaa skyer blir tunge.

  Jeg ser, jeg ser...

  Jeg er vist kommet paa en feil klode!

  Her er saa underligt...

  (Sitat: Obstfelder)

  SvarSlett
 78. Tenker masse på dere alle sammen! Gi aldri opp håpet og mist ikke troen på at dette tilslutt vil ende godt. Stå på Maren-Sofie, og prøv å finn styrke fra alle bloggleserne dine som vil deg så uendelig godt!

  SvarSlett
 79. Kjære Maren-Sofie og familien din!
  Det er så utrolig vondt å høre hvordan dere alle har det nå!
  I dette diktet av Bjørg Vik ser jeg for meg deg, Maren-Sofie, som den tapre planten...
  Jeg håper dere klarer å mobilisere all mulig styrke og optimisme fram til neste behandling!
  Lykke til!
  Vennlig hilsen Britt

  LYSE ROM

  Vi vet et hus med lyse rom
  som ingen skal få lukke
  minnets rom er fylt av lys
  som ingen sorg kan slukke

  Vi har et sted med bilder i
  bak øyets klare hinne
  i hjernen og i hjertets vev
  der bor vårt felles minne

  Vi vet et liv som lever her
  i nervetråders spinn
  og folder ut en billedvev
  på veggen i vårt sinn

  Vi vet en brønn av sorg og savn
  men sorgen har en bunn
  fra den gror nøkkeroser opp
  som smil på tjernets munn

  De bretter ut sin glede
  og strekker mange hender
  med skåler fylt av lys og ånd
  ved minners lange strender

  Vi vet en vårlig blomstereng
  med maigull og fioler
  som kjemper hardt mot skyggene
  og tror på hundre soler

  Jeg vet en tapper plante
  som trasset is og snø
  som strakte seg mot lys og luft
  og sådde tusen frø

  - Bjørg Vik

  SvarSlett
 80. Nei, dette er bare urettferdig og så veldig veldig ufortjent. Tenker på dere!

  SvarSlett
 81. Hei Maren Sofie m fam.
  Er ofte innom bloggen for å lese hvordan det går med dere.
  Jobbet med Maren Sofie i Sandvika, husker du Grethe ringte for å gi oss den triste beskjeden om at Maren Sofie hadde fått Leukemi. Helt utrolig at Maren Sofie holder på ennå, du skulle jo være frisk du nå, leve livet. Vi andre som leser bloggen din har lært oss at vi ikke skal ta livet for gitt. Dere gir oss lesere så mye, takk herlige Maren Sofie og hennes familie. Mine tanker går til dere alle og Maren Sofie du er sterk, du får det tøft men lysten på å leve hjelper deg gjennom dette. Klems Rita

  SvarSlett
 82. Jeg har ikke ord... dette var fryktelige nyheter. Jeg kan ikke forstå hvorfor enkelte skal måtte igjennom så mye.
  Det er lett for meg å si at du skal være "serk" og "stå på" videre, det er sikkert noe som føles tøft nå. Men jeg håper du vil finne styrke for å kjempe videre.
  Jeg ønsker deg og dine alt godt.
  Klem

  Merete**

  SvarSlett
 83. Jeg krysser alt jeg har for at dette skal gå bra til slutt! Tenker masse på dere... Så sterke og flinke!

  SvarSlett
 84. åhhh at det går a alså. Tenker på deg masse. Livet er ikke rettferdig, HOOOLLLLLDDDDDDD UUUUUUUUUUUTTTTTTTTTTTT!!!

  SvarSlett
 85. Hei
  Dette er bare veldig trist lesing, at dere må igjennom dette en gang til.Tenker masse på dere og hold dere fast i det at de sender deg gjennom en ny runde,det ligger det håp i.

  SvarSlett
 86. Tenker på deg Maren Sofie. Hold ut. Du klarer det... Klem fra Svanhild

  SvarSlett
 87. Tenker masse på deg, Maren-Sofie. Dette var vondt å høre! Sender deg masse positiv energi og gode tanker.

  SvarSlett
 88. Tenker på deg, og ønsker deg virkelig alt godt.

  SvarSlett
 89. Nå er det en stund siden jeg har vært inne på bloggen din, Maren-Sofie. Og det er med sjokk jeg leser alt du nå har vært gjennom i mellomtiden! Jeg har frysninger over hele kroppen. Jeg vet at du er ei sterk jente, og jeg har fortalt deg flere ganger før hvor fantastisk flott og sterk jente du er. Dette skal du klare med flott hjelp av den fantastiske familie og gode hjelp av dem på Riksen.

  Tenker på deg, og dette skal gå bra til slutt, du gir ikke opp selv om det er forferdelig at du skal gå gjennom et slikt helvete!

  Stå på, Maren-Sofie! Jeg heier på deg, og det er det så mange som gjør!

  Stoooor klem til deg og de rundt deg <3

  Klem fra Linn i Lier

  SvarSlett
 90. hei om jeg ikke skriver så er jeg innom hver dag.......håper jo på en goe meld og den kommer nok ting tar tid er det noe som heter...ønsker deg og alle dine en fin juli.sommeren kommer nok nå goe klem fra ukjent dame w

  SvarSlett
 91. Hvordan går det med Maren Sofie?
  Kan dere ikke komme med en kort oppdatering.
  kk.

  SvarSlett
 92. Kom igjen Maren Sofie! Jeg skjønner at du må være ubeskrivelig sliten og lie nå, men du har sikkert krefter igjen til å kjempe nok en runde! Jeg fikk også vite at ting så mørkt ut mtp en kreftdiagnose med mulig spredning. Jeg brettet opp armene og hadde uvurderlig støtte i familie og venner. I dag sittter jeg har frisk som en fisk. Det var tungt da det sto på, og det var tungt lenge etter at "sola hadde snudd" men jeg er håpet som viser at det nytter, slev når det ser ut som mørkest! Det går bra, for det må gå bra - du må bare ikke gi opp, selv om det er lettere sagt enn gjort...Lykke til i den knalltøffe kampen! Jeg sender deg alt av styrke jeg har.

  SvarSlett
 93. Hei kjære Maren og dine !

  Tenker stadig på deg og dine...hva du går gjennom - det er grense for hva man kan tåle.Det du går gjennom er mer enn man kan fatte - håper du har mot og styrke til å holde ut - så lenge legene setter inn alt de kan for å gjennomføre en ny benmargstransplatasjon.
  Redselen du må føle er umenneskelig vond - men du må vite det finnes håp - du er en unik jente som har berørt mange mennesker gjennom din blogg - det ser jeg gjennom alle kommentarene .Jeg håper i skrivende stund at det går framover med deg og at du er ved god mot . Masse styrke sendes din vei....Klemmer Anne

  SvarSlett
 94. Nei, og nei! Nå ble jeg skikkelig trist, det er sikkert og visst! :(

  Dette klarer dere alle sammen! Stå på, kjemp videre, og gi kreften en i fleisen.

  Tenk positivt, og tenk så godt det blir når du er frisk igjen og alt dette er over :)

  SvarSlett
 95. Huffa huffameg. Og jeg som syntes at du fortjente verdens beste sommerferie nå....håper du klarer å se på dette som bare nok et skjær i sjøen før du er frisk igjen...Tenker på deg og ønsker deg alt godt.

  SvarSlett
 96. Hei, tapre Maren-Sofie!

  Jeg har fulgt bloggen din helt fra den ble opprettet omtrent. Det står stor respekt av at du og dine tør dele alt dette med oss.

  Vi er mange som heier på deg, og hver gang vi har funnet et innlegg der du har fortalt at ikke alt har vært som det skulle, har du bestandig vist en enorm og utrolig styrke. Vi er mange som deler kampgløden med deg - og vi har ikke tenkt å gi oss før du er i mål!

  Du er sterk, Maren-Sofie!

  Sender utallige tanker til deg og familien.

  Klem fra Isabel.

  SvarSlett
 97. Dette var trist lesing, men vi krysser alt som krysses kan og håper på det beste!
  Neste BT MÅ bare lykkes, og håper at tiden frem dit blir så bra som den kan.
  Titter spent innom bloggen hver dag i håp om litt positvt nytt.

  Klem til dere ale fra Marita

  SvarSlett
 98. uffåuff. krysser fingrene og sender alle mine tanker om at dette skal gå bra!

  SvarSlett
 99. Sender deg noen styrkende tanker! Det er nå kreften virkelig skal bankes ned i støvlene! Du fortjener å leve livet uten kreft og å være glad og lykkelig! Ønsker av hele mitt hjerte at den tiden snart kommer! Masse lykke til!

  klem

  SvarSlett
 100. Tenker masse på deg Maren Sofie ! Masse klemmer fra Marie :)

  SvarSlett