2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


søndag 7. november 2010

Tre måneder

I går var det tre måneder siden den siste transplantasjonen. Det er liksom "et mål oppnådd", halvisolatet oppheves og det er tid for ny beinmargsprøve. Egentlig juksa vi litt da, for jeg var på kontroll allerede den 21. oktober, noen dager fra eller til er ikke så nøye. Nå får jeg lov til å spise hva jeg vil og bevege meg ute blant folk, det er godt å vite, for det blir nesten bare med å "vite" det. Maten smaker rart på grunn av medisiner, og jeg orker jo knapt å gå ut.

Ellers er jeg fortsatt hjemme hos mamma, jeg er gul og tjukk i ansiktet (høye leververdier og kortison), og jeg har de siste ukene vært mest i sofaen.
Det er mye tid til å tenke, og jeg føler at redselen for mer komplikasjoner hele tiden henger over meg. Den mislykka transplantasjonen i april er godt planta i minnet.

Regner med å få noen prøvesvar i morgen som jeg er veldig spent på. De vil gi et hint om hvordan transplantasjonen har gått, nå må de være bra, jeg orker ikke mer.

Hadde egentlig tenkt å skrive litt til, men jeg merker at da blir det bare krøll.. Takk for at dere henger med, håper å oppdatere snart :)

50 kommentarer:

 1. Så bra å høre at det går framover Maren-Sofie!! KJempeflott!! :)
  Jeg blir så glad så glad!!

  Håper prøvene ser superfine ut, og at formen fortsetter å stige slik at du kan nyte adventistiden og julen fullt ut!

  Ha en fortsatt super fin søndag!

  Klemmer fra din trofaste tillhenger cathrine B.

  SvarSlett
 2. Jeg krysser fingrene for deg, Maren Sofie! Ønsker deg så inderlig alt godt :))

  Klem fra Gina, som er innom bloggen din hver eneste dag

  SvarSlett
 3. Takk for at du "viser" deg for oss, vi er nok mange som er bekymret for deg, jeg er også innom hver dag og titter etter nyheter. Men bruk energien din der den behøves mest denne tiden, tror det er lurt. :)

  God bedring-klem fra Trondheim.

  SvarSlett
 4. Håper du får noen positive svar i morgen!!!!!
  Krysser fingrene og sender deg varme tanker .
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 5. Så flott!! Sender deg masse goe tanker og energi - og håper på fine prøver i morgen!! Stoore DrageKlemmer og EspenKlemmer!!

  SvarSlett
 6. Så kjekt å høre fra deg!! Tenker på deg hele tiden. Nå satses det alt på at det bare går en vei - fremover! Lykke til med prøver, krysser fingrene for deg <3

  SvarSlett
 7. Ja, nå må prøvene være fine!
  Det er godt å høre fra deg i egen person igjen.
  Tenker på deg hver dag- og gleder meg til du blir frisk igjen.
  Carina

  SvarSlett
 8. Alt som krysses kan, krysses i håp om positive svar i morgen! Følger med deg og heier på deg.

  SvarSlett
 9. Så hyggelig å høre fra deg igjen, Maren-Sofie ! Fælt du må gjennom så mange prøver og psykiske påkjenninger før du kan bli endelig friskmeldt. Håper du får en virkelig stor opptur i morgen og at du så også vil merke på kroppen en god framgang i månedene framover. Kryss i taket !

  SvarSlett
 10. Håper du får positive svar i morgen!!!

  SvarSlett
 11. Du er ei vanvittig tøff og modig jente! Lykke til videre!

  SvarSlett
 12. Bøyer meg i støvet !

  SvarSlett
 13. <3 krysser alt for bra svar imorgen.

  SvarSlett
 14. Ber en bønn om at du får positive svar i morgen. Jeg skjønner godt at du er utslitt nå.
  Gode ønsker og energier til deg.

  SvarSlett
 15. Hei
  Maren-Sofie
  Det var godt å høre fra deg igjen
  og jeg ønsker deg lykke til i morgen. Nå trenger du en god nyhet det fortjenner du.
  Tenker mye på deg.
  Stor fra julianne

  SvarSlett
 16. Hei fint du ga lyd fra deg takk skal du ha for det...vi her ute eller meg da går inn på bloggen din titt og ofte venter spent på om det er noen ord fra deg. jeg pleier og si til meg selv intet nytt er godt nytt....håpe du får en god melding imorgen..alt godt til deg fra ukjent dame w

  SvarSlett
 17. Godt å se deg skrive selv :-)
  Lykke til imorgen, krysser fingrene...
  Nå er det på tide at det bare går oppover, det fortjener du :-)
  Klem Astrid

  SvarSlett
 18. Kan tenke meg det er godt å bare vite at du kan bevege deg ut og spise som du vil. For da "velger" man selv å bli liggende om man ikke orker å gå ut.
  Krysser alt for at prøvesvarene er fine :)
  Klemmer til deg!

  SvarSlett
 19. Hei

  Maren-Sofie!
  Nå var det jammen godt å høre fra deg, var temmelig bekymret siden det er lenge siden sist. Krysser alt jeg har for at du får postitive nyheter i morgen! Håper også at leverprøvene normaliserer seg etterhvert, nå skal det bare gå en vei, nemlig fremover!

  Venter i spenning på å høre resultatene, klem fra en kreftsykepleier.

  SvarSlett
 20. fint å høre fra deg igjen.kjenner deg ikke, men "føler" på en måte at jeg gjør det allikevel.ønsker deg lykke til imorgen, krysser fingrene for fine prøver:)
  klem fra en ukjent

  SvarSlett
 21. Godt å høre at det går fremover, krysser fingre for deg og dere alle. Håper at dette går bra, og krysser fingre for at dette går bra. Stor og varm omsorg, ønsker dere alt godt

  SvarSlett
 22. Godt å høre fra deg igjen, Maren Sofie. Krysser fingrene for positive svar i morgen.

  Klem fra Mona

  SvarSlett
 23. Lykke til i morgen!! jeg krysser det jeg har..

  SvarSlett
 24. Hei Maren-Sofie!
  De siste dagene har jeg lest gjennom hele bloggen din, og det har virkelig vært en tøff, men samtidig en opplevelse å lese historien din. Du er så ærlig, åpen og har en kampvilje som er ubeskrivelig! De siste innleggene har vært tøffe å lese, og tankene min har vært hos deg og familien din.
  Det var godt å lese et innlegg fra deg igjen, og at du får være hjemme. Nå krysses fingrene for noen gode nyheter til deg.

  Jeg heier virkelig på deg, du er en fighter! Lykke til med resultatene, jeg venter selv i spenning.

  tvi tvi

  C

  SvarSlett
 25. Kjempebra Maren..... Stå på, ikke gi deg.... Det får heller smake blikk eller hva det er av maten, men få i deg noe næring og kom deg på beina igjen...
  Vi følger med deg skjønner du.
  Det får du bare finne deg i.

  Stor godbedringklem

  ole jonny

  SvarSlett
 26. Godt å høre fra deg!

  Lykke til med prøvesvar i morra! Jeg krysser fingrene for deg! :)

  SvarSlett
 27. Hei!
  Så fint å høre fra deg igjen. Jeg er stadig innom bloggen din.
  Ønsker deg lykke til i morgen.
  Hilsen Jorunn

  SvarSlett
 28. Hyggelig at du kunne skrive noen ord til oss. Vi forstår veldig godt at du ikke alltid har krefter og lyst til det, og jeg tenker alltid som så at no news are good news. Håper at prøvesvarene som kommer i dag er positive, vi tenker på deg vettu.

  SvarSlett
 29. ÅÅÅh... håper så inderlig at det går din vei med disse prøvesvarene i morgen! Vi må ikke miste en til, til denne grusomme sykdommen, og du har kjempet så hardt og så lenge.

  Jeg har virkelig troen på deg. Makan til seig person tror jeg man skal lete lenge etter! Hang in there, og husk at vi er mange som tenker på deg!

  Stor Klem!

  SvarSlett
 30. Gratulerer. Så deilig. Men vær nå litt forsiktig en stund ennå. Ikke ta sjansen på å få noen infeksjoner. Jeg skygget unna en del oster og rødt kjøtt og sørget for å vaske all frukt og grønsaker veldig godt ganske lenge etterpå.

  SvarSlett
 31. Krysser fingrene for deg og håper inderlig på bra resultat. Det er fint at du kan bevege deg hvor du vil , selv om ikke du orker, så er det nok litt befriende og vite det. Hyggelig og høre fra deg igjen . Lykke til videre.
  Birgitte

  SvarSlett
 32. Det var godt å høre fra deg :-)), du er tøff,stå på.Også til deg mamma Grete går mange gode tanker .
  Klem fra en annen mamma

  SvarSlett
 33. Jeg tenker på dere hver dag, og er innom bloggen opptil flere ganger daglig i håp og gode nyheter. Du virker så sterk! Så er det noen som klarer dette, så er det deg!

  Varme hilsner fra Trondheim

  SvarSlett
 34. Kjære deg!!!Takk for oppdatering!Godt å høre at du har kommet så langt!Nå håper jeg at tiden jobber for deg!Og at prøvesvarene forteller at dette går rette veien!!

  Hilsen en annen trofast tilhenger fra Trondheim!

  SvarSlett
 35. Jeg heier på deg, skjønne dame:)

  SvarSlett
 36. Stå på! Har deg i tankene. Ønsker deg en riktig fin tid nå før jul! :)

  SvarSlett
 37. Jeg har fulgt med bloggen din en stund, og synes det er godt å høre at det går fremover:)

  SvarSlett
 38. Hei

  Åh så godt å høre fra deg.Håper inderlig at prøvene var positive.Du trenger det nå.Håper også at formen bare blir bedre og bedre for hver dag og hyggelig at du kan omgås folk igjen. Ha besøk av venner gjør godt.

  Tittet på bilder fra Montebello i mars.Mange fine av deg.Glad jeg har blitt kjent med deg.Du er ei fabelaktig jente!!!

  Stå på Maren-Sofie! Ønsker deg alt godt.

  Hils din flotte mor også.

  Klemmer og positive tanker fra marit

  SvarSlett
 39. USA kusina Birgitte12. november 2010 kl. 17:16

  Kjære Maren Sofie og Grethe

  Sender en liten hilsen bare for å si at vi fortsatt heier på dere begge to!!! Her i Colorado har vi fått årets første snø. Det gir meg alltid litt hjemlengsel. Vi er jo bortskjemte her siden sola fortsatt skinner. Mørketida hjemme kan jo være litt tung å komme gjennom, men der er jo koselig også. Håper du fikk gode nyheter tidligere i uken. Hang in there!!!
  Klem fra General Løll/ kusine Birgitte

  SvarSlett
 40. Kom over bloggen din idag og sender deg masse positiv energi og en govarmklem <3

  SvarSlett
 41. Hei!
  Så fantastisk fint å høre fra deg igjen. Er daglig innom bloggen din og er like imponert hver gang over at du eller mamman din orker å skrive noe.

  Forstår du/dere har det vanskeligt. Håper så inderligt det går din vei nå. Tenker masse på deg. Har deg med i bønnene våres. Ønsker deg alt godt.

  Klem fra Ada

  SvarSlett
 42. Du er tøff Maren-Sofie!! Stå på videre! :)

  Klem

  SvarSlett
 43. Hei maren og mor....vil bare si at jeg tenker på dere begge hver dag !!! jeg sier det når noen er syke hvordan klarer de (jeg) det... jo det går for det må gå.(har selv hatt litt i sammenligning me maren må jeg hoppe i taket..ha en fin dag begge to klem fra ukjent dame w

  SvarSlett
 44. Hei. Tenker på deg. Håper det blir gradvis bedre med deg, krysser fingre og heier på deg!
  marit

  SvarSlett
 45. Hei Maren-Sofie.

  Jeg håper virkelig det er bra med deg og at prøvene hadde ønsket resultat. Jeg kjenner deg ikke, men du er stadig i tankene mine.

  Ønsker deg og dine alt godt.

  Klem

  SvarSlett
 46. Hei!
  Tenker på deg og håper det går bedre med deg.
  Hilsen Jorunn

  SvarSlett
 47. kjenner deg ikke, men tenker på deg hver dag!
  håper inderlig at det går i riktig retning med deg nå.
  klem fra Hege som du ikke kjenner.

  SvarSlett
 48. Savner deg og tenker masse på deg!
  Sender masse varme gode tanker til deg og dine..

  Mimmi 64

  SvarSlett
 49. Hei kjære du!
  Håper alt står bra til med deg. Begynner å bli bekymret siden det er så mange dager siden ditt siste innlegg... Tenker mye på deg,og krysser fingrene for at alt skal gå bra.

  Ønsker deg og din familie en riktig fin lørdagskveld.

  Stor klem og kyss på kinn fra Cathrine B.

  SvarSlett