2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


fredag 10. desember 2010

Skikkli' egotripp-innlegg, med løfter om at bloggen så absolutt lever

Jeg veit ikke helt hva som er unnskyldningen for at jeg ikke har skrivi noe her i det siste, men jeg skal prøve å finne på en god en. Hehe.
Uansett, jeg har virkelig dårlig samvittighet for at det går så lang tid mellom hver oppdatering. Jeg føler at jeg skylder dere å fortelle hva som skjer i livet mitt etter alle tilbakemeldinger, gode ord og tanker dere har sendt og delt med meg. Det har betydd og betyr veldig, veldig mye for meg. Jeg mener at mye av det dere har bidratt med, er grunner til at jeg faktisk sitter her i dag.

..jeg har ikke tenkt til å slutte å skrive, det bare går litt treigere. Jeg lover at "intet nytt er godt nytt", også håper jeg at jeg kan fortelle litt om hva som skjer i livet mitt, når jeg har skrivelyst.

For å være helt ærlig har jeg blitt så utrolig lei av kreft og sykdom. Jeg trenger en pause, men jeg kommer garantert til å ville ta opp arbeidet med Ungdomsgruppa og andre relaterte ting igjen. Etter anbefalinger fra legene mine har jeg sett meg nødt til å "skygge banen" litt når det gjelder kreft. Jeg har opplevd og sett nok av det, nå er det tid for å fokusere på noe annet en stund. Dette er også en av grunnene til at bloggen dessverre har blitt nedprioritert i det siste.

Det er en helt ny tilværelse jeg prøver å vende meg til nå, her er noen hint om min nye hverdag;

-bor alene
-er kreftfri og prøver å lære meg hvordan dèt er
-begynner såvidt å orke å ta opp kontakten med venner og familie som jeg omtrent har "blokka ut" de siste årene, jeg er sakte på vei ut av "hiet"
-kjenner at jeg orker litt mer dag for dag, men sliter med å finne balansen mellom aktivitet og hvile
-kjenner at redselen for akkurat "nå" slipper taket, det er derimot fortsatt vanskelig å tenke framover
-jeg tar kun tre typer medisiner, bare èn av disse er livsnødvendig
-får migreneanfall fra h**vete når jeg tråkker litt feil og overanstrenger meg
-krykka mi veit jeg ikke engang hvor er
-fryser lett (egentlig hele tiden), og det er litt flaut å være den som må få "ekstraservice" med varmeovn og ullsokker på eventuelle besøk hos andre
-ja, for jeg orker kanskje å dra på besøk en time eller to, hvis det er den rette dagen og formen tillater det
-det er vanskelig å forutse dagsformen, men sånn har det vært lenge. Nå går det mer på at jeg forventer at den bare blir bedre, for det skal den jo, det går bare ikke fort nok!
-jeg skjønner at tålmodighetsprøven er langt fra over, den har faktisk såvidt begynt
-dette blir den første julen på flere år, forhåpentligvis, uten Riksen-besøk, sår i munnen eller å måtte være neddopa
-er nå så frisk at jeg kan skrape is av bilen..
..og jeg kan gjerne skrape is og fryse fingrene av meg hver vinter de neste 50 årene, så lenge jeg slipper å være syk.

Jeg synes det er litt skummelt å "si det høyt", redd for at det skal komme å bite meg i ræva (eh..huff, tror dere skjønner hva jeg mener), men fy flate; jeg har faktisk overlevd over fire år med heftige, HEFTIGE, konstante cellegiftkurer, mange forferdelige bivirkninger, en mislykket beinmargstransplantasjon, serumer og helkroppsstrålinger, dødelige bakterier og infeksjoner.
Løsningen, og toppen av hele kransekaka; en siste transplantasjon, GVHD, litt mer bakterier og infeksjoner..og hei, her er jeg. Nå går det faktisk rette veien.

MEG, FTW!

En liten ting sånn på tampen.. Når jeg har vært på mitt dårligste har jeg flere ganger ønska og høre på "musikken min". Jeg er jo veldig glad i musikk og finner mye trøst og styrke i gode tekster (les: Bruce'rn og Metallica bl.a). Derfor har skuffelsen vært stor når jeg har følt at sykdommen min på en måte har klart å "ta fra meg musikken", i perioder. Det har faktisk bare vært vondt og trist å høre på de sangene jeg er så glad i.
Men ja, til tingen på tampen; jeg har nå fått tilbake gleden og finner igjen masse musikk jeg har savna! Det er superdigg å guffe gamle Metallicalåter og gaule til tekstene igjen! Nå må bare lever'n se å bli frisk, så kan jeg ta en kald pils ved siden av :D

84 kommentarer:

 1. smiler :-)) kos deg så mye i førjulstida <3

  SvarSlett
 2. HURRAAAA! Så gla på dine vegne!

  SvarSlett
 3. Hej Maren-Sofie!
  Vad skönt att du börjar må lite bättre, även om det är lång väg kvar. Kämpa på!
  Sofia

  SvarSlett
 4. LYKKE!!!!!!
  Fantastisk og gledelig lesning. KOS deg masse nå.
  Ha en herlig adventstid og julehøytid.
  Hilsen en farmor fra Østfold.

  SvarSlett
 5. Jippiii, da går det endelig sånn som jeg har håpa for deg så lenge!
  :-D:-D
  Nyt livet!

  SvarSlett
 6. HURRAA! Åååh dette ble jeg glad for å høre!!! :D blei jo litt bekymra når du ikke blogget, men nå skjønner jeg hvorfor :)
  Åh, jeg har heiet masse på deg, og nå får du endelig "belønningen" for alt strevet: du har ikke kreft lenger! Jeg er så glad på dine vegne <3

  SvarSlett
 7. Du er jaggu meg tøff,jente!!Er overbevist om at du blir helt fin igjen,-ting tar litt tid!!!Er kjempeglad på dine vegne!!!

  SvarSlett
 8. Dette var utrolig gode nyheter:)
  Nesten ikke til å tro at det kan snu seg så raskt(føles sikkert ikke sånn for deg!)
  Håper du får en fredelig jul,og får kose deg masse med din firbeinte venn og familie.
  Klem og lykke til videre!!

  SvarSlett
 9. Hei Maren-Sofie :-)

  En liten hilsen fra Nordmøre fra ei som har fulgt deg lenge. Idag var det så fint å lese innlegget ditt. Godt at du ser fremover og klarer mer og mer :-) Jeg har selv en kronisk sykdom, og vet litt om hvordan det er med at ingen dag er lik, og at kreftene må porsjoneres ut hele tiden. Det positive er alt vi faktisk klarer å gjøre, resten kan vente..:-)

  Sender gode ønsker for ei fin førjulstid nedover til deg...fra meg :-)

  SvarSlett
 10. Åå, det var en utrolig fin nyhet!
  Har fulgt bloggen din en god stund, og jeg kjente jeg ble virkelig fylt av glede når jeg leste dette innlegget!
  Du fortjener alt det beste, Maren-Sofie :)!

  SvarSlett
 11. Jeg leste nettopp innlegget ditt, med Kurt Nilsen og Kringkastningsorkesteret med "Nå tennes tusen julelys" på tv'en i bakgrunnen. En ubetalelig kombinasjon!! =)

  Så utrolig godt å lese ordet "kreftfri"! Og kjør nå bare på med så mye egotripp du vil en stund framover, det har du da jammen fortjent!! ;)

  Du har klart alt dette, du klarer resten også! Lykke til med dagene framover, krysser fingre for at de blir lettere og lettere.

  GOD JUL til deg og til alle rundt deg :) Stor klem fra Laila

  SvarSlett
 12. YES,ENDELIG NOEN KJEMPE FLOTTE NYHETER! Du må aldri føle at du skylder oss noen oppdatering søte deg. Selv om jeg som leser blir fryktelig glad hver gang jeg ser at du skriver noe ;o) Bruk tiden på å bli enda bedre, gjøre ting som gir deg energi, og tilbringe tiden din med familie og venner. Du fortjener å kunne nyte de gode øyeblikkene og følelsen av å endelig bli bedre! Håper du får mange, mange, MANGE flotte dager framover, og at du snart kan klare alt du vil og ønsker!
  Jeg ønsker deg og din familie en riktig god og "sykdomsfri" jul <3

  Gledes klem fra "Rimi"-Stine

  SvarSlett
 13. Hurra, skikkelig gla`innlegg!
  Nå ble jeg i supergodt humør her :)

  SvarSlett
 14. Å så glad jeg ble nå! Tenk på deg selv, ha en koselig jul. Du er en tøffing.bamseklem
  fra Marit

  SvarSlett
 15. =0) Så utrolig fint å høre disse gode nyhetene.
  Unner deg alt det beste. Kos deg så mye du bare klarer, og nyt det.
  Det fortjener du virkelig. Oppdater når du føler for det og har lyst du. Ha ei fin adventstid.
  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 16. Fint at du bruker tiden til det du har lyst til og føl deg ikke presset til å oppdater bloggen din hele tiden. Denne bloggen minner deg om den vonde tiden du har gått gjennom, så bare ta litt fri fra den du, vi forstår det meget godt. Fint at du har det bedre nå og at du kan nyte musikk,familie og venner igjen. Kommer til å titte inn her av og til, men jeg tenker alltid at no news are good news.

  SvarSlett
 17. Hei
  Nå ble jeg glad! Du skylder ikke leserne dine noen ting! Vi er priviligerte som har fått følge din kamp på denne måten. Åhh så glad jeg er på dine vegne nå når det går fremover. Selv om det som du skriver er små skritt så er det jo fantastisk! Kjenner igjen følelsen din om å streve med finne balansen mellom å hvile å gjøre ting. Men den er viktig! Det kan gjerne være ego, men etterhvert vil du jo klare mer og mer, og ift andre. Carpe diem - og med ønsker om en koselig og fredfull juletid! M P.s. ser frem til et innlegg av og til om tilværelsen som frisk :-)

  SvarSlett
 18. Så utrolig hyggelig lesing! :) Skjønner at du har behov for en "kreftpause" etter så mange år. Bruce'rn er sjef! Hva med Clapton? Satt oppe og så konsert med Clapton og Stevie Winwood (spilte i lag i Blind Faith) fra Madison Square Garden i går kveld. Vanvittig bra!

  Ønsker deg en kjempeflott førjulstid! Ta vare på deg selv! I mangel av å kunne nyte juleøl, så ta deg en runde rundt og se om du får tak i den beste julebrusen, dvs den brune fra E. C. Dahls! :)

  SvarSlett
 19. HURRA HURRA Ønsker deg alt godt!!!!!

  SvarSlett
 20. Herlig!!!! Utrolig godt å høre!!! God jul!!!

  SvarSlett
 21. HURRA! Så veldidg koselig å høre. Håper at du trives med den nye tilværelsen, og at ting kommer i balanse etterhvert. Kos deg med alle de andre tingene livet har å by på utenom sykehus - og ha en riktig fin advent og jul =D

  SvarSlett
 22. Så utrolig fint å høre fra deg igjen, og man må jo bare smile her man sitter :) Ja, du har søren meg gjennomlevd mye vondt og ubehagelig. Nå er det snart jul, og du kan bare glede deg og kose deg, og ta alt i ditt eget tempo. Du er herre over eget liv, vettu! Håper du får mange gode dager framover :)
  Heidi

  SvarSlett
 23. Hei.

  Sitter her med tårer i øynene og klump i halsen. HURRA for deg. :)
  Kjenner deg ikke,men lest bloggen din. Sendt deg gode tanker og håpet på det beste.
  Kos deg i førjultiden med dine nære.

  Dette fortjener du!!!

  Gode ønsker for fremtiden :)

  SvarSlett
 24. Jeg sa det for et års tid tilbake; at jeg hadde en skikkelig god følelse på at du kom til å bli frisk! Og det er du (så og si)! Det er jo helt fantastisk :D Er utrolig glad på dine vegne!
  Rart å tenke på at det har gått FIRE ÅR! Fire år med bare dritt, og nå sitter du på andre enden og kan se tilbake på det. Blir jo nesten litt rørt jeg.
  Håper alt bare går rette veien videre for deg nå :) GOD JUL!

  SvarSlett
 25. Kjære kjære maren.dette var sååå godt og lese...FANTASTISK

  NÅ må du tenke på hva som er bra for deg...ikke tenk på oss her "ute" vi er joo alle så glade nå...for en julepresang!!! ønske deg alt godt... har lest det to ganger....Ønske deg en flott jule helg og alt godt i 2011
  Du må hilse din mor og ønske det samme til henne..tenke hva hun har gjennom gått satt på sidelinjen. det er tøft det og...men du maren har vært og er en utrolig flott jente..klem fra ukjent dame w

  SvarSlett
 26. Hei
  Det var utrolig hyggelig og lese innlegget ditt i dag. Nyd musikken, dagene, og med tålmodighet er jeg sikker på at du kommer til og samle masse krefter etterhvert. Hilsen Birgitte

  SvarSlett
 27. For en fantastisk, positiv melding. Jeg slutter meg til "Rimi"-Stine om at du ikke må føle at du skylder oss her ute noen oppdatering, selv om jeg må innrømme at jeg er innom bloggen din stadig vekk. Egotrippen din er i aller høyeste grad fortjent. Fortsett med det!!
  Håper du og familien din får en kjempefin jul.
  Klem fra Annemor, Jens og Bella

  SvarSlett
 28. så urolig bra!!! nå ble jeg så glad!!!:) tenk at du er kreftfri!! helt fantastisk!!!! har fulgt med på bloggen din i flere år.. du har holdt ut og klart mer enn ingen kan forestille seg at en ung dame kan klare. jeg tar av meg hatten for deg, og er full av beundring! skjønner at det er skummelt... skjønner du har mange tanker.. men dette klarer du!! jeg heier og heier, og ønsker deg en fin førjulstid.

  mange klemmer fra henriette fra jæren!!:)

  SvarSlett
 29. For en FANTASTISK nyhet!!

  Kjør på med adventskos, plei deg selv og gjør akkurat det du føler for akkurat nå. De vennene og i familien som har sett hva du har gått gjennom vil skjønne at du fortsatt trenger tid.

  For en omstilling det må være for deg... Går ikke an å sette seg inn i det uten å ha opplevd det tror jeg.

  Masse gode tanker herfra. Jeg synes hevrtfall at du kan egotrippe så mye du bare vil. Nyt livet!! Det er vel få som setter så stor pris på livet som en som har vært gjennom det samme som du...

  Klem fra meg.

  SvarSlett
 30. Hei
  Så bra. Jeg blir skikkelig glad og rørt over de gode nyhetene. Jeg har vært så spent og redd for neste oppdatering de siste gangene. Dette var bare den aller beste nyheten. Det går an å bli frisk av kreft gudsjelov.

  Nå er jeg spent på om jeg klarer å publisere kommentaren, har nemlig ikke klart det tidligere. Selv om jeg har fulgt med på bloggen din en god stund. Så ønsker jeg deg alt riktig mye godt framover. Koos deg.

  KAri

  SvarSlett
 31. Du er herlig!
  Kos deg masse i julen, ønsker deg alt godt!
  Anette

  SvarSlett
 32. Åh, så kjekt å lesa at du er kreftfri:):) Blei kjempeglad no:) Eg kan ikkje forestilla meg følelsen du har no, men etter 4 år med h...... så håpa eg at alt går din vei framover, og at du får kosa deg masse i jula, nyta alt som er godt her i verden:) Du har vert så utruleg tapper Maren - Sofie, eg beundre deg for da, heile vegen!!Takk for at eg har fått, og får lov til å følga bloggen din:) Masse gode tanka:)

  SvarSlett
 33. Så UTROLIG godt å lese at du er på riktig vei ;) Stå på videre MAren Sofie :) Stor klem fra Ålesund Tine

  SvarSlett
 34. Åå det var godt å høre. Jeg har lest bloggen din i lange tider nå, og ble kjempeglad for å høre at det nå går rette veien;)

  SvarSlett
 35. Blir så glad av å lese at ting går rette veien!^^Det varmer i hjertet å vite at det nytter og at alt går bra til slutt!Er så glad på dine vegne=)Kos deg masse med førjulstiden og "skrape-is-av-bilen-bonusen";)
  Klemmer fra Anette 21 og en liten vovs

  SvarSlett
 36. Godt og høre Maren-Sofie! Det er en varmende nyhet!

  Krysser fingrene for deg!
  Tina

  SvarSlett
 37. You go girl!

  Imponert over din evne til å sette ord på hva du har vært i gjennom!

  Ønsker deg en fantastisk førjulstid! :-)

  SvarSlett
 38. Dette var et hyggelig innlegg!! Ha en virkelig god førjulstid, og kos deg med fremgangen!

  SvarSlett
 39. Stå på som du har gjort . Mange som føler med deg i kampen. Har vert der ,hvet hva du har å sti med . Du vinner, det føler jeg . Sterk er du , det er det som hjelper.Følger deg i tankene hver dag . "prøvet , men ikke bittewr , da er du smykket selv uten glitter " Stå på. dette klarer du . Gode klemmer og tanker.

  SvarSlett
 40. Hei! Jeg har lest bloggen din ganske lenge men jeg husker ikke om jeg har kommentert før.

  Det gleder meg stort å se at det går oppover for deg!

  Jeg ønsker deg masse lykke til videre, og en tiktig god førjulstid!

  Hilsen fra Hanne i Drammen.

  SvarSlett
 41. Så godt å høre at du har energi til å smile og kose deg :)
  Håper du får en flott jul!
  Stor klem

  SvarSlett
 42. Jeg er så glad for at alt går så bra Maren-Sofie :)
  Du er maskin ;)
  Stor klem fra LilleBelle og Sivi :)

  SvarSlett
 43. FANTASTISK:))))))) Nyt dagene,førjulstiden og livet...nydelige jente.Som mor hilser jeg til din mor:))

  SvarSlett
 44. Å så godt og høre fra deg! Dette er jo BARE goe nyheter!!!
  Herregud, ja tenk hva du har klart!!FY FLATE!!!Du er frisk Maren!!Kroppen kommer sakte tilbake!! Jeg gleder meg til jul uten kortison!! Stoore førjulsklemmer fra Dragen :-)

  SvarSlett
 45. Og der fikk du meg til å grine skikkelig Maren-Sofie..Jeg er ikke spesielt lettrørt om dagen, men det her TOPPER FAEN MEG ALT! Du er frisk!!!!!!! Fy fader, har fulgt med bloggen din sånn ca siden du startet og jeg skal innrømme at jeg ikke hadde veldig store forventninger om at dette skulle gå bra, du har jo måtte gå gjennom så fryktelig mye mener jeg. Dette er så utrolig fantastisk! Du har vært kjempeflink, sterk og BANKA kreft! Tenk på det! Gratulerer!

  Nå håper jeg du får en fredelig jul og et godt nyttår, 2011 blir Maren-Sofies år det vet jeg! Stor klem og en kjempe klapp på skuldra fra en du ikke kjenner,men som beundrer deg mer enn noe annet.

  SvarSlett
 46. fantastisk... sååå glad for deg leva livet klem linda

  SvarSlett
 47. Kos deg i førjulstiden, ønsker deg og familien en riktig god jul.

  SvarSlett
 48. Woho! Godt å høre at det går så mye, mye bedre! God jul! :)

  -Bjørn

  SvarSlett
 49. Så GODT å lese at alt er bra!! ønsker deg og dine en strålende jul! Mange klemmer

  SvarSlett
 50. Heisann Maren
  Dærsken.... Du snakker om GOD JUL

  Ingen fare med kalde skrape-is-fingre.. Det skal jo bli global oppvarming..

  Skriv mer sånn framover, også kan du skrive om
  når du blir så bra at du begynner å gå på ski,
  og sykle,
  og tar førerkort på motorsykkel og raser rundt på en diger harley eller noe sånt,
  og det videre livet i leiligheten, og om drømmegutten,
  og alle de turene til nord-Norge
  og vestlandet
  og sørlandet
  og utlandet
  og........
  alle de andre helt vanlige tingene som alle de helt vanlige mennesker rundt deg foretar seg...

  Stor gratulerermedåblifriskklem

  ole jonny

  SvarSlett
 51. Åååå,så glad jeg blei nå!:):) Fantastisk gode nyheter,de har jeg ventet lenge på! Ønsker deg en kjempe fin jul!:)

  Juleklem fra Lene Anita!

  SvarSlett
 52. Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!

  SvarSlett
 53. Så glad for å lese dette. Glad for at du sier at du velger bort kreft-bloggen, og kreftsykdommen nå!! Lev livet :) HURRA!!
  Ha en fortsatt fin adventstid, og god ju!

  SvarSlett
 54. Dette innlegget gjorde meg glad :))). Lykke til videre Maren Sofie

  SvarSlett
 55. Så deilig å lese innlegget ditt! Kos deg masse med familie og venner i julen! Ønsker deg alt godt!!!!

  Klem fra Kari

  SvarSlett
 56. Hurra!
  Nå renner tårene for deg, Maren-Sofie, ble så glad for å høre at du er kreftfri og at du så smått begynner å kjenne på livet slik som vi "vanlige" har det (jeg er også en frossenpinn).

  Ønsker deg og dine en fantastisk jule- og nyttårsfeiring. Ønsker at 2011 blir ditt år og at du finner igjen kreftene og nyter hvert sekund, det har du jammen fortjent.


  Stor gledesklem fra WL

  SvarSlett
 57. ÅÅÅ, nå ble jeg bare så vanvittig glad!!! :D God jul til deg og dine, Maren-Sofie <3
  Gina

  SvarSlett
 58. Utrolig deilig! Sterke, sterke jente. Dette var fantastiske nyheter.

  SvarSlett
 59. Nå ble jeg glad :-)))kos deg masse og ha en flott advent tid Klem fra en mamma

  SvarSlett
 60. Dette gjorde førjulstia 10 000 ganger bedre :)
  Kos deg masse i jula, hils mor og klø springsteen litt fra meg :)

  SvarSlett
 61. Kreftfri er flott, du tapre kriger. All honnør til din fantastiske evne til å formidle alle dine betraktninger på godt og vondt til alle oss som følger deg her ute fra. Stor klem fra MArianne M

  SvarSlett
 62. Dette gjør meg så vanvittig glad! Gratulerer så mye, nyt en god pause nå.

  :)

  SvarSlett
 63. Glad for å lese at du er bra. Kos deg og tenk fremover.....:-)

  SvarSlett
 64. Hei Maren
  Du var savnet ved middagen i kveld.
  Det kunne vært så utrolig hyggelig å sett deg og moren din , men vi håper du orker å komme en tur på torsdag.
  Nå måtte jo jeg ta en aquavit og en øl ekstra for deg jeg da. Jeg fikk ikke noe hjelp av Gustav heller, for han hadde bil. Men jeg greide det så vidt......, selv om det holdt hardt..
  Det viktigeste nå er jo tross alt at du er litt egoistisk tenker mest på deg selv, så du får bygget opp kroppen din til fremtidige utskeielser, det være seg sykkeltur, skitur, svømmetur, svensketur, dansketur, øltur eller andre kraftkrevende utskeielser...

  Ha en nydelig dag i morgen
  klem
  ole jonny

  SvarSlett
 65. Kjære vakre jente.

  Så fantastisk.
  Sitter her med et fossefall av tårer. Ble så utrolig glad da jeg leste innlegge ditt.
  Håper du får en flott jul. Tenker mye på deg og heier deg frem mot en god hverdag.
  Du er fantastisk og enestående.

  Kleeem.

  SvarSlett
 66. Så bra at du føler deg bedre! Men for all del, ikke ha dårlig samvittighet, du skylder ingen å skrive innlegg på bloggen, alt er jo ditt eget valg :)
  Jeg håper du nå blir ordentlig frisk. Lykke til videre i livet! Det er nok en mening med alt. Ikke så lett å se den bestandig.
  Gud velsigne deg! :)

  SvarSlett
 67. så godt at det går fremover.Ønsker deg en riktig god jul. klem

  SvarSlett
 68. Kjære Maren-Sofie. Jeg ble veldig glad da jeg leste ditt forrige innlegg, men jeg skrev ingenting, så jeg skal i hvert fall være den siste til å bebreide deg for dårlig skrivemotivasjon. Og deilig å lese at du nå har enda flere og bedre nyheter å komme med. Selv for en som bare har fulgt deg fra utsiden så føles det litt som en under at du nå endelig er velberget igjennom det meste. Det må være så masse glede og lettelse i alle dine omgivelser nå – så tenker og håper at at dere får en herlig juletid i år.

  SvarSlett
 69. Dette var rørende lesning.. Ønsker deg en fin fin førjulstid, og en riktig GOD JUL!!

  SvarSlett
 70. Detta har vi venta på!!!!

  Jeg SA jo at dette var "margen i ditt liv"! Du må jo føle at du kan gjøre HVA DU VIL etter å ha vært igjennom det du har vært - og kommet ut på andre sida. Tenk å kunne legge skikkelige planer for resten av livet ditt; det er nå det begynner Maren....

  Når du og Elisabeth reiser på hytta til sommeren har jeg til og med bygd et nytt soverom som trenger å bli innviet - av ei Dame med Tæl!

  Masse juleklemmer fra Heidi (Søstra til Elisabeth, som sikkert overfaller deg med klemmer i Drammen igjen!).

  SvarSlett
 71. Og i mårra er det KAFE !!!
  og du har værsågod å komme en tur å vise fram at du er oppegående, så du får roa oss ned. Vi er så redde for deg atte.... Du må ikke finne på no tull....

  klem
  olejonny

  SvarSlett
 72. Gratulerer du O-Mektige-Maren! Du har kjempet så hardt at nå er det på tide å få et normalt liv igjen uten gift. Nyt livet!

  Jeg er fortsatt i behandling med min ALL, men har ikke blitt funnet kreftceller siden dag 1. med cellegift. Åtte måneder i behandling. Gleder meg til å bli friskemeldt!

  SvarSlett
 73. Kjære Maren-Sofie!
  Dette var utrolig hyggelige nyheter. Etter alle årene med store plager, var det virkelig på tide. Nå gjelder det vel bare sakte, men sikkert, å venne seg til en en tilværelse der du kan se framover. Selvfølgelig tar det tid. Du har vært gjennom så altfor mye, kroppen må tross alt bygge seg opp igjen, og tankene må også venne seg til en ny virkelighet. Jeg ønsker deg en riktig god jul. Klem fra Mona

  SvarSlett
 74. SÅ UTROLIG BRA NYHETER!!

  Gratulerer så masse og jeg ønsker deg og dine en strålende, herlig julete jul.

  Mvh

  Thomas

  SvarSlett
 75. Så utolig koselig å kunne lese en blogg som dette, hvor ting går bra til slutt!! Håper du får den beste julen noen gang! :)

  SvarSlett
 76. Så fint at du endelig kan skrive at du er på bedringens vei! Bedre førjulsnyheter har jeg ikke hørt på lenge. Så ha en god jul, Maren Sofie; kos deg med familie og venner. Vi her borte tenker på deg!

  Hilsen "tante" Liv

  SvarSlett
 77. Dette var hyggelig å lese. Nå har alle fått en positiv melding før jul slik at du ikke trenger å tenket på bloggen annet enn når du selv evt. vil.
  Lykke til videre, vet av erfaring at det fortsatt gjenstår en del men etter alt du har opplevd kommer du igjennom det også. Kjenner igjen mange av tingene du skriver om. Hilsen fra en som er benmargstransplantert i 1992.

  SvarSlett
 78. Så deg ikke no`på kafeen. Er litt skuffet for det, men skjønner det godt med tanke på det været som var. Kanskje like greit at du holdt deg inne og ikke fant på noe tull. Håper i hvert fall at du bare blir friskere og sterkere for hver dag.

  Vil også passe på å ønske deg en riktig God Jul og et fremgangsrikt godt friskt nytt år....og det samme til moderen....

  Stor juleklem
  ole jonny

  SvarSlett
 79. Hei Vil ønske deg en riktig god jul... og et godt nyttår .håper det er bra med deg...juleklem fra ukjent dame w

  SvarSlett
 80. Kjære Maren-Sofie!
  Det var herlig å lese bloggen din i dag- og jeg kjenner meg så godt igjen når du er redd for å være positiv, i fall noe tar tak i en igjen.

  Jeg er bare innom for å ønske deg og din mor er flott julefeiring- og måtte 2011, bli ett godt år for dere begge to
  Varm klem fra Bakklandet i Trondheim

  SvarSlett
 81. Hei!

  Jeg håper du får en fantastisk jul, og at formen din er bedre! Alle gode ønsker for året som kommer, måtte det bli en million ganger bedre enn det forrige!

  SvarSlett
 82. Oj oj så utrolig fantastiske nyheter! Du har jammen vet tøff! 4 år.....
  Kos degmasse fremover!!

  SvarSlett