2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


søndag 8. januar 2012

Jøss!

Når jeg leste det jeg akkurat skrev i forrige innlegg, så virka det egentlig litt deprimerende, men det var ikke ment som det, altså!

Jeg er faktisk ganske fornøyd om dagen, og jeg føler endelig at jeg lever i en verden utenfor "bobla" jeg har vært i så lenge. Det jeg mente i innlegget, var at det jeg har opplevd har formet meg til den jeg er i dag, og det vil alltid leve med meg, i meg. Det vil prege resten av livet mitt, da jeg kommer til å måtte kjenne på begrensningene jeg har fått, for alltid. Selv om begrensningene kommer til å være der, vil allikevel evnen min til å takle de bli mer tydelig. Etterhvert vil de være minner om en tid jeg kan se tilbake på i andre faser av livet, når jeg trenger ekstra mot og styrke. Jeg klarer nå å kjenne på en stolthet over meg selv, og det var nokså fjernt for bare en kort stund siden.

Godt nyttår, forresten! Jeg håper det blir mange små og store gleder i året som kommer. Ønsker dere alle så gode dager som mulig :)

6 kommentarer:

 1. Fint å høre fra deg igjen.
  Selvom om jeg ikke kjenner deg tenker jeg ganske ofte på deg. Og lurer på hvordan det går med deg. Det setter liksom ting i perspektiv når en har lest innleggene dine.
  Ønsker deg alt godt, og god fremgang i 2012.

  Hilsen Wenche

  SvarSlett
 2. Hei Maren-Sofie

  Godt å høre fra deg. Ja nå er det snart to år siden jeg traff deg første gang.Et møte jeg satt stor pris på. Veldig hyggelig å bli kjent med deg og har noen koselige bilder fra oppholdet vårt på Montebello.
  Du er ei kjempejente!
  Det har skjedd veldig triste ting i mitt liv siden den gang.Sorgen over å ha mistet min sønn vil prege meg for alltid.
  Jeg vil ønske deg alt godt for det nye året og i fremtiden Maren-Sofie.
  Det fortjener du så inderlig.

  Mvh Marit

  SvarSlett
 3. Hurra for deg Maren Sofie!

  SvarSlett
 4. Hyggelig at det går så bra! Det har vært interessant å følge bloggen din. Ønsker deg lykke til på din vei! :)

  SvarSlett
 5. Heisann så kjekt og lese har fulgt deg leenge og følt med deg og din fam. Så nå utrolig kjekt og lese at du har de mye bedre... bedre og bedre dag for dag får stemme i og synge den sangen klem fra ukjent dame

  SvarSlett
 6. Hei Maren...

  Riktig godt og fremgangsrikt nytt år...
  Sent oppe på lørdagskvelden ser jeg... Vært ute på rangelen eller?Ville vel ikke være det grann for tidlig.. Du må se å få deg litt luft under venga veit du..

  Flott at opptimismen har tatt overhånd.. Ikke det at jeg tvilte på at det ville komme, men det hender at det kan ta sin tid å komme ut av bobla.. Når det får gått noe tid,så vil du ikke tenke begrensninger heller, men muligheter. Det er nå en gang sånn at vi mennesker av natur er litt nysjerrige, og må prøve ting. Og nå er det enda mer spennende å prøve, nettopp fordi vi trodde vi kanskje ikke kunne.....
  Bare vent skal du se..

  Og ja.. , vær stolt av deg selv. Du er tøff, (du ser bare ikke tøff ut), og kan godt være stolt av det.

  Kos deg i det nye året og kjenn på mulighetene.. Bare vær så snill å IKKE hoppe i strikk....

  Klem
  ole jonny

  SvarSlett