Skjebnedagen

Jeg er fortsatt hjemme hos mamma siden jeg har feber som går opp og ned hele tida. Sånn har det vært hele jula, og i tillegg til at jeg sliter med noe feil i pusterøret, er jeg rimelig lei av den dårlige formen nå! Jeg er klar for å være feberfri og dra hjem til Sandvika. Har lyst til å begynne å pakke litt klær og kaste ting som skal kastes åssån før flyttinga. Christian har jo faktisk kasta alle bilbladene sine, så jeg skal kaste mine "jentesminkedilldall-blader" og da ;)

Ellers har jeg vært på riksen i dag, blodverdier og alt er fine, så er enda ikke godt å si hva som forårsaker denna feberen, men mulig det er et virus.
Det var også i dag jeg fikk vite at jeg skal bli beinmargstransplantert, og jeg kjenner at det sakte begynner å gå opp for meg.. Jeg er veldig redd, men jeg veit for lite om hva som kommer til å skje akkurat i mitt tilfelle, så jeg prøver å beholde roen inntil videre (det er lettere sagt enn gjort).
Neste mandag skal jeg vevstypes (finne ut hvordan type donor jeg trenger), og deretter begynner jakten på en donor ute i den store verden! Jeg har jo dessverre ikke noen som matcher i familien, så da må legene ty til beinmargsregisteret. Der håper jeg det finnes en som er "lik meg", og at den personen har lyst til å gi meg livet ved å ofre litt beinmarg!

Kommentarer

 1. Dette klarer du Maren-Tattetuss;)
  Du er tøff! Støtter deg hele veien, og i dag skal jeg og Thomas og mamma på blodbanken på Bærum sykehus og sjekke om vi kan være en match til deg! Så det blir spennende! Donor finner de!!

  Eller så får vi gjøre som din søster sa! Sette igang en AKSJON!

  Alt for deg vennen!
  Love u masse!
  Stor kleeeeem (",)

  SvarSlett
 2. Vi skal finne noen som kan gi deg livet, lillesøs, og den lille kroppen din skal fanken tute meg ta det i mot!!!!! Med et smiiiil :-)

  Si på Riksen at de må gi oss et signal så snart de kan i forhold til om vi skal starte en aksjon. Spør på mandag hvor lang tid de tror letingen i registrene tar. Har du hodet på plass til det?

  Glad i deg!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

LEUKEMI

Leukemi vs Myalgisk Encefalopati

19. oktober