torsdag 24. april 2008

Heia Margen

En god venn av meg fra barne- og ungdomsskolen, pleide å kalle meg "Margen".. Kom plutselig til å tenke på det, og synes det var litt gøy. Det kan jo ikke være annet enn et godt tegn!
Heia Margen, med den nye (bein)margen :D

Jeg er lettere plaga med soleksem om dagen, men ellers ganske smilende. Var på riksen i dag, ingenting nytt. Har fått tilbud fra verdensbestesykepleier om å kunne ringe å spørre etter henne, samme hva det er, om jeg vil. Det er godt å vite, takk for det!
Jeg kjenner at foreløpig så går det greit, men jeg tror kroppen og underbevisstheten skjønner at "noe er i gjære". Har endel vondt i kjevemusklene om morgenen, så det er tydelig at det er noe som ikke slapper helt av om natta.
Ellers føler jeg kanskje at ting begynner å dra seg til nå, og at det bare er et tidsspørsmål før jeg får litt panikkangst..

6 kommentarer:

Hans-Eirik Weierud sa...

Go-Go-Go!
Stå på!
Alltid digg å vite at verdensbestesykepleier er tilgjengelig, det gjør det som må skje litt lettere håper jeg.

Anonym sa...

Lykke,lykke,lykke til, Maren-Sofie!!!^^

- Isabel

Stine sa...

Margen! Hehe. Var jo litt rart å komme på tenker jeg:) Men heia den nye margen du skal få! Vet du har hvert en del på farten om dagene. Lurt meg med til Sverige:P hehe. Greit å finne på ting, men ikke slit deg helt ut da;)

Heia Maren (velger å si det jeg)!!!!!!!

The Evjens sa...

Lykke til!

Det må'n si...Skikkelig rosa blogg! Håper det ikke er tablettene som har bestemt fargen, men humøret :-)

Anonym sa...

jaggu, jeg skal heie på deg jeg vettu Margen.. som visst jeg ikke husker feil var ditt dj navn :P heftig musikk dere lagde p¨å den tiden..

tenker masse på deg og ønsker deg lykke til..

stor klem fra Mo9ca

Maren-Sofie sa...

Hahahaha, shhhh, Monica :D :D