tirsdag 10. februar 2009

!

Først og fremst; tusen, tusen takk for alle de utrolig flotte kommentarene jeg har fått. Jeg klarer ikke engang å sette ord på hvor mye de betyr for meg, hver og en!
Dette blir veldig kort, skal skrive mer snart (satser på i morgen..!). Ville bare si at det har vært en tøff periode, men det går mye bedre nå.
I'm still standing strong!

15 kommentarer:

Mamma Grethe sa...

Ha-ha - jeg satt vel og tenkte at du skrev et nytt innlegg akkurat da jeg skrev kommentar på det forrige!!
Enda flere mammaklemmer :-) ;-)

Jona sa...

Åååå, så godt å høre fra deg!! Nå ble jeg så glad!!
Men det er leit at du har hatt en tøff periode. Jeg skulle ønske det var noe annet jeg kunne gjøre for deg enn å sende tanker, klemmer og boinker! Men tror det hjelper litt og :)

Natta klem fra meg.

Camilla sa...

Hurra for deg! Saa kjempefint at du har det bedre naa, satser paa at du har naadd bakketoppen og at det vil bli lettere fremover. Du er kjempetoeff!

Anonym sa...

Så deili å høre at det nå går bedre. Har tenkkt sånn på deg siden det var så lenge siden ditt forrige innlegg. Håper at ryggmargsprøvende dine så fine ut :)
Har akkurat lest boka "Idas dans", en historie om en jente med leukemi, så fikk et lite innblikk i hvordan du nå kanskje har det.
Masse lykke til videre :)

Klemmer fra Cathrine B.

Anonym sa...

heier på deg! Gry

Anonym sa...

Å, deilig å få et livstegn fra deg. Har vært så bekymra. Du imponerer meg så vanvittig. Har sjøl ei søster som er veldig sjuk. Vi kjemper i sammen. Tror jeg forstår hvordan du og moren din har det, og resten av familien, sjølsagt. Tenker på dere:-)

Regine sa...

Har tenkt så mye på deg! Godt å høre fra deg igjen.

isabellus sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
isabellus sa...

Endelig et vink fra deg!;)

Fortsetter å heie og å sende tanker til deg. Det at du er ei tøff jente som mestrer absolutt alt du vil, er det fremdeles ingen som helst tvil om! :D

klem

Anonym sa...

Kjære Maren-Sofie!
Jeg følger deg via loggen og var veldig glad når du skrev et lite innlegg. Stå på, du er en tøffing. Klem til deg og mamma Grethe! Ellen S

Ola sa...

Utrolig godt å høre Maren-Sofie :o)


Stå på !

Thea sa...

Så utrolig fint å høre et lite livstegn fra deg! :) Ille trist å høre at det har vært en tøff periode, men vi krysser alle fingre og håper på noen "nedoverbakker" nå. :) Varme tanker til deg, Maren-Sofie!

Anonym sa...

Det var godt å få et innlegg fra deg igjen,skjønner du har hatt en skikkelig tøff bakke.men en ting skal du vite vi er mange både kjente og ukjente som heier og tenker på deg. Håper all denne tanke energien kan være til hjelp for deg og din mamma.
Klem fra en annen mamma som også har tilbrakt tid på riksen

Hege sa...

Velkommen ut i LYSET!! Det er VONDT å vite at du har det vanskelig. Er uendelig GLAD for at du tar kontakt med mamma og lar henne slå følge med deg opp de bratteste kneikene :-) Det er godt for oss alle.

Nå ønsker jeg bare at du kan ha det BRA på kurs. Litt bort-over-bakke noen dager. Ønsker, ønsker, ønsker...

Verdens beste klemmer fra søs.

Anonym sa...

Heisann:)
Jeg titter innom nå og da.
Har jo fulgt deg lenge, tenker ofte på deg
Tristhet i hjertet fordi du må gjennomgå så mye.

Jeg håper for deg, at du skal bli frisk

Stor klem:)
trultemor