Springsteen


Formen er ikke helt god om dagen, jeg har fått noen fæle sår i munnen som gjør at jeg nesten ikke klarer å spise, det tar på. Ellers går det veldig bra, hatt noen kjempefine dager med valpehenting på bursdagen min og mye kos etterpå. Over ser dere noen bilder av vidunderet, jeg skal fortelle mer om turen åssån når jeg kommer i litt bedre form :)

Kommentarer

 1. GRATULERER!!!!!!! Han er NYYYDELIG!!!God bedring med munnen din - det er veldig slitsomt.
  Klemmer fra Elisabeth, Espen og Sebastian;-)

  SvarSlett
 2. Eeendelig valpebilder!:) Men synd du ikke har det helt på topp da..Gleder meg til neste innlegg.)

  SvarSlett
 3. Vil bare titte innom å skryte litt av deg og bloggen din. Jeg har ikke mulighet til å sette meg inn i det du føler, men du maler sterke bilder med ordene dine i bloggen. Mange klemmer fra servitøren, Christina, på Jonas B.Gundersen:)

  SvarSlett
 4. Cathrine Halden21. mai 2009 kl. 10:12

  Gratulerer med springsteen!!!
  Han er jo kjempenydelig.
  Kos deg masse fremover og la sola gi deg masse krefter lille vennen vår.
  Mange klemmer fra Cathrine. :o)

  SvarSlett
 5. så søte DERE er!!! Gleder meg så inderlig skikkelig masse til å se deg i igjen vakre duuuu! ca 1000 klemmer og imaginær super-rescovulin via tanekraft til deg! =)

  SvarSlett
 6. Så underbar liten valp....du komemr att få mycket sällskap av det lilla livet, och han eller hon kommer att älska dig för den du är....

  SvarSlett
 7. Gratulerer så mye med den skjønne vofsen:)
  Leit å høre om de sårene. Håper det fort går over!

  trultemor:)

  SvarSlett
 8. Kjempenydeli en liten vovve :)
  Kos dere masse! Håper formen din blir bedre strax!

  Med det samme vil jeg ønske deg7dere en riktig god helg.
  Klemmer

  SvarSlett
 9. Liv Nordem Lyons22. mai 2009 kl. 05:47

  Endelig ble det bilder av lille Springsteen! Han er jo så søt! Leit at du ikke føler deg helt på topp - jeg håper det går over snart. Er det de slemme pillene? Beste ønsker for våren og sol og sommer.

  Klem fra "tante" Liv

  SvarSlett
 10. Nydelig liten hund :) Han får du nok mye glede av! Utrolig hva en sånn liten sjel kan gi :)

  Leit at du ikke er i form. Håper du kommer deg etter som dagene går.

  Styrke klemmer fra meg, Jona.

  SvarSlett
 11. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 12. Så herlig :D
  Jeg har nettopp lest i gjennnom bloggen din Maren-Sofie, og jeg synes du er en utrolig sterk person! Jeg beundrer deg, og du gjør meg til en bedre person. Du får meg til å tenke over livet.
  STÅ PÅ!

  (La inn på nytt p.g.a. skrivleif)

  SvarSlett
 13. Gratulerer! For en søt hund :)

  Stå på videre!

  SvarSlett
 14. Nydelig hund, da!

  Hvilken rase er det?

  SvarSlett
 15. Nettopp lest artikkelen om deg i ukebladet Hjemmet. Holder selv på å lage en blogg-side. Jeg skal starte med alternativ behandling og det er mange som ønsker å følge med på hvordan det går. Venner og familie holder på med kronerulling - for denne behandlingen må jeg betale selv - og jeg tenkte at en blogg kunne være en grei måte å holde folk oppdatert.

  Fikk selv konstatert eggstokk-kreft i 2005. De opererte vekk det de kunne, men fikk ikke med seg alt. Har siden gått på cellegift.

  I fjor sommer fikk jeg nytt håp. Jeg leste om dr. Kelly's Metabolic Canser Cure Diet og jeg kjøpte meg Nikken sine magnetprodukter og kosttilskudd. Merket raskt bedring. Jeg fikk krefter og energi tilbake,klarte meg helt uten medisiner for leddgikten, som jeg har slitt med de siste 30 år, og kreftsvulstene skrumpet inn - alt helt uten cellegift.

  Fra jul av begynte jeg å spise vanlig igjen og før påske fikk jeg konstatert at svulstene igjen var blitt så pass store at jeg burde begynne på'an igjen med cellegift.

  Hadde lite lyst til det. I løpet av det siste halve året hadde jeg lest meg opp på alternativ behandling. Flere forskere hevder bl.a. at kreft kan være en mangelsykdom. Blandt visse isolerte folkegrupper forekommer det f.eks ikke kreft. Felles for disse folkegruppene er at de har et kosthold rikt på vitamin B17.

  Selv kommer jeg til å starte opp med daglig intravenøse injeksjoner med vitamin B17 i løpet av juni. Behandlingen skal jeg få ved Kilden Helse i Oslo. Som en del av kuren anbefales det å legge om kosten og ta store mengder med kosttilskudd. Dette er jeg alt begynt på og jeg formelig strutter av energi.

  Men akkurat nå er det sent og jeg vil legge meg. Om du vil, kan jeg sende deg mange linker om den behandlingen som jeg har valgt. Jeg har også tenkt å legge det ut på bloggen når jeg bare får tid. Kommende uke er svært hektisk, så jeg er usikker på når jeg får tid.

  Men skriver du til meg så skal du få svar.......en gang.............

  Min blogg adr er: http://kamablogg.blogspot.com

  SvarSlett
 16. Nydelig hund man blir glad bare av å se på bildene. Regner med at du har travle dager og kanskje også netter med å ha " pottetrening " til lille Springsteen.
  Håper du er i bedre form, at sårene i munnen er på hell og at blodverdiene er bra. Ha en fin dag.
  Klem fra bloggvenn

  SvarSlett
 17. Hei!
  Jeg har en slektning som har kreft og jeg ønsker å gjøre alt jeg kan for henne. Jeg har lest mye om b17 og prøver å få tak tabletter/injeksjoner, men er vanskelig å finne. Hvordan gikk du frem? Og hvilken effekt har du selv hatt av b17? Håper du orker å gi et lite svar. Hilsen May (m-fride@hotmail.com)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

LEUKEMI

Leukemi vs Myalgisk Encefalopati

19. oktober