Venter på en ny, bedre dag

Et lite sukk fra sofaen, jeg er i virkelig dårlig form etter dagens kur, og detta blir litt mer aktivitet enn jeg egentlig klarer akkurat nå. Hehe.

I dag er altså dagen. Tre år har gått. Det er, jeg veit ikke.. Hm. Jeg har egentlig veldig mye å fortelle nå, men ja, formen..!

Håper å skrive litt mer i morgen, hvis ikke så er det vel fare for at det blir en gooood del blogging fra Landaasen. Jeg håper ihvertfall på det, vil gjerne dele opplevelsene mine derfra med dere!

Tusen takk for alle tanker i dag, dere er så go'e!

Forresten; det er flere som spør meg om Regine. Jeg har ikke ord. Det er vondt og urettferdig. Oppfordrer alle til å titte innom bloggen hennes. Hun er, ja..det var de ordene da. Tenker så fælt på deg, Regine.

Kommentarer

 1. Takk for at du tenker på meg :)
  Jeg kan ikke annet enn å holde ut. Tenker mye på deg også, håper du får et fint opphold på rehabiliteringen! Håper det kan gi deg mere motivasjon og energi ;) Det fortjener du.

  SvarSlett
 2. Hei!

  Jeg er en fast leser av bloggen din, og synes du virker som en utrolig sterk og positiv jente, selv om veldig mye går imot deg. Håper du fortsetter å holde motet oppe!

  For en stund siden fortalte du om at du slet med fatigue. Gjør du fortsatt det?

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei, hei! Ønsker deg et fint opphold på rehab. Følger med deg, vettu. Til og med når du er dårlig skriver du med en liten snert. Det er jammen godt gjort. Hilsen fra Ina-mamma'n:-)

  SvarSlett
 4. Hei, hei! Ønsker deg et fint opphold på rehab. Følger med deg, vettu. Til og med når du er dårlig skriver du med en liten snert. Det er jammen godt gjort. Hilsen fra Ina-mamma'n:-)

  SvarSlett
 5. Du er helten min Maren Sofie!! :D Lykke til på rehab!

  SvarSlett
 6. Maren Sofie!

  Eg ynskjer deg eit fint opphald på rehab, kos deg, nyt dagane!

  Gode tankar frå Gro

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

LEUKEMI

Leukemi vs Myalgisk Encefalopati

19. oktober