2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


onsdag 7. april 2010

Dag -6

I dag tidlig spøy jeg som en gris.

Etterpå har jeg hatt vondt i hodet, men hodepinen forsvant da jeg spiste is. Minimum en is om dagen heretter ;)

Ellers spiser jeg jo piller da, nå har jeg kommet ut av tellinga, men det er mange nok. På starten av dagen er det blodprøver hver halve time, deretter hver hele. Mye "flying" inn og ut av rommet, men det er greit, da går tida litt.

Akkurat nå har jeg besøk av mamma og pappa, det er veldig ålreit å slippe å være alene hele tiden. Jeg føler meg ganske ensom oppi alt detta.

Forresten; jeg setter utrolig stor pris på alle de hyggelige kommentarene jeg får, tusen, tusen hjertelig takk! Energiboost'er! :)

25 kommentarer:

  1. Jeg heier på deg!!

    SvarSlett
  2. Lykke, lykke til. Jeg heier på deg:o)

    SvarSlett
  3. Im comming for you tomorrow =) =) =)

    SvarSlett
  4. hei igjen nedtelling for deg nå....dette går bra ..du er ung og vil videre i livet det betyr mye..stå på som du gjør utrolig hva en klarer og det har du jammen klart bra.klem fra ukjent dame w

    SvarSlett
  5. Lykke til! Tenker på deg, og er innom bloggen din nesten hver dag for å se hvordan du har det. Stor klem til deg!

    SvarSlett
  6. Kjære Maren-Sofie!
    Det er godt du har familie som kan være hos deg:) Da broren min var syk for mange år siden, var det veldig viktig for ham at vi var der.
    Godt at det smaker med litt is.
    Stå på videre! Tenker på deg og følger bloggen din! God natt!
    Vennlig hilsen Britt

    SvarSlett
  7. Skjønner veldig godt at du føler deg ensom og sliten! Er jo begrenset hvor livat det er på et rom på sykehus.. Spis is, drikk juice/saft, whatever. Ta en titt på noen dårlige tv-serier hvis du er i form til det.. :) Nå er tiden hvor du virkelig skal være egoist. Bruk gode venner og familie, støtt deg på de og la de få ta litt av frustrasjonen. De tåler det! :)

    By the way, jeg kan ikke unngå å legge merke til at det fortsatt er bra sting i innleggene dine. Du skriver fordømt bra! Og jeg velger å tolke det som et tegn på at dette skal gå bra.. Du er fantastisk! :)

    Fortsatt masse lykke til!

    Klem

    SvarSlett
  8. Da må du spise så mange is du bare orker! :) Tenker på deg disse dagene! :) Klem Thea

    SvarSlett
  9. Som gammel "småbrukersønn", vet jeg litt om griser, og har sett griser spy, men jeg vet ikke om de spyr noe mer enn, eller værre enn andre. Og kjenner jeg spyinga rett, (jeg har prøvd litt), så spøy du sannsynligvis mye verre enn grisen. Hvis det da skulle være noen trøst.
    Dessuten er jeg født i det Herrens år 1947, som ifølge kinesisk mytologi, er grisens år. Det er for øvrig også gullets år, noe som er enda mer sjeldent. Jeg ble dermed født som en liten lyserød søt gris, og har nå etter hvert blitt en gammel.... sådan.
    Det er ikke alle som kan smykke seg med "gammal gris" med stolthet. Sågar GULLGRIS.... Noe som dermed skulle bevise at jeg vet hva jeg snakker om... Jeg er som sagt ikke sikker på om det er noen trøst, men kanskje historien kunne frembringe et lite smil, og DET er ikke å forakte i en sådan stund...
    Stå på videre Maren... du blir snart så god som ny.
    Jeg tenkte jeg skulle ta en liten tur i kreft-kafeen i morgen. Jeg skal be de andre å heie på deg..og besøke bloggen din.
    Lykke til videre !!!

    Stor gammalmanns gullgrisklem

    ole jonny

    SvarSlett
  10. Maren-Sofie, du er så sterk og fantastisk! Stå på og spis masse is! Du er beundringsverdig.

    SvarSlett
  11. Kjære Maren-Sofie!

    Jeg er stum av beundring. En ung jente som deg skulle sluppet å ha dette å stri med. Men dessverre så velger vi ikke alltid vår vei her i livet. Du er iallefall en skikkelig "fighter" og at dette kommer til å gå bra, er jeg helt sikker på! Sender deg alle mine gode tanker og styrke, kos deg med is, gjerne flere om dagen:-) Gleder meg til å følge ferden din videre. Klem Wenche

    SvarSlett
  12. Stå på! Heier på deg! :)

    SvarSlett
  13. Lykke til, dette kommer til å gå kjempebra. Det er utrolig flott å lese bloggen din.

    Go Maren-Sofie!!!!

    Klem Lin

    SvarSlett
  14. heier på deg Maren!! stor klem fra Gry :-))

    SvarSlett
  15. Så bra at ting endelig ruller og går. Du har den rette innstillinga og fighting spirit så det holder, så dette går bra :) Stå på!

    SvarSlett
  16. masse lykke til - heier på deg! du er tøff!

    SvarSlett
  17. Hei! jeg må se at din positivitet og fremgangskraft er utrolig! jeg lider selv av hjertefeil og det er tungt og holde seg positivt noen dager!
    Dette var en inspirasjon!
    Keep fighting!

    SvarSlett
  18. Tenker masse på deg, og ønsker deg alt godt, vakre jente!!!

    SvarSlett
  19. Krysser fingrene og heier på deg.
    Håper dette er starten på ditt "nye" liv.
    Sender varme tanke og lykke ønskninger til deg.
    Hilsen Wenche

    SvarSlett
  20. Nå er du i gang! Kan merke styrken din i det du skriver - den er jo uvurderlig i det du må igjennom nå. Og selv de timene og dagene du ikke klarer å kjenne styrken selv, så er den der! Klemmer fra M

    SvarSlett
  21. Rise, fall down, rise again
    What don't kill you make you more strong!

    Through black days
    Through black nights
    Through pitch black insights

    Broken, Beat & Scarred er for deg på tirsdag! Stå på!

    SvarSlett
  22. Hei! Tenker masse på deg og håper det her går kjempe bra! Krysser fingrene for deg! Vi har masse tid å ta igjen når du blir frisk som en fisk :) GID! Stoooooor klem!!! ;)

    SvarSlett
  23. Mange gode, varme tanker kommer din vei!

    Masse lykke til, you go girl! :-)

    SvarSlett
  24. vi har hatt en lek på gang her i hele år, som går ut på å spørre folk om hva de tenker på med en gang de ser litt fjerne ut eller blir tankefulle. Gjett hva jeg har svart hver jævla gang i det siste...?
    Hele skolen veit snart hva som skjer 13 april, og det er ikke bare meg som hilser herfra, for å si det sånn!!
    Ønsker deg uante mengder med hell og lykke, det er klart til krig, og jeg HAR TROA!! Hurra for DEG!!

    SvarSlett
  25. vi har hatt en lek på gang her i hele år, som går ut på å spørre folk om hva de tenker på med en gang de ser litt fjerne ut eller blir tankefulle. Gjett hva jeg har svart hver jævla gang i det siste...?
    Hele skolen veit snart hva som skjer 13 april, og det er ikke bare meg som hilser herfra, for å si det sånn!!
    Ønsker deg uante mengder med hell og lykke, det er klart til krig, og jeg HAR TROA!! Hurra for DEG!!

    SvarSlett