Dag +16 og det rusler fremover...

De viktigste blodverdiene holder fremdeles stand etter at de benmargsstimulerende sprøytene ble kuttet ut sist uke - den registrerte nedgangen er forventet.

Maren-Sofie er fremdeles svært utslitt, men den tidligere konstante kvalmen har de siste par dagene gått over til å komme i bølger, og smertelindrende midler hjelper noe bedre på hodepine og verking i bena. Feberen er imidlertid svært standhaftig. I morgen kuttes penicillin- og antibiotikabehandlingen ut, ettersom det ser ut til at denne ikke har noen positiv virkning, og det ikke foreligger noen indikasjoner på infeksjoner i kroppen. Tilstanden følges med argusøyne av legene, og tiltak vil bli iverksatt dersom febertilstanden forverres.

Det gis forøvrig nok av nødvendige medikamenter etter en slik transplantasjon, så det er godt for alt som kan kuttes ut!!

Vi håper på videre fremgang i uken som kommer, og at veien hjem til Svelvik ikke blir så altfor lang for Maren-Sofie -hun lengter hjem...

Positive kveldshilsner fra mamma Grethe

Kommentarer

 1. Åh, jeg blir så glad når jeg hører at det går framover med Maren Sofie!

  Stå på videre, og lykke til!

  SvarSlett
 2. Kjempebra at det gaar fremover. Haaper feberen og gir opp snart. Masse lykke til og haaper du er hjemme i Svelvik snart!

  c.

  SvarSlett
 3. Jeg sitter her i Svelvik å heier på deg Maren-Sofie. Håper du får komme heim snart :)

  Stor klem fra Monica <3

  SvarSlett
 4. KJEMPE BRA AT DET GÅR FREMOVER.slike meldinger ønsker vi snart igjen....jippi
  klem fra ukjent dame w

  SvarSlett
 5. Jeg skjønner at dette er utrolig tøffe tak for Maren-Sofie, men det gleder meg at noe tross alt kan sees på som positivt midt oppi det hele. Heia, heia, måtte kreftene snart bli sterkere enn kreftbehandlingen! Stor klem fra Marianne M.

  SvarSlett
 6. Hei

  Det er godt og lese at det går fremover. Håper at denne uken vil blli bra og at det sakte og sikkert går fremover. Lykke til dere alle,og håper hun kan komme hjem om ikke så lenge.

  SvarSlett
 7. Hei

  Det er godt og lese at det går fremover. Håper at denne uken vil blli bra og at det sakte og sikkert går fremover. Lykke til dere alle,og håper hun kan komme hjem om ikke så lenge.

  SvarSlett
 8. Krysser fingrene for at feberen roer seg fort, så Maren kommer seg hjem til Svelvik!:) Takk for oppdateringer Grethe! :)

  Klemmer fra Vigdis <3

  SvarSlett
 9. bra! herlig å høre positive nyheter!

  SvarSlett
 10. Lykke til i tida framover. Forstår godt at du lengtar heim. Kvardagen er den aller beste.

  SvarSlett
 11. Hei på dere detta var morro å lese.
  Håper at kroppen jobber og gir Maren en skikkelig vitamin innsprøyting,så dette går oppover,
  og er det noen som klarer det er det Maren.
  Heier på dere,
  STOR klem Reidun

  SvarSlett
 12. Tusen takk for info!Godt å høre at det går deres vei!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

LEUKEMI

Leukemi vs Myalgisk Encefalopati

19. oktober