torsdag 8. januar 2009

Hrmf

Jeg trekker det tilbake, litt.. Joda, det har vært en bedre dag, men jeg er ikke så overbevist om at det går rette veien nå, som i stad.

Skjønner jo gjerne at noe er på gang, når jeg har tre ubesvarte anrop fra riksen, og klokka er halv ti på kvelden. Det viser seg at blodverdiene mine, IGJEN, har stikki av. Jeg har så og si et ikke-eksisterende immunforsvar, og blodplatene mine er på 18(!!!), noe som er VELDIG lavt til å være meg. Skremmende lavt! Jeg pleier å ha flere hundre.
Nå snakker vi "en-dråpe-blod-fra-tannkjøttet-når-jeg-pusser-tenner-og-jeg-må-på-riksen-lavt". Avtalen er isåfall at jeg skal innover å ta blodprøver på lørdag, så får jeg se da, om det er noe bedring. Blør jeg, eller får feber før det, så åker det inn.

Mandag er det forresten bestemt beinmargsprøve, uansett åssen formen er. Nå må ting sjekkes litt her. Hva skjer egentlig?

11 kommentarer:

Hege sa...

Off, jeg blir så redd. Men det var jo slik før jul også, og da kom blodverdiene krypende tilbake igjen.

Håper det blir søvnen, og ikke havet som tar deg i natt.

ZZzz fra Hege

Maren-Sofie sa...

Jeg sendte deg en sms nå..!

Glad-i-deg-natta-klem-fra-lillesøster :)

Jona sa...

Uff, så dumt!
Fryktelig lave blodplater, det er litt ekkelt ja! Sender masse gode tanker til deg nå.

Kristine sa...

Kjære Maren-Sofie!

Nå har jeg lest hele bloggen din....for ei fantastisk jente du er!

Kommer til å følge deg videre, og jeg krysser alt jeg har for at du skal bli frisk.

Klemmer fra Kristine.

Anonym sa...

Tenker på deg!!!!!!!!!! Gry

Benedicte sa...

Huff. Du fortjener ikke dette, med den livslysten og viljestyrken du har.. Jeg sier som Kristine her; for en fantastisk jente du er!

Lykke til!

Anne Marie sa...

Hei!
Må bare også få si tusen takk for hilsenen vi fikk fra deg tidligere... Det varmet veldig... Hørte mannen min hadde truffet deg... jeg også har lyst.... men vi får ta det som det kommer... Han er jo på sykehuset hver dag, men jeg har tatt litt fri i det siste...

Utrolig kjipt å høre at du ikke er i form... Håper at de finner fort utav det og at ting går rette veien igjen for deg!!!!

Klem fra am

Camilla R sa...

God bedring Maren, krysser alt av fingre for deg naa!!

Elisabeth sa...

Uff, nå var du LAV ja...Pokker også - håpet du skulle være på vei opp nå etter oppholdet på Riksen!Tenker MASSE på deg, og krysser fingrene for prøven din!Jeg er fremdeles snørrete, men verdiene er bra så jeg er hjemme. Stoor klem fra meg!:-)

Maren-Sofie sa...

Tusen, tusen takk for kommentarer alle sammen! De betyr så mye, hver og en :) :)

Maren-Sofie sa...

Elisabeth: Bra du kan være hjemme igjen, huff, er så slitsomt å skulle passe på alt hele tida. Jeg sender deg en melding snart jeg, så må vi finne på noe sprell :)