En veldig kort oppdatering

Det var kanskje noen som fikk inntrykk av at blodprøvene jeg tok i går var veldig viktige eller avgjørende. Dette er blodprøver jeg tar hver uke, så det er ikke så spennende sånn eeegentlig. Jeg var bare litt spent selv denne gangen, fordi jeg lurte på hvordan blodverdiene mine var etter de slemme, gule pillene. De var antakeligvis fine, for riksen har ihvertfall ikke ringt meg ;)

Kommentarer

 1. Hei skjønner godt at du er spent på blodprøveverdiene, de er jo med på å styre den tøffe hverdagen din og selv om du tar de ofte vet du aldri helt sikkert hva de bringer... Et umenneskelig press spør du meg... Jeg følger med på din og Regine sin blogg og regner med at dine tanker er mye hos henne. Klem og varme tanker fra en ukjent blogg venn. Alt godt ønskes deg og dine

  SvarSlett
 2. Hei vennen..igjen.

  Godt å høre at de ikke har ringt, ingen nyheter er gode nyheter eller hva????
  :o)

  Klemmer fra Halden

  SvarSlett
 3. Hei!

  Fikk høre om bloggen din i dag, utrolig bra skrevet!! Kjenner igjen masse av det du har skrevet, føleser, tanker etc...- jeg ble ferdig med cellegift for et år siden og er nå "frisk" :))
  Eller som jeg sier det: frisk, men ikke rask.... ;)
  Ønsker deg alt godt!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for gode-ønsker-kommentarer :) Jeg slutter aldri å undres over hvor mange ukjente som tar seg tid til å skrive en hyggelig kommentar, jeg tar de til meg og blir veldig glad!

  Det er klart situasjonen til Regine preger dagene nå, jeg tenker utrolig mye på henne. Nå håper jeg inderlig at hun kan få helbredende hjelp fra sykehus i USA. Jeg kjenner ikke Regine, men gjennom bloggen sin virker hun sterk. Jeg heier på henne av hele mitt hjerte!

  Solklemmer til alle som vil ha fra Maren-Sofie

  SvarSlett
 5. Hei Maren Sofie:-)
  Tar imot klemmen! men det er vel du som trenger den mest?:-)..Det var veldig hyggelig å lese at du skal få deg en valp...det er balsam for sjelen det.
  Det er i grunnen ikke så merkelig at så mange bryr seg og sender deg hyggelige og oppmuntrende ord...Du når ut til mennesker med måten du skriver og uttrykker deg...man føler at man på en måte blir kjent med deg!
  Jeg håper du har det bra om dagen-det var veldig sterkt å lese om Regine, jeg håper av hele mitt hjerte at hun kommer seg evt til USA eller annet sykehus som er villig til å prøve. Jeg vet at det finnes "mirakel"...men det er også viktig å finne den indre styrken for å klare å kjempe for å overleve.Jeg har tidligere skrevet innlegg her , da fortalte jeg om da jeg var syk i 1976..det oppsto alvorlig komplikasjoner av behandlingen, jeg fikk også hjernehinnebetennelse under sykdomforeløpet og lå i koma, det føret til at jeg ble døv.Det gikk jo heldigvis bra:-)Så så lenge det er liv finnes det håp.Jeg ønsker deg en god helg og ta vare på deg selv Maren -Sofie.Du hører nok fra meg igjen, om du syns det er greit?.
  Klem Anne.K Fjellheim

  SvarSlett
 6. Håper virkelig ting ordner seg for deg. Fant bloggen din via Regine sin, og håper hennes historie kan hjelpe deg og alle de andre der ute som sliter meg sykdom. Man forstår virkelig ikke hvor heldig man er før man ser folk som har det verre enn seg selv. Vi ungdommer i dag syter for ingenting, og er fryktelig egoistiske. Kjempetøft av dere å gå ut med historiene deres, dere er en enorm motivasjon for folk rundt dere, både friske og syke. Fortsett å sette pris på de små tingene i livet, og lykke til videre ! :) Klem fra Marianne

  SvarSlett
 7. Hei. Fikk nettadressen din med Regine for en mnd siden ca.. og brukt omtrent like lang tid til å mote meg opp for å sjekke den:) (har fått samme diagnose som deg)
  Har ikke lest så veldig mye, tror ikke, jeg vil vite alt jeg skal gjennom etterhvert:)
  Men jeg skjønte det sånn at du ikke har så veldig lenge igjen av vedlikeholds-kuren? Men av det jeg har lest, blir jeg imponert over humøret du ser ut til å ha. hvor finner du tålmodigheten fra? Uansett, lykke til videre. Jeg gleder meg til å lese innlegget hvor du er frisk og ferdig med alt som har med kreft å gjøre:)

  SvarSlett
 8. Håper du har fine dager.
  Det er fantastisk å få hund - en kompis som aldri svikter deg :-)
  Lykke til!

  Masse klemmer og gode tanker sendes :-)

  SvarSlett
 9. Kjære lillesøster!
  Du skal være så stolt, så stolt. Av kommentarene kan man se at du når ut til flere og flere med kreft og deres pårørende. Det var jo det du ville!!! Her er både folk som har hatt kreft og bearbeider egen opplevelse, her er folk som nettopp har fått kreft og som søker annen informasjon enn det man får fra legen. Og her er masse folk som ganske enkelt bryr seg. Fantastisk!

  Du rører mange hjerter og lar folk få muligheten til å få perspektiv på sitt eget liv. Det er en utrolig stor gave å gi til andre. Du gir den til hele verden, du :-).

  Jeg har vært innom Regine sin blogg og synes det er ganske tøff lesning.
  Regine: vi heier alt vi kan.
  Thea: det er klokt å skjerme seg litt.
  Jona: utrolig med alle dine oppmuntrende ord til en jente du ikke har møtt!!!

  Hege

  SvarSlett
 10. Hei på deg.
  Håper alt går bra med deg og at du snart blir frisk.
  Varme tanker og stor klem fra et ukjent medmenneske

  SvarSlett
 11. Hege, det er ikke vanskelig å sende litt støtte til lillesøster'n din :) Hun virker som en utrolig sterk person, med stå på vilje og sprudlene humør. Og selv om jeg aldri har møtt henne, syns jeg jo jeg kjenner henne litt gjennom alt hun deler med oss her :)
  Det er ikke så vanskelig å skjønne litt hva hun går igjennom heller, når man har vært med på noe lignende selv! Det er jo så godt med noen oppmuntrende ord. Hun rører manges hjerter med bloggen sin :)

  Jona

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

LEUKEMI

Leukemi vs Myalgisk Encefalopati

19. oktober