søndag 19. april 2009

Vondt i magen

I morgen skal jeg ha oppstart av ny syklus, og jeg gruer meg skikkelig til prøveresultatene. Før var det gjerne smerten ved beinmargsprøven jeg grua meg til, men etterhvert har det gått over til å bli resultatene. Smerten er der bare en liten stund, resultatene påvirker livet mitt.

Denne syklusen har jeg faktisk ikke vært innlagt, og formen har vært sånn passe grei. Det er helt merkelig å oppleve egentlig, jeg har jo hatt ganske lik dosering av cellegift som før. Hva har skjedd inni kroppen min, som gjør at det har gått så fint denna gangen? Hva foregår som jeg ikke har kontroll på nå? Hvorfor klarer jeg ikke å roe meg ned og bare nyte at nå er det faktisk min tur, min tur til å få seile i medvind?

Det er akkurat som om kroppen og underbevisstheten bestandig er "på vakt". Jeg klarer ikke helt å akseptere at det har gått så fint den siste syklusen. Jeg klarer ikke bli kvitt følelsen av at det er for godt til å være sant.

12 kommentarer:

Regine sa...

Lykke til med resultatene. De er kun gode nyheter som kommer, vet du:)

Maren-Sofie sa...

Tusen takk, Regine.

Vi fortjener gode nyheter, begge to!

Stå på!-klem :)

Anonym sa...

Klart du er redd like før du får resultatet av beinmargen. Skulle bare mangle. Det er alltid skummelt med ting som kan forandre livet ens. Kanskje du er preget av Regine sin situasjon også.

Men vet du hva, det er ingenting som sier at du skal få dårlige nyheter, du har jo tatt cellegift hele tiden (har du ikke?). Kos deg du, og lykke til med en ny syklus. Nå er det snart en syklus mindre til du er ferdig!! Gratulerer sier jeg!!

Line sa...

Lykke til :)
Heier på deg^^,

Line sa...

Og jeg håper det var greit at jeg brukte navnet ditt og linket deg til et blogg innlegg til deg?
Line

Jona sa...

Lykke til i morra! Jeg er sikker på at det går bra. :)
Det er din tur til å ha det bra nå.
Det er ingen grunn til tvile. Du har jo bestemt at alt skal gå bra! :)
Jeg skjønner følelsen din da. Man lurer jo fælt, og det er en lumsk og skummel sykdom.
Jeg skal på kontroll i morra og, på Ahus. Det blir den første etter at jeg ble ferdig med behandling og overflytt fra Radiumen. 3 mnd går jammen fort og...

Lykke-klemmer fra meg! Skal tenke på deg i morra :)

Jona

Anonym sa...

lykke til! det går helt sikkert bra :)

Bengt E. sa...

Maren-Sofie, nå fortjener du mer medvind! Så vi krysser fingrene for det. Lykke til!

Anonym sa...

Lykke til i morgen, dette skal gå bra. I morgen blir det å gå mange gode tanker til deg fra alle dine blogg venner og alle andre venner.
Klem

Hege sa...

Det kan umulig være annet enn solskinn (og litt hvitvin?) i den prøven, vet du. Smil fra H

Synve sa...

Så intervju med deg i DT på nettet, og ble glad over å se hvor bra ting virket å gå. Hadde lest gjennom bloggen din litt tidligere, og der fått bedre inntrykk av hvor mye vondt og tungt du har vært gjennom.

Det er jo utrolig hvordan du og andre med alvorlig kreftsykdom klarer å komme dere gjennom alt dere må, så jeg tror jo dere henter fram noen skjulte ekstraressurser når dere står på som verst.

Kanskje når ting går bedre at disse ekstraressursene ikke er i sving på samme måte? Og at man dermed kan bli ganske sårbar i den perioden også.

Alle gode ønsker til deg, og lykke til med valpen etterhvert.

Maren-Sofie sa...

Tusen takk alle sammen, dere er gull verdt :)

Ordet "sårbar" var forresten veldig treffende, det er absolutt det jeg føler at jeg er.

God natt til alle :)