AGURKNYTT

..er det ikke det man kaller meningsløse nyheter, midt på sommeren?

Jeg har ihvertfall ikke noe interessant å komme med, måtte ha en pause fra skyggen, det er jo varmt DER OG! Ikke at jeg klager, for jeg elsker sommeren, og vi har så mye kaldt vær i Norge at en liten hetebølge tåler vi vel? (Nå tenker vel du, Kari Mette (tanta mi), at jeg skal snakke for meg selv? Hihi).

Uuuansett. Vi ligger som slakt i skyggen, Springsteen og jeg. Han glemmer/gidder ikke å drikke (!), så jeg fyker stadig inn for å hente skåler med kaldt vann som må plasseres under snuta, da går det unna.

Jeg må være ganske forsiktig i sola, ettersom huden min er veldig tynn etter all cellegifta. Jeg blir lett solbrent.
..egentlig var det unødvendig å nevne, siden jeg oppholder meg i skyggen. Er det noen som orker noe annet? Puh :)

Det er lite som skjer om dagen. Jeg synes det er litt på kanten til småfrustrerende at jeg faktisk blir litt isolert med valp i huset. Det er jo så klart for en periode, men jeg har litt lyst til å "være med i verden". Være på stranda eller sitte på en utekafè. Det er ikke mulig nå, siden han er så liten og vilter (har ikke lært folkeskikk av mamma'n sin enda!), men det kommer en tid for det også. Nå nyter vi sommeren i hagen til mamma!

Til mandag er det ny runde med de pillene jeg får såre slimhinner av. Huff. Det er også de som legene tror jeg kaaanskje kan være immun mot, så vi får se hvordan reaksjonene blir. Gruer meg litt til det.
Ellers så begynner jeg ny syklus mandagen den 13. juli (det er en mandag som heter det, tror jeg?), og da skal jeg ta beinmargsprøve. DEN er jeg spent på, for er det VIRKELIG på tide at det minker av kreftceller i denna kroppen.

Kommentarer

 1. Tror den prøven skal gå bra for deg, sånn som du står på :) Heldigvis er ikke en valp det verste selskapet som finnes ^^

  SvarSlett
 2. Nei, det skal jo sies da; han er virkelig ikke noe dårlig selskap ;)

  SvarSlett
 3. Hei hyggelig å høre fra deg,fint at du skriver når du føler for det selv. Ja, det er varmt om dagen men jamen er det deilig og. Skyggen er et undervurdert sted sier nå jeg. Lykke til på RH til utecafe snart. klem

  SvarSlett
 4. Ikke la deg bli isolert av valpen.
  Ta med deg Springsteen overalt, bare ta med deg et tyggeben eller en leke, så han har noe å holde på med. Det er kjempefin sosial trening, og det vil du ha igjen for når han blir større.
  Jo flere mennesker har treffer, og jo flere (positive)situasjoner han opplever som valp, er bare bra.
  Du må selvfølgelig sørge for at han har mulighet for å legge seg i skyggen, og har tilgang på vann hele tiden.

  SvarSlett
 5. Spreengsteen er en hund jeg ikke ville vært for å vise frem! Hadde jeg møtt deg med den hunden ville jeg helt garantert stoppet og hilst på! Den hunden den klarer å sjarmere hvem som helst. Oppførselen blir bare sjarmerende. Så bare å ta seg en luftetur med dyret, i bånd, og sette seg i skyggen i nærheten av en strand! ;)

  Blitt rikskjendis også! Jeg fant deg via BT.no, og uansett hva som skjer, så blir disse bloggene her 100 ganger bedre enn alt synseri og svada om frp og dommer. Så stå på, lykke til på mandag, og kos deg litt i solen og litt i skyggen!

  Å lære en hund å like metallica er enkelt. Bare å starte en tidlig indoktrinering!! ;)

  SvarSlett
 6. Hei! Jeg kjenner deg ikke på noen måter, men ønsker likevel å gi all min støtte. Har lest litt gjennom bloggen din og sitter med klump i halsen, verden er så urettferdig. Ble veldig "interessert" i din historie fordi jeg hadde en venn som fikk nettopp akutt leukemi når han var 18 år og som ville vært på din alder nå.Jeg vet desverre ikke det eksakte navnet på den typen leukemi han fikk. Jeg så hva han var gjennom og hvordan han var gjennom det og sender deg alle mine varmeste tanker og håper av hele mitt hjerte at du blir helt 100% kvitt det...og at det ikke kommer tilbake. Stå på, hold motet oppe, ha humor, le, gråt..jeg vet det ikke er lett, men gjør så godt du kan. Det er det viktigste! VAAARM klem

  SvarSlett
 7. Hei, jeg sitter hjemme med brukket bein i sommervarmen og synes veldig synd på meg selv! Vondt, varmt og alene! Takk for at du er så flink til å sette tingene litt i perspektiv for meg. Dette går over og blir bra om noen uker! Jeg hadde nok vært en helt utrolig dårlig kreftpasient. Jeg leser din blogg med stor interesse og håper du får enda bedre dager etter dette. Lykke til videre. Hanne

  SvarSlett
 8. Hei!

  Helt enig i at vi nordmenn ikke kan klage over varmen, det er jo kun 3-4 uker med sommer vi har i dette vinterlandet; så litt kjernevarme før høsthelvetet gjør bare godt.

  Lykke til med prøvene og ha en fortsatt god sommer =)

  SvarSlett
 9. Hei Maren!

  Leser alt du skriver selv om jeg ikke legger igjen kommmentar hver gang. Krysser fingrene for reduksjon i kreftceller til mandag. Hils Bruce! :-)

  SvarSlett
 10. Syntes du har en kjempefin blogg. Du er tøff som skriver om hvordan du har det, og hvordan behandlingen din går. Det kan ikke alltid være like lett.
  Håper du blir bra. Apsolutt INGEN fortjener en slik sykdom og plage.

  Tenker på deg, og håper du blir helt frisk. Det fortjener du etter en slik kamp.

  SvarSlett
 11. Jeg liker meg også i skyggen, for jeg merker at sola er enormt sterk for tiden. Jeg har alltid blitt lett solbrent, men nå fikk jeg soleksem etter en halvtime ute i sola. (Glemte å smøre meg... Skulle jo bare gå en liten tur!)

  Valp er nok spennende, kult navn du har gitt til ham også! :D Hihi! :) Jeg isolerer meg litt jeg med, men ikke på grunn av valp, men av baby. :b Hun er rimelig vanskelig å få til å sove, så dermed unngår jeg liksom å være blant folk når hun er trøtt. :b

  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

LEUKEMI

Leukemi vs Myalgisk Encefalopati

19. oktober