torsdag 25. mars 2010

Vi er i gang!

Nå går det fort i svingene!

I dag ble det en tur på riksen. Jeg trodde jeg bare skulle ta en blodprøve, men jeg har jo uttrykt at jeg bare vil "kjøre på", så da ble det sånn.
Nå har jeg begynt på medisiner som skal virke forebyggende mot infeksjoner, de er en del av forbehandlingen til transplantasjonen. Med det samme jeg var der, ble det tatt ultralyd av blodårene i halsen og nedover brystet, for å sjekke at de er "åpne" etter sist gang jeg hadde venekateter. I morgen skal jeg operere inn et nytt.

Detta blir kort, men jeg skal prøve å oppdatere etterhvert som ting skjer framover. Forresten, det ble en liten feil i forrige innlegg; dag -8 er den mandagen jeg blir lagt inn, ikke tirsdag. Allerede innleggelsesdagen blir det mye cellegift, inkludert en som skal i ryggen, i spinalvæska. Den er vond.

Ettersom jeg skal få inn kateter i brystet i mårra, blir det en litt "handicappa" påske, men jeg skal kose meg så mye som mulig. Flere i familien har fri, og vi vil egentlig bare være sammen, så vi har ikke lagt noen spesielle planer (bortsett fra at jeg skal slå alle i brettspill, that is) ;)

19 kommentarer:

Anonym sa...

Merker at kampviljen er tent, ja. Det er bra! Imponert over deg, jeg. Stor hilsen til deg og mamma Grethe og masse lykke til med ny marg. Marianne M.

Anonym sa...

Hei!
Dette skal gå bra! Håper du får en fin påske og klarer å koble ut litt med familie og venner.Ønsker deg lykke til, og stor klem fra meg.

Regine sa...

Hei! Er ikke så veldig lenge siden jeg begynte å følge bloggen din! Masse lykke til fremover!! Tenker på deg! Håper du får en fin påske sammen med familien!

Regine:-)

Thea sa...

Kjære Maren-Sofie
Har fulgt deg på bloggen kjempelenge, og er bare så vanvittig imponert over deg! Du skal vite at det er så mange som har deg i tankene, og spesielt nå i nærmeste fremtid er vi mange som sender deg GODE, VARME og STYRKENDE tanker! Heier på deg! :) Stor klem fra meg :)

Jona sa...

Så fint du kommer i gang! Lykke til! :)

ole jonny sa...

Yess....... Endelig... Dette er starten på ditt nye liv..... Det blir nesten som om du får en ny bursdag. Og det skal du få erfare: det er utrolig så rolig du er mens det hele pågår. man tenker rasjonellt også. Det er nesten så man skulle tro de hadde i noe beroligende sammen med giftstoffene. Men vær klar over at du blir sikkert veldig kvalm og syk, selv om du får kvalmestillende. Ei smertepumpe kan kanskje være å anbefale når man ikke har spist på en stund, for det er viktig å holde magen i gang. Da kommer man seg fortere etterpå... Vi gleder oss til å se deg med ny marg og friske roser i kinnene.. Lykke til...
og klem
ole jonny

Synve sa...

Du er tøff ! Håper påska blir bra, du har en flott familie virker det som.

milly sa...

Flott det skjer noe :-)
Ha ein riktig God helg
Kos deg som best du kan .

Siren sa...

Masse lykke til Maren-Sofie! Jeg heier på deg. Håper du får en virkelig fin påske :)

Annemor sa...

Nå har vi fulgt bloggen din i snart et år.
For en kampvilje du har. Her tror jeg noen og enhver har mye å lære. Vi tenker veldig hardt på deg, og dette får du til, det vet jeg. (Det er lurt å la familien vinne en runde i brettspill, da blir de enda greiere)!
Varme tanker til deg og familien din. Bella ber meg hilse til Springsteen. Hun likte ham veldig godt.

Anonym sa...

Hei Maren -Sofie.
Lykke til og stå på. Håper du får en veldig fin påske sammen med familien din!

Liv sa...

Jeg måtte le da jeg leste de siste innleggene dine. Stå på, Maren-Sofie! Jeg håper inderlig at tælen holder til det hele er over, og at pågangsmotet ditt smitter over på alle de andre, sikkert så nervøse menneskene rundt deg. Du vet at de varmeste og mest optimistiske tanker flyr over dammen!

"tante" Liv

Hege sa...

Slå oss i brettspill? Pøh! Det skal vi bli flere om :-D

På vegne av familien
Søstra

hahaha
ps: skal se hvem som er blant amfibiene...

Hege sa...

Jeg mente: Skal se hvem som er TØFFEST blant amfibiene....

Det er ikke bare du som er surrehue' om da'n. Gah!

Kristine sa...

Pågangsmotet har kommet tilbake ser jeg og det er kjempflott. God påske til deg og din familie. At du slår de andre amfibiene og/eller surrehuene er jeg sikker på. Lykke til.

Marielle sa...

Jeg heier på deg både i forhold til behandlinga og brettspill :D Håper du får en god påske med oppturer!

Siri sa...

Lykke til! Dette klarer du:)

torunn sa...

god påske og lykke til det går nok bra.pass på å spis deg stor og sterk med masse påskegodt nå da.skal sende deg positive tanker

Anonym sa...

Hei Maren-Sofie!! :):)

Sitter her på nattevakt og leser bloggen din i en rolig stund.

Håper at du får en riktig fin påske med masse sjokolade, påskekrim, familiehygge og alt det koselie som hører til!!!
Du fortjener å kose deg skikkelig!
Du er en megaflott jente, og jeg ønsker deg alt godt i fremtiden! Heier masse på deg!

Påske klemmer fra Cathrine B.