søndag 30. mai 2010

"Frk. Positiv"

Akkurat nå er jeg så lei av smerter vi ikke finner ut av hva er, lei av å være isolert, ensom, men samtidig ikke i stand til å orke besøk. Lei av å slite ut mamma, lei av å tenke, gråte og være avvisende. Jeg er lei av piller, temperatur- og vektmålinger. Lei av å dra på meg støttestrømper, lei av spriting av hender og hele tida måtte passe på at jeg ikke spiser noe feil. Lei av å fly på do, lei av å føle meg uvel, ligge på sofaen og å se på TV. Jeg er lei av alle som er så forbanna glade, lei av alt jeg går/har gått glipp av. Jeg er så helsikes lei av å gå glipp av verdenen min.

Veit ikke hva man kaller detta, en utblåsning ellerno.. Det hjalp ihvertfall litt.

Forsåvidt ganske lei av Grand Prix, bråkete mopeder, gul saft og varmeflaske òg..

I morgen skal jeg på riksen igjen, jeg er veldig spent på blodverdiene mine nå som jeg har fått noen sprøyter. Kan ikke si jeg merker så mye bedring i formen, men jeg får heller se hva resultatene viser enn å ta noen sorger på forskudd.

Trenger-trenger-trenger å kjenne at ting går framover snart..

32 kommentarer:

Tine sa...

Sender masse varme tanker til deg! Du er tøff, dette klarer du!

Lykke til i morgen!

Andreas Johan sa...

Du blir frisk vet du! :D

Andreas Johan sa...

Du blir frisk vet du! :D

Anonym sa...

Blås ut - det gjør godt! Er helt enig med deg: Støttestrømper, ensomhet, kjip mat og Grand Prix/Rybak på tv er ikke noe særlig!

Skal forøvrig selv på sykehuset på ultralyd/røntgen/blodprøver i morgen, og jeg har lagt inn bestilling på at både mine og dine prøver ser ok ut! Så det så. :)

Håper du får en fin kveld og lykke til med morgendagen! :)

Britt sa...

Kjære Maren-Sofie!
Kan bare si at jeg synes så skrekkelig synd på deg! Forferdelig når bare alt er vondt! Ønsker deg igjen lykke til med blodverdiene, og jeg håper at du snart merker bedring!
Kveldshilsen fra Britt

Anonym sa...

Jeg forstår så godt hva du mener Maren-Sofie! Ja, man blir bare så utrolig lei det hele av og til. Da jeg led meg gjennom mine 20 beinharde cellegiftkurer i vinter tenkte jeg også at dette orker jeg bare ikke. Men..Så ble jeg bedre da, og det blir du også! Vi orker det utroligste vet du! Stå på, vi er mange som heier på deg!
Klem fra Tone.

Anonym sa...

Få ut frustrasjonen, det hjelpe å få ut litt. Så håper via at du nå har vært gjennom det verste , og at det fra nå av går sakte men sikkert oppover og fremover.
Sender mange varme tanker.
Hilsen Wenche

Jona sa...

Klem

marit sa...

Hei Maren Sofie

Bare få det ut,all frustrasjon.Det hjelper litt..
Tenker masse på deg og vi krysser alt for prøvene imorgen!
Håper du snart kan føle at formen sakte men sikkert føles litt bedre. Det skal det kjære deg!


Mange varme god bedring kleeemer fra Marit

Katrine sa...

<3

Anne K sa...

Så inderlig trist å lese om ensomheten din - tror det er den vondeste smerten man kan bære - det handler jo ikke om å være alene , men å føle seg så alene om alt det leie , det vonde og ikke kan leve livet sitt.

Ønsker deg virkelig all hell i morgen og håper inderlig at blodverdiene er bedre etter forholdet !

Du er en veldig tapper jente Maren - Sofie og har måtte tåle mye ,og har en styrke man kan se lenge etter.
Anne K

ole jonny sa...

Det er fint. Få det ut. Av og til hjelper det å skrike, selv om du kanskje ikke orker akkurat nå.
Skjønner det godt jeg, at du synes verden går litt imot deg akkurat nå. Det hadde jeg syntes også. Dessuten var ikke "grand prix" no` særlig å skryte av. Også stemmer dem så rart. Det er ingen som synes sånn som jeg synes.... Det kan`ke væra min musikksmak det er noe i veien med??....
Krysser fingrene for deg i morgen, og håper "cyttene" kommer seg....

Sitter smertene som en klump midt i solar plexus, så synes jeg nok jeg husker dem, men de har da blitt borte hos meg. Håper du blir bra snart...
ole jonny

Tove sa...

Kjære Maren-Sofie!!!
Jeg er en voksen dame som har fulgt bloggen din en stund!!
Jeg har selv hatt kreft,og vet hva du snakker om!!Jeg er fra meg av beundring,-du har litt av et pågangsmot!Stå på!
Uansett er det godt å få utløp for frustrasjoner og sinne,-det skulle bare mangle!Hold ut,jeg ser at du har mange nære og kjære rundt deg!

Klem fra meg!

Anonym sa...

Kjære deg, får vondt i hjertet mitt, krysser alt jeg har for at du snart blir bedre!! Oppdater oss om blodverdiene da, vi følger spent med deg.. Tøffa:)

Birgitte sa...

Hei
Ja det skjønner jeg så veldig godt, og du har veldug lov til og være lei.håper dagen på Riksen kan gi deg et oppløft og at det kunne bli en litt bedre uke for deg.tenker masse på deg. Birgitte

Elisabeth S sa...

Kjære deg!! BLÅS UT!! DEILIG!! - Det er klart du er Drittlei!! - Nå synes jeg du fortjener en "belønning" av kroppen din snart!Du er Supertøff og står på - KOM IGJEN KROPP!! Jeg sender MASSE GODE ENERGIER OG TENKER masse på deg Snupp!!STOOR GO DrageKlem til deg og mamma:-)

Anonym sa...

Du får livet ditt tilbake. Om det ikkje kjennest slik nett no, så går det framover. Det tek tid, men det kjem.....og det blir fantastisk. Hold ut alt det fæle.
Helsing ei som har vore der du er no, og har hatt nett dei tankane du har no.

Gry sa...

Spytt ut alle følelsene dine Maren. Så skal vi som er her og leser oppmuntre, i allefall prøve å oppmuntre og støtte deg best mulig gjennom dette helvete du gjennomgår! Vi er mange som tenker på deg :-) Krysser fingre og tær for at du fikk gode resultater på prøvene i dag. Klem fra Gry

"tante" Liv sa...

Det var da en flott utblåsning, selv om årsaken er ganske så miserabel. Jeg kan tenke meg at det er temmelig slitsomt å ha det så vondt, og attpå til kanskje føle seg litt ansvarlig for at andre, som venter på godt nytt, skal få lov å være glade på dine vegne. Men likevel må du klore deg fast i det du har, og holde ut til bedringen kommer. Jeg skjønner så godt at du er utslitt, men det er bare en vei å gå.

Varme ønsker fra "tante" Liv

Anonym sa...

Ja, blås ut! Man behøver ikke alltid være så forbanna positiv, ydmyk og takknemlig for hjelp. Alle har lov å lufte ut de negative sidene også!
Jeg sender deg varme tanker og håper at du snart merker framgang!!

avlene sa...

Stor klem til deg fra meg :o)

Anonym sa...

Jeg har lest hele bloggen din, men aldri følt at jeg "kan" kommentere. Tenker på en måte at det er de som kjenner deg som har førsteretten til det, hvis det gir noen mening. Men i dag fikk jeg en skikkelig sterk følelse inni meg om at det kommer til å gå bra for deg:)Så da syns jeg at jeg burde si det; jeg tror virkelig du kommer til å bli bedre! Pluss at du alltid skriver hvor glad du blir for alle oppmuntrende kommentarer. Så da håper jeg at denne føyer seg inn i rekken av kommentarer som skremmer vekk de vonde tankene, i hvert fall for en liten stund :)
Mange gode tanker fra Karoline

Anonym sa...

Jeg kan jo ikke noe om dette Maren venne. Du registrerer nå det du ikke liker. Fortelle universet hva du vil ha. Selv om du har gjort det mange ganger. Si hva du vil ha!!!
Mange klemmer

Anonym sa...

Mange tanker til deg. Skjønner at du er drittlei. Håper virkelig at du snart føler deg bedre. Stor klem fra Marianne

Robert sa...

Håper på en bedre morgendag !

Anonym sa...

Masse - massegod bedring :-)
klem - tenker på deg .

Milly

Anonym sa...

Mange varme tanker kommer herfra til deg. Det er sikker hardt akkurat nå, men det kommer en bedre dag i morgen, det er jeg sikker på.

Klara sa...

Sykehus og isolasjon er kjedelige greier. Det å føle seg hinsides sliten og litt til er helt ubeskrivelig og kan ikke forklares til de som ikke har opplevet det selv på en eller annen måte.
Stå på Maren-Sofie. De tunge dagene blir fort glemt når de gode dagene kommer.

Veronica sa...

Hei Maren-Sofie! Jeg har lest dette innlegget noen ganger nå, og ikke helt turt å skrive.. ;P Jeg skjønner godt at du er lei og føler deg ensom. Skjønner godt at målet om å bli frisk sitter så forferdelig langt inn i sjela. Jeg kan ikke sette meg inn i din situasjon akkurat nå, det har jeg absolutt ingen mulighet til. Men kjære deg! Framover går det. Mamma'n din sier det, merker det og vi som faste lesere merker det jo! Du har skrevet et par innlegg selv nå på en kort stund :o) Jeg er så glad for det! Jeg håper du blir fort friskere her nå, sånn at du også får litt sommer :o) Har ikke sjans til å føle hvor slitsomt og forferdelig det må være å være deg akkurat nå. Masse lykke til og mange klemmer! :)

Anonym sa...

Kjære nydelige jente....sender alt jeg har av positiv energi...og gode tanker.BLIR BEDRE SKAL DU SE...:)

Anonym sa...

Det er ikke vanskelig å forstå at du er sliten og lei nå. Håper du får en opptur snart. Helt forferdelig at du skal behøve å gå gjennom alt dette. Styrkeklem fra Mona

Anette 21 sa...

Er lov å ha utblåsninger innimellom;) Man trenger det!!Smell med dører og tillat deg selv å være sint og sur!Det er godt å gjøre det i blant..
Kanskje en liten rabarbra dyppet i sukker kan gjøre dagen din litt bedre=) Hvis du får lov til å spise det da..Håper det=)
Klemmert fra Anette