lørdag 2. februar 2008

Noen bilder fra Paris
3 kommentarer:

Anapana sa...

Hello, bon dia, jo també he estat a Paris, i em va semblar una ciutat meravellossa, segurament hi tornaré anar-hi, penso que em van quedar moltes coses per veure.
Good Luck !
(Catalonia)

GretheS sa...

Kjære Fia mi.
Tusen, tusen takk for at det var jeg som fikk være med på ferietur til Paris! Storbyferie kan være slitsomt også for en frisk kropp, så jeg er mer enn imponert over ditt positive pågangsmot og evne til å gjennomføre en slik tur i din situasjon. Du er et herlig reisefølge!
Med vår utmerkede Svelvik-engelsk-fransk greide vi oss vel rimelig bra - vi ble til og mette hver dag, selv om ikke kostholdet hele tiden ble av det sunneste.
Selv har jeg fremdeles vanskelig for å svelge at Hard Rock Cafe ikke hadde spor av Bruce Springsteen-effekter - så jeg stoler ikke helt på hva franskmenn egentlig står for...
Tusen, tusen takk for noen uforglemmelige dager som skaper energi til mine etterfølgende hverdager!
Klemmer fra mamma'n

ebusinesshair sa...

Paris er jo bare herlig. Snakket med Grethe i forrige uke og fikk høre litt om hvordan dere hadde det. Det begynner å bli noen år siden vi var i Paris nå Maren Sofie. Byen er stort sett den samme, det er bare vi som mennesker som forandrer oss. Det tenker nå jeg da.

Må jo bare kommentere det som Grethe skriver her - og jeg legger raskt til, at jeg forstår franskmennene godt. De må jo komme opp med noe annet en han derre gamle Bruce (he he).

Nå burde jeg skrive en rasende flott frase på fransk. Men sorry det kan jeg ikke.

PS. Flotte bilder, og fint at turen ble så vellykket.

Klem fra Ann-Mari